За самостоятелните мъжки уикенди

• 8 379
  • 214
  •   1
Отговори
# 150
защо си създаваш излишни грижи? като че можеш да го спреш, ако иска да се напие или пребие... че дори и да погали някоя и друга небременна жена, това с нещо ще промени ли състоянието ти, ако го знаеш, че е така? гледай към теб отношението му да не се промени, пък се радвай, че не ти се мотае из краката да те изнервя допълнително. представи си да си седи само вкъщи пред телевизора или да чати по цял ден и цяла нощ? ми това не е здравословно. а ходенето по екскурзии поне е на чист въздух и ще му се отрази добре. като се върне, ще е бодър и любящ! моля те, не се притеснявай и не нагнетявай обстановката, абсолютно излишно е.

# 151
  • София /Абсурдистан
Винаги като чуя за самостоятелни мъжки уикенди в планината се сещам за един много хубав филм, който спечели доста Оскари преди няколко години.

И аз него се сетих. brokeback mountainCrazy

Леле опасни сте  Mr. Green
Признавам, че не изчетох всичко.
Не приемам за редно това положение. Но пък след като той няма да се откаже, постави му искане поне до края на бременността да е с теб, всичко се случва. После направи един хубав график и си осигури време и за себе си. Щом ще превзема чукарите - ОК, но после за същото време ще гледа бебето, а ти ще си почиваш някъде с приятелки /или при родителите ти/ далече от всички.
Едва ли го прави нарочно, по-вероятно е да не се сеща за някои работи и трябва да му се напомни.

# 152
...Така си мислиш. Наш колко народ познавам на живо, и са на 180 градуса от това, което представят тук. Mr. Green
Аз моето другарче го "пуснах" да открие ловния сезон. Whistling
Браво на теб. И аз по лова се залисвам.
Тук явно много хора пишат от гледна точка на това, което искат да бъдат.

# 153
Mr Bean, никога не съм разбирала защо трябва тези разговори на живо или не, да се приемат лично и да се стига до бой. Всеки си има мнение и всеки има право да се стреми към това, което вярва, и всеки си носи последствията, без значение дали са добри или не Peace

# 154
Никога не бих му позволила, по никакъв повод, при никакви обстоятелства  Naughty
Това ако съм бременна, а пък в осми месец и трудна бременностт - въобще не търпи коментар.
Всяка жена си знае как да накара мъжа си да направи това, което иска. Еми направи го и ти това.
Пък и не знам с кой акъл твоя иска да ходи  ooooh!

# 155
Ох, ще падна вече просто, позволила и никога, ох! Mr. Green

# 156
Ох, не ох, това е истината при нас - нито той някога е искал да си маа гащите сам уикендите, нито аз съм искала, нито някои от нас го е правил. Нито бих позволила той да го направи. Не мисля, че е правилно. Явно и моя не мисли, че е нужно.
А иначе за позволяването - достатъчно добре си го познавам моя и наистина си има начини една жена да накара любимия си да прави това, което иска. Ама за това си трябва и практика, и умение  Wink Който не го може - просто трябва да проможе. Не говоря за тъпи капризи и безсмислени манипулации.

# 157
Не, на мене ми е смешна убедеността, с която смятате мъжете си за лична собственост, едва ли не, а отношението на някои към половинките им напомня отношението към домашен любимец.

"Цезааар, Цезар, тук, тук ти казах! Не закачай булонката на комшията,. че ще ти дам да се разбереш!" Mr. Green

# 158
Точно - ако такова, а не онова - ще ти дам аз се разбереш  Mr. Green

# 159
На мен би ми било гадно аз да съм в такова положение,а той да предпочита да е в гори тилилейски,а не с мен,когато имам нужда.Това всъщност говори доста за него като човек.И по нататък ,и към детето ,пак ще е толкова "всеотдаен"...
Добре,че моят не е такъв...

# 160
Точно - ако такова, а не онова - ще ти дам аз се разбереш  Mr. Green
ти мани, ма на мене ми стана яко смешно от това, дето сътворих, и се хиля и колегит не вдяват защо. Joy
Представих си го картинно, нещо като случките в Южния между кучета, на ония, големите поляни. hahaha

# 161
Аз по принцип бих се лишил от мачлета с приятели, бирички след работа, ергенски партита, барове, кръчми, форумски срещи...бих преглътнал тяхната липса в името на семейните ценности и мира в къщи, така да се каже. Обаче, ако някоя жена се опита да ме спре от ходенията ми в Планината с преспиване, ще и бия шута като на мръсно куче!...Честно!  Peace

# 162
... Обаче, ако някоя жена се опита да ме спре от ходенията ми в Планината с преспиване, ще и бия шута като на мръсно куче!...Честно!  Peace

А ако и тя си пада по преспиване в планината, заедно ли ще ходите или ще си дирите различни планини Mr. Green

# 163
Обаче, ако някоя жена се опита да ме спре от ходенията ми в Планината с преспиване, ще и бия шута като на мръсно куче!...Честно!  Peace
Тук май не ставаше въпрос за спиране,а за това,че жената е бременна, с някакви проблеми ,преглед на някакъв апарат,на който ще ходи сама...а през това време "таткото" е нейде по чукарите,че и без телефонна връзка с нея.А ако нещо стане?
В този случай пак ли ще предпочетеш ходенето в планината?Или ще го отложиш за по-добър период?   Защото жена ти едва ли ще се нуждае в следващите 30 години например по 24 часа от теб.Сега има нужда,а него го няма.

# 164
На мнение съм, че щом заживяваш с един човек, значи приемаш хобитата, привичките и странностите му. Иначе все за нещо ще се чепкате, а това е нездравословно за всеки брак. Примерно ако мъжът спре да ходи по планините въпреки желанието си и кротува до полата ти, ти по-доволна ли ще бъдеш от това? И въобще думата "пускам" и "позволявам" като става дума за съпрузи е смешна  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт