Август Тема 53

• 11 902
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Катето ти нямаше ли да раждаш секцио или съм се объркала нещо?
Доктор Даскалов ме беше посъветвал, тъй като доста време чакахме бебчето за секцио, но тъй като засега няма медецински причини да прибягна до него, смятам да си раждам нормално, но явно няма да е скоро големия ден, а откровено ми се искаше към края на идната седмица бебка да реши да се запознае с нас в действителност...
Янче, това разстройство май ще ни донесе скоро хубави вести!!! Grinning

# 106
Стига надъхвахте Янчето, че да не си остане само с надеждите, когато дойде - тогава.
Аз днес даже викам, че мога да си кретам още така, имам помощници вече, само си лежа пред компа и тв-то, и не го мисля много. А после като се роди - няма почивка, та сега ще почивам за после. Само дето днес една мама на 2 момчета каза, че болките с второто били по-големи, но пък ставало по-бързо, та ще видим, гледам да не го мисля.
А аз съм и вече с по-къса коса, та дано не почне да пада скоро след раждането.
Днес с мъжо ходихме до Хит-а, на 2 пъти така ме преряза от долу, от пред, та до отзад, и корема на камък. Но аз контракции си имам доста, та не се шашкам като усетя такава, ама като има болка си е кофти. Но аз се надявам, да дочакаме август, не знам защо, но искам да е август. Е поне да е преди термин де, че и педи излиза отпуска от 10-ти, да може да я хванем.
Иначе пъпчето основно със спирт си се почивства де Simple Smile

Стрелче, добре си ни дошла, чакаме снимките и да кажеш как е с две Simple Smile
Нинчо, добре дошла и на теб  Hug

Видях, че Деси днес е писала. Малкия Влади не са го оперирали още, защото е мн мъничък и чакат да качи. Видях, че пита и за педиатър за деца със сърдечни проблеми, ако някой знае нещо. Дано малкото човече бързо качва, и всичко се оправи  Praynig

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 19:20 от Tsvetito

# 107
Видях, че Деси днес е писала. Малкия Влади не са го оперирали още, защото е мн мъничък и чакат да качи. Видях, че пита и за педиатър за деца със сърдечни проблеми, ако някой знае нещо. Дано малкото човече бързо качва, и всичко се оправи  Praynig

Praynig Praynig Praynig

# 108
Момичета, май доста се навивате с тези симптоми за родова дейност, относно разстройството от 2-3 дена съм така, но е защото се късам да ям плодове  Mr. Green Mr. Green . Все пак лято е, храним с повече целулозни храни и за това се получава така.

И все пак пожелавам на нетърпеливите вече, наистина "рядкото щастие" да се окаже предвестник  Laughing

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 20:26 от Dendy

# 109
Момичета, if-73 е родила днес дъщеричка Габриела -  2950!

# 110
Честито на if-73  Hug да са живи и здрави с малката Габриела  Heart Eyes

# 111
Ха браво, аз тъкмо и пуснах на лични питанка, какво става с тях.
Да е жива и здрава бебка и мама и тати покрай нея. Laughing

# 112
Честита щерка на if-73  Hug Да е жива и здрава, мама бързо да се възстановява и скоро да се прибират в къщи!

# 113
Браво това си е новинка.Да е жива и здрава малката щерка на мама Ив-73.Дано скоро всички ние да се похвалим с добри новини и да ни си родят хубави и здрави бебчета!

# 114
Честита дъщеричка на if-73, стискаме палци на Влади на Деси

# 115
Браво имаме си пак бебче. Честито на if-73  bouquet, да са живи и здрави и да им носи само радост и щастие малката Габи!
А на всички на които им предстои момента, безпроблемно и леко раждане!
Лека вечер!

# 116
А честито на Ив-73,да й е жива и здрава щерката и само да я радва

# 117
Честито на мама Иф-73, да е жива и здрава малката Габриела, да расте и да слушка, на мама бързо възстановяване. Много хубаво именце  Hug

# 118
Честита щерка на if-73  Да е жива и здрава, мама бързо да се възстановява и скоро да се прибират в къщи!

# 119
Момичета, if-73 е родила днес дъщеричка Габриела -  2950!

ЧЕСТИТО!!!  newsm51 newsm51 newsm51

За "рядкото щастие" с него съм от както съм в деветия! На ден по 2 пъти и през нощта ставам по 1 път. Това е вече 3 седмица и за мен твърдо не е предшественик!  Naughty След 8 месечния ми запек...  Blush
Иначе, да Яни и аз съм така, но ми писна вече и за това споделих с теб  Hug Омръзна ми и на мен, ама да знаеш, че не си единствена  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт