Споделете 114

• 21 552
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Майничка
Бейлис, не се давай, подлуди ги първа ти! Hug

Дуци, честито ти пораснало момче! Да е здраво, късметлийче и най-добрия батко!

От вчера официално се разделих с дългогодишен работодател (с приемливо обезщетение и най-добри чувства от двете страни, уж). Сега наоколо всички стъпват на пръсти и ми говорят кротко и загрижено Joy, а пък на мен ми е едно леко и спокойно. Естествено, няма да съм аз, ако не се възползвам от ситуацията и не натисна за някое и друго ремонтче. Mr. Green

# 571
Купих си цигари с аромат
на ванилия.Имам чувството,
че пуша кекс.  Close

# 572
Купих си цигари с аромат
на ванилия.Имам чувството,
че пуша кекс.  Close
Joy
Напиши кои а, че да бягаме от тях.

# 573
Благодаря ви! Точно сега го извадиха преди пет години, които се търкулнаха като миг. Почерпете се Simple Smile

# 574
 Дуци весел Ви празник и много здраве и късмет на Пепи Simple Smile

Споделям, че ми е мързеливо и разпуснато и много ми харесва да ми е така  Mr. Green

# 575
Привет на всички! Завърнах се след кратка среща с морето. Като изключим безобразните лигавщини на детето, имахме си и хубави моменти. Планувам някой ден да зачисля наследника на мъжа си и да замина някъде с приятелка. Сега обработвам любимия - все пак, той беше няколко дни ерген, полага ми се и на мен същата радост! Wink

# 576
Дуци, да е жив и здрав малкия.
На цигарите марката не казвам,
купувайте цигари с разни флейвъри.
Искам и аз на море.

# 577
  • UK
Някой спомена ли рожденния ден на Споделете, който беше преди седмица?

# 578
Май не, но ти като негова майка да беше почерпила Mr. Green
Хайде, честито на патерица.

# 579
  • UK
Честито и на теб, да ти е жив и здрав Пепи. Simple Smile

# 580
Честит рожденник на Дуци, аз лично възнамерявам да се почерпя (нямах повод) с някаква калорийна сладост днес и да пия някъде хубаво, ароматно капуЦино.
Споделям, че преди няколко дни се чудех защо не мяркам МГМ и тя се мерна. Мога да споделя и купчина за гладене, но знам, че няма да се хареса, тъй че я оставям за себе си.

# 581
  • UK
Не ми се пише вече тук, просто се сетих че миналата година си правихме среща за РД на Споделете и погледнах да видя някой дали се е сетил. Беше на 21ви. Simple Smile

# 582
  • Майничка
... Мога да споделя и купчина за гладене, но знам, че няма да се хареса, тъй че я оставям за себе си.

Дай я насам! Единственото време, когато ми идва отвътре да върша тази противна дейност, е по пладне в жарък ден, с ютия на макс и подгизнала от пот стара тениска. Дъската за гладене ми е точно да банята и след процедурата влизам директно под душа, с все тениска.

# 583
Мис мокра фланелка. Уаау! Все сексизми ми говорите. Чалдисал съм от слънцето,
но съм напред с материала с девет кочана царевица, сухарка с круши и сини сливи и една малка зараевска диня. Снощи стоях до късно, бройках лесбийка, сега ми се спи.

# 584

Споделям, че преди няколко дни се чудех защо не мяркам МГМ и тя се мерна.
Би ли се почудила защо Знаток не е отишъл на море  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт