Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните характеристики на една добра ученическа раница?
Кои са популярните марки ученически чанти и какви характеристики трябва да имат?
Какви са изискванията за получаване на помощ за първокласници?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните характеристики на една добра ученическа раница?
-
Кои са популярните марки ученически чанти и какви характеристики трябва да имат?
-
Какви са изискванията за получаване на помощ за първокласници?
-
Какви са мненията за детските надбавки и какви са проблемите с тях?
-
Какви са изискванията за записване на дете в училище или предучилищна група?
Аз лично на живо не съм ги виждала какво точно представляват, но ми изглеждата по-удобни за още малки деца
,дори по нашите книжарници не съм виждала чанти, а само раници. Онзи ден харесахме няколко от новите модели на Габол, но още се колебая...... Като я сложих на гърба на мойта хубостница
, то раницата два пъти по-голяма от нея
Това пък като се напълни с тетрадки и учебници, кой знае колко кг.ще тежи.....
Да не развалям хубавата темичка,че какво мога да изпиша на тема "Грижа на държавата за децата ни" ......не че е длъжна да ги издържа,но това делене ме вбесява.Щом има за едни да има за всички.А то едни детски,едни пари....да се чудиш как да ги харчиш
аз тези 2000лв и за два месеца трудно ги виждам в нашия бюджет.
Не съм целяла това, чисто и просто изведнъж ме удари ....
Първите 30 мин успяваше да си чете сама, но после очевидно се измори и на баща й му се изприщи устата до края на филма
Като си тръгнахме, леко констатира "Ми този филм не беше нищо интересно" ....
!Допреди две години ме караха да попълвам и таткото,нищо,че живеем без брак,в декларацията за детски.После явно нещо се промени,май закон някакъв приеха,защото ме накараха да попълня декларацията без неговите доходи.Така е и досега.