Пишкане момиченца

• 9 080
  • 101
  •   1
Отговори
# 30
Винаги я бърша. Тя самата като стане от гърнето и си иска "капа" - кърпа или тоалетна хартия, иначе си седи, докато не й дам Simple Smile.
И покрай нашият блок има такива професорки, че ум да ти зайде ooooh!
Не казвам, че нищо не знаят, но всичко се променя, а това особено, коети ти казваш е елементарна хигиена.

Чакай, че и аз се зачудих, дали бърше детето след голяма нужда или го оставя е така да се вее  Joy.
А за себе си дали ползва хартия тоалетна или вестник Шоу  Thinking
Следващият път я попитай тя как подхожда в такива случай, да ти даде челен опит. Joy Joy Joy

# 31
  • София
Темата е доста глупава на пръв поглед, но пък днес малко ме накара да се замисля...Дъщеря ми на година и десет месеца в момента вече е без памперс и когато пишкаме навън винаги я бърша след това( попивам), една моя позната баба, гледаща в момента 3то внуче, която се има за доста рутинирана в отглеждането на деца се учуди и каза, че не е бърсала внучката си която е на 11 год. до скоро.Довода и беше "знаеш ли я от какво е тая хартия?". А вие бършете ли момиченцата си след като пишкат?

Shocked

Не се бой, твоето не е първото дете, дето моча на тротоара под балкона ми, пък майката после попива и хвърля хАртийката на земята. Където сина ми после играе, хваща всичко...  Sick

За бабата, дето бърше задника на внучката си на 11 години дори не искам да коментирам. Впрочем, аз се сдобих с месечна менструация на 10. Слава Богу, не съм пикала по улиците и пътищата на Републиката - тогава Народна - и не съм влачила баби със себе си в тоалетната, за да ми избършат дупенцето или да ми сменят превръзката или нещо подобно.

Честно казано, самото задаване на въпрос "Как да нарушаваме общественото спокойствие, да замърсяваме градовете и да нарушаваме правилниците за поведение в градски условия" ме възмущава, обижда и отвращава.

Все едно да питаш като си хвърляш боклука от... примерно, кроасана, на улицата трябва ли да си забършеш ръката и да изхвърлиш и салфетката върху него.

# 32
  • Sofia
katiABV  хич не се боя от това какво мислиш ти за нуждите на децата, но не смятам, че има нещо лошо в това дете , почти бебе да пишка на вън имайки в предвид , че кучетата пикаят навсякъде и стопаните им не се чувстват никак отговорни за болестите които евентуално разнасят.
А щом синът ти " хваща всичко" внимавай и го възпитавай навреме  Peace

# 33
  • София
А щом синът ти " хваща всичко" внимавай и го възпитавай навреме  Peace

Хм, интересна концепция.
Дръжте си децата на каишка, понеже моето трябва да отделя където му падне... наистина това е съвсем нов прочит на концепцията за човешките права.

# 34
Естествено, че я бърша. Тази баба е луда!

# 35
Не се бой, твоето не е първото дете, дето моча на тротоара под балкона ми, пък майката после попива и хвърля хАртийката на земята. Където сина ми после играе, хваща всичко...  Sick

Аз лично не съм виждала майка, която да си изпикава детето под нечий балкон. Не зная дали си измисляш или просто имаш ужасен късмет.
Ако се страхуваш, че синът ти може да пипне нещо, напикано от дете, то как се справяш с припиканото от бездомни кучета? То е доста по-опасно от гледна точка на болести. Лично аз чистя ръцете на детето ми доста често и то най-вече заради кучетата.

# 36
Разбира се, че се бършем! Вече се с правя и сама. Не бях чувала подобна мъдрост. no

# 37
  • Sofia
katiABV интересно ми е когато водиш детето си в парка, къде пишка? Прибирате се до вкъщи сигурно ? Много ми е интересно защо хората се правят на прекалено принципни ? И аз като Kozlio почиствам ръцете често, защото навсякъде е ужасно мръсно и най вече заради кучетата, които впрочем не само пикаят там където децата ни играят...

# 38
  • София

Аз лично не съм виждала майка, която да си изпикава детето под нечий балкон. Не зная дали си измисляш или просто имаш ужасен късмет.
Ако се страхуваш, че синът ти може да пипне нещо, напикано от дете, то как се справяш с припиканото от бездомни кучета? То е доста по-опасно от гледна точка на болести. Лично аз чистя ръцете на детето ми доста често и то най-вече заради кучетата.

Живея на първия етаж. И съм пушачка. Ясно, че пуша на балкона, ясно, че зяпам улицата. Последния пример беше вчера, по обяд. Но изобщо не е единствения, първия или с нещо уникален - просто поредния. Когато пораснат пък действат направо през оградата на детската ясла отсреща. Сутрин там ги откарват дечицата под строй, че е единственото място с някаква сенчица в асфалтирания им двор.

