Нали затова е форум за да споделяме не само хубави неща но и тревоги
и да си помагане със съвети 
Разбира се,че ще споделиш тревогите си 
Ави също мн се поти по крачетата,по главичката,докато заспи мн се върти.Ту на една ту на др страна.А от известно време през нощта мн не спокойно спи.Много се върти това дете все на различни места я намирам и ставам поне 3 пъти през нощта да я видя какви ги върши в креватчето си.
Като я храня хем не кърмя също мн се поти.Но на последната консултация на 15 юли педката уж каза че е добре даже главичката пипа отзад отстрани каза,че е твърда.А от ехографските сними на фунтанелата също са добри резултати.Даже ни каза след края на юли месец да спрем вече Вигантола и така и направих.Да видим на 19 как ще е 

Мислех ,че го преодоля ,виж Ние вече е по-спокойна кърми я колкото може повече,но не си поставяй такива задачи.За да запазиш спокойствието и трябва и ти да го споделяш.Не се пренавивай с прочетеното тук,има майки които си спират кърмата умишлено и това не ни дава право да ги съдим.Даваш всичко необходимо на малката ,не се изтормозвай допълнително,а заключения от сорта,че бебетата на АМ били по-пухкави и с повече мазнинки
,че били по-неспокойни и други могат да се оборят с много доказателства.Аз за себе си съм разбрала истината ,ти ако имаш още съмнения пусни една тема в майките и ще се увериш
Ния е много красиво дете
Беше ме питала-не не винаги успявам да се изцедя,понякога пропущам,ако сме навън или давам направо да суче.

Как мога да разбера колко точно ми е майчинството и от кога започват да го изплащат, т.е колко време след раждането се взима майчинство , а не болнични?

ако ги бяха занесли предния месец предполагам че до сега щяха да са ми превели пари
.
.
! А каква си слаба самооо ,ауууу, ако правите среща
- аз няма да идвам
! Тука сте само някакви манекенки - Олчето ,Мара,Чоки,Вери Найс,Дея и още много - аз като се изправя до вас ще помислят ,че съм ви майка
!
?
. Ох,на мама златото ,на майка си се е метнала ,обича да си поспива до късно
!
!