Споделете 114

• 21 527
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Срещам все повече хора,които са на
Дюкянската диета.Пуста суета...
Все по-трудно ставам сутрин...
Душата ми още спи и след две кафета.
Време е за трето-чисто,хладко и горчиво.

# 646
Селтак, пусни си тема за скуката. От нея ще разбереш колко мързелив и бездарен си. И на мен ми е скучно апропо /без да е някакво предложение/.
Не вярвайте, ако някой се оплаче от осветеността на нощен Добрич. Не ми вярвайте и на мен като ви разправям, че съм с кокоша слепота. Снощи, към 23:00 часа карах с напълно изключени светлини... доста време. Отсреща колите непрекъснато ми даваха знаци /дълги-къси/, пък аз си мисля - как ме виждат в тъмнината на купето, че да ме свалят толкова! Изминах почти целия път до дома така. Докато се светна за какво ми светкат.

Честити поводи на всички празнуващи тези дни! Бъдете здрави и много щастливи!  bouquet

# 647
  • Варна
ПРивет и честито на празнуващите!
Люсил, познато - и аз се прибирах така една вечер, но в отговор на хорските знаци се репчих, на важна се правих. На половината път се усетих и си свих перцата.

# 648
Ей цяла сутрин си мисля, че не ми се работи и накрая се оказа, че главната програма не работи и сега блеем.
Супер  Joy
Дано не я поправят днес.  Laughing

# 649
Василиске, безплатни екземпляри с афтографи ще има ли?  Embarassed

# 650
Споделям изморителна тренировка във фитнес залата.
Днес не ми е ден - гърлобол и главобол ме мъчат.
И малката прави опити да се разболее. Какво е това чудо на сред лято?!

Пия кафето си с много захар и задължително бита сметана.
Не прилича на кафе, ама на мен ми е вкусно.

Василиса, споделям радостта ти!  Grinning
Мяу, сърдечни благодарности!

# 651
Катюша, честит празник!

Василиса, всички сме в очакване, знаеш.

# 652
Не ви споделих как днес свекърва ми ме направи по-силна точно за 45 секунди. Оказа се, че ми е подарила букет, който всъщност изобщо не ми е подарила. Колко много сили ми трябваха, за да спра да споря с нея и с пожелания за хубав ден да тръгна на работа.

# 653
При условие, че хода на работа, едни документ или един печат, издействан от бюрокрацията на ден е добре. За днес приключих, имам много важния правоъгълен печат, че няма да бъде обжалвано решение на ТЕЛК, при услоние, че не мога да го обжалвам, защото срокът за обжалване е изтекъл преди година. Нищо де, подай заявление за удряне на печат, ела след три дни.
Мама ви деба, искам да опирам  Колт 45 калибър в главата, и така да казвам какво искам.

# 654
Василиске, и аз обичам Яна Левиева. Няма такъв образ като нея! Много поздрави да й пратиш от Пловдив  Wink
И, естествено, чакаме новата ти книга, сигурна съм, че ще е страхотна.

Калатея, надявам се да помогна. Гледай смело напред!

Искам да ви споделя, че това секретарстването е за хора с много яки нерви. Добре, че ми се налага само по изключение 1-2 седмици в годината, щото иначе досега щеше да има жертви!

# 655
На джипито компа се смарангясъл, рецепта таратанци. Чака се супервайзор.
Вълчето ще си чака илача, има за довечера и утре сутринта.
Мяу, ако закупим Колтове на едро, сигурно ще ни направят отстъпка.
Зевс дали би ми дал патлака си под наем, докато се оправя. Празен на по-тънка лайсна.

# 656
На джипито компа се смарангясъл, рецепта таратанци. Чака се супервайзор.
Вълчето ще си чака илача, има за довечера и утре сутринта.
Мяу, ако закупим Колтове на едро, сигурно ще ни направят отстъпка.
Зевс дали би ми дал патлака си под наем, докато се оправя. Празен на по-тънка лайсна.

Давам ти моя Глок...ама за малко Naughty
Споделям леден сок от мандарини и постоянно гадене. Второто не ви го пожелавам, но сока е пре-красен! Heart Eyes

# 657
Бих искала да споделиш този сок
не само виртуално! Crossing Arms

# 658
 И аз искам да опирам Колт или квото е там, но да казвам какво трябва. По темата джипита нямам нерви да споделям. Вълк, дано стане скоро, възможно най- бързо!

# 659
Бих искала да споделиш този сок
не само виртуално! Crossing Arms

Гръцки е...Заповядай  newsm55

Общи условия

Активация на акаунт