Все пак, както и да го гледаме, очевидно е, че човешките екскременти са по- опасни - потенциално - за човеците от не- човешките. Кучешки, котешки, пилешки - все тая - с другите представители на вида ни "споделяме" всички болести, с другите видове - само някои.

katiABV интересно ми е когато водиш детето си в парка, къде пишка? Прибирате се до вкъщи сигурно ? Много ми е интересно защо хората се правят на прекалено принципни ? И аз като Kozlio почиствам ръцете често, защото навсякъде е ужасно мръсно и най вече заради кучетата, които впрочем не само пикаят там където децата ни играят...

За сега - в памперсите, просто не мога да се преборя. Но иначе аз като го извеждам на детската площадка ползвам тоалетната на кафето - същата ще използва и той, когато най- сетне вземе да се престраши.

# 39
  • София
katiABV интересно ми е когато водиш детето си в парка, къде пишка?

Eто един добър вариант - http://www.pottytrainingconcepts.com/Potette-Plus.htmlPeace

# 40
Е, че то някои са научили момченцата си да пикаят седнали на чинията.
Баси гейското. Защо не и да се попиват.
Може би бабата е ичала точно това предвид -
Като човек, работил с хартия, мога да ви кажа, че салфетките са едни от най-чистите хартии - т.е. само целулоза.
Че се изсичат дървета, за капчица пикня на малка дудичка. Питай бабата, какво има предвид, защо питаш нас, да гадаем?

извинявай, ама как виждаш в яслата лелята да им ги държи на 10 момчета и после да ги изтръсква? Rolling Eyes

затова - "на гърнетата, и пишката вътре". само дето на моята дъщеря трябваше да обяснявам, че това се отнася само за момчетата.

by the way, като сте толкова ербап, 'що и не акате прави?

# 41
  • София
Хм, племенникът ми (няма 3 години, като тръгна на ясла беше на 2) се справя сам с тези дейности. Държане, тръскане... там (в градината) беше научен на триковете.
На мен до сега не ми се е налагало да сера права. Виждала съм как го прасят кравите - и части от екскрементите влизат направо във вагината - но не го намирам за хигиенични... или за необходимо.
Ако някой тук е толкова ербап (каквото и да означава това) може да сподели опит - както за значението на думата, така и за процедирането.
Впрочем, съвета ми се струва... странен. Защо да го правя права?  newsm78 Някой разбира ли причината?

ПП
Това да не е тренировка за отделяне от делтапланер или парашут? Познавам фенове на тези екстремни спортове, честно си признавам, че не съм се сетила да попитам какво правят, ако им се досере, докато са във въздуха... обещавам своевременно да се информирам! Но междувременно мисля да не допускам детето си до такива атрибути до пълнолетие...

# 42
Kati, това беше иронично...май...не е нужно да анализираме защо някой е предложил друг да ака прав..

# 43
  • София
Е, че то някои са научили момченцата си да пикаят седнали на чинията.
Баси гейското. Защо не и да се попиват.
Може би бабата е ичала точно това предвид -
Като човек, работил с хартия, мога да ви кажа, че салфетките са едни от най-чистите хартии - т.е. само целулоза.
Че се изсичат дървета, за капчица пикня на малка дудичка. Питай бабата, какво има предвид, защо питаш нас, да гадаем?

Ми аз мислех, че малките момченца първо пикаят седнали?
Впрочем не знам, моето засега не се съгласява ни седнал, ни прав - само в памперса, в легена (прав) или в краен случай, ако не му дам памперс - на пода... с много срам, скрит някъде, после го намирам да бърше със салфетка  Crazy... ама опитах и прав на степенката на седалката - не ще.

А тоалетната хартия в повечето случаи е рециклирана хартия.

# 44

Все пак, както и да го гледаме, очевидно е, че човешките екскременти са по- опасни - потенциално - за човеците от не- човешките. Кучешки, котешки, пилешки - все тая - с другите представители на вида ни "споделяме" всички болести, с другите видове - само някои.

Замисли се колко от децата на възраст до 3 год. са болни от ехинококоза, тения, глистия, т.н. и колко улични псета разнасят тези ужасни болести. И казвам деца до 3 год., защото след тази възраст могат да издържат повече време без да пишкат и съответно голяма част от тях ги водят в тоалетните на близките заведения. Но когато предлагаш на едно дете да пишка по 2-3 пъти на час е абсурдно да тичаш до най-близкото заведение всеки път. Ще видиш като ти дойде на главата Peace

Общи условия

Активация на акаунт