Пишкане момиченца

• 9 077
  • 101
  •   1
Отговори
  • Sofia
Темата е доста глупава на пръв поглед, но пък днес малко ме накара да се замисля...Дъщеря ми на година и десет месеца в момента вече е без памперс и когато пишкаме навън винаги я бърша след това( попивам), една моя позната баба, гледаща в момента 3то внуче, която се има за доста рутинирана в отглеждането на деца се учуди и каза, че не е бърсала внучката си която е на 11 год. до скоро.Довода и беше "знаеш ли я от какво е тая хартия?". А вие бършете ли момиченцата си след като пишкат?

# 1
Че от какво да е хартията? Предполагам, ползваш носни кърпички или бебешки такива, а не намачкан вестник. Аз бих подминала този довод.

# 2
  • Sofia
Ползвам носни кърпи сухи или мокри бебешки и не мога да разбера какво не му  хубаво, но все пак искам да разбера какво мислят майките на момиченца Simple Smile

# 3
  • София
Какво и е на хартията?  Shocked

Не съм махнала напълно памперса на дъщеря ми. Когато го сменям използвам мокри кърпички, когато пишка в гърне - попивам със сухи. И аз не виждам проблем.

# 4
Както бърша себе си, така бърша и нея. За детето използвам предимно мокри кърпи, но също и сухи. И през ум не ми е минавало, че някой може да не се забърше, понеже хартията била направена от незнам си какво Sick 

# 5
  • София
Естествено, че я бърша. Ако не го направя, най-малкото ще се подсече, да не говоря за други красоти дето я спохождат малката. Мен също не са ме бърсали като малка, не знам поради какви съображения, но след като започнах да разбирам повечко, усещането не ми беше хич приятно  Sick

# 6
  • Sofia
Същата жена преди твърдеше, че бебетата се мажат с мас  Crossing Arms Майка ми смята, че трябва да се бърше и мене ме е бърсала, но пък явно и това е поредната отживелица...

# 7
А тази баба с какво се бърше Joy
Естествено, че я бърша. Ако забрави да го направи в градината и се зачервява дунката. Тази баба какво ли мазило ще ми предложи newsm78
Прави нещата както смяташ ти, че от много съвети човек започва да живее чужд живот Laughing

# 8
  • out of space
Прочети втората част на подписа ми  Laughing

за това винаги бърша  Wink

# 9
Прочети втората част на подписа ми  Laughing

за това винаги бърша  Wink

Joy Joy Joy

# 10
Бърша  Peace

# 11
Тези баби продължават да ни пълнят главите с глупости и да объркват хората за някои неща,е понякога пък са полезни с съвети. Thinking

# 12
Винаги съм бърсала. Приемам аргумента против, само ако става въпрос за вестник или по принцип намерена, някаква си хартия със съмнителен произход.

# 13
  • София
Винаги съм бърсала. Сега вече дъщеря ми е голяма, и сама се справя с процедурата.

# 14
  • BG
Разбира се ,че я бърша.Понякога вече и сама се справя с това.

Общи условия

Активация на акаунт