Споделете 114

• 21 545
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Майничка
hahaha В настоящия случай го чети като "кит в тясна баня"... Joy

# 586
Снощи стоях до късно, бройках лесбийка, сега ми се спи.

Получи ли ти се бройкането? Да се пробвам и аз, че нещо не ми връзва напоследък?

Гаргамела, глади ли ти се? И аз имам тясна баня и дъска за гладене, също тясна и неудобна, ще се изпотиш като в сауна. Не те бройкам! Whistling

# 587
Споделям днес едно малко по-добре изглеждащо болно човече.
Изяде един пакет фурнети.
Леко ми се отпусна душичката. Но не забравям да съм леко на щрек все пак.

Дуци, да ти е живо и здраво момчето!
Честит ни празник на патерици на хубавата темичка!

Купчина дрехи за гладене чакат и мен. Ама ме мързи.

# 588
Дуци, честит рожден ден на Пепи и от нас!!!

Споделям, че съм на работа, доста задачки са се натрупали, а не се отмятат лесно... Близък приятел се е разболял - ще стиснете ли палци за него! Не смея да се обадя да питам какво е излязло от скенера

# 589
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Искам да споделя две неща:
Първо, че открих тази тема като място, където мога да споделя нещо, без да пускам своя тема. Простете пропуска ми, не бях обърнала внимание, но май ще стана фен на темичката.  Hug

Второ, искам да споделя огромното си облекчение от едно мероприятие, което приключи успешно и което ме притесняваше напоследък: вчера дъщеря ми навърши 18 години и го отпразнува бурно и шумно с грандиозно градинско парти на барбекюто в задния двор с компания от 30-40 души. Към 10 часа тази сутрин си тръгнаха последните купонджии (даже бяха поразчистили и събрали отпадъците)и сега госпожица Пълнолетна спи юнашки. А аз не мога да заспя от напрежението, дремнала съм 2-3 часа с чувството че стадо бизони търчи около мен - голяма тупурдия беше.
Голям страх брах, особено докато спорихме с девойката колко алкохол да купим и след като видях че гостите също донесоха бая пиене... Бе ние май не пиехме толкова на техните години, нямам спомени. Но пък носят яко, нямаше никакви пиянски изцепки или поне не разбрахме. Резултатът: куп доволни тийнейджъри, много щастлива рожденичка, 7 чувала отпадъци (не посмях да броя бутилките), някой ми е изял всичкото кисело мляко и Активиите в хладилника, на съседите ушите ще пищят още няколко дена щото си бяха децибели до ранни зори (много добри комшии имаме, нищо не казаха, но и аз ги бях предупредила и почерпила вчера).  Котаракът се е дянял някъде из махалата, няма го от снощи; кокошките не знам дали ще снасят следващата седмица от уплах, но пък получиха огромна купчина начоплени парчета торта.
Довечеря ще ударя едно сериозно питие по случай успешното и безаварийно приключване на мероприятието, че нощес будувах трезво, в случай че се наложи да карам колата.

# 590
Уфф, и аз искам такъв купон за рождения си ден. Simple Smile

# 591
Аз пък искам тази година да навършвам пълнолетие!  Peace

# 592
Добре си дошла, Didranad! Не се тревожи за котарака, преял е с Активия и се търкаля в някой храст сега. Ще се върне, когато огладнее пак. Честита Пълнолетна!
Честит рожденик и на Дуци!

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 23:04 от Босоногата

# 593
Аз пък искам тази година да навършвам пълнолетие!  Peace
Пък аз искам догодина, може и по американските стандарти да е.

# 594
Didranad е описала моят купон за навършване на пълнолетие.
Толкова отдавна беше  Tired
Влязох да благодаря за стиснатите палци в миналата тема. Засега облаците се разсеяха. Ще има втори рунд, сигурна съм, но смятам да съм добре подготвена  Mr. Green

# 595

Много мразя като бройкам мацка, като върви всичко по мед и масло, по план, като я водя като юница към тучни пасища, към бистър ручей с върба надвесена, да дойдат гларуси, или осветители. А снощи дойдоха всички мъже, регнати в БГ Мамма.

# 596
И коя мацка би се навила на увиснала върба? Вълк?

# 597
"Има долина, в която над бистър поток наведена върба благославя"
"Господи, изведи ме на тучни поля" - това са библейски текстове, къде видя увиснали неща?

# 598
Предполага се, че от дългите никове все виси по нещо Sunglasses
Споделям схванати крака от огромния преход, който направих днес.
Споделям, че посред нощ някакви се стреляха....сигурно им се е родило дете.
Споделям и още, че съм депресирана и дори не ми се яде сладко Tired

Честит празник на мама Дуци Simple Smile Жив и здрав Пепи   bouquet

# 599
Явно Флор нещо се е объркала. То за богоугодни дела идело реч.

Дуц, честит ти пораснал Петър! Кога минаха 5 години, и аз не знам...

Общи условия

Активация на акаунт