Пишкане момиченца

• 9 081
  • 101
  •   1
Отговори
# 90
Как няма да се бърше, бе  ShockedОт какво може да е хартията? Винаги сме ползвали тоалетна хартия/носни кърпички и мокра салфетка, за себе си пак така процедирам  Rolling Eyes

# 91
  • София
Че от какво да е хартията? Предполагам, ползваш носни кърпички или бебешки такива, а не намачкан вестник. Аз бих подминала този довод.
Естествено.
Чак ми стана смешно Grinning. Това са хора с морално остарели разбирания, та те са се къпели само в неделя...и децата ли сега, така?!?

# 92
Много яко  hahaha а като ходи по голяма нужда как са процедирали - може би с листа от репей  Joy

# 93
Дрози, направо ме разби  Joy

Това, което знам със сигурност е, че момиченцата се бършат отпред назад към дупето. Веднъж тръгнах да го обяснявам на една майка. Лелеее, направо скандал щеше да се заформи. Оттогава се въздържам да давам акъл на всичко знаещи индивиди.

# 94
  • София
Polito, и аз така знам за момиченцата, че посоката
на бърсане е отпред назад. Peace

По темата..ми как иначе???? разбира се. че се забърсваме.
Относно мазането с мас, но обезсолена такава не вреди.
Като бах бременна, въпреки всичките мазила дето имах
ми дадоха и обезсолена мас.
Наистина кожата остава мека и еластична.
За бебето съм ползвала само преварен зехтин...не съм пробвала
с мас.

# 95
Разбира се,че бърша.
За хартията няма нужда от коментар

# 96
  • софия
винаги я бърша,с бабешки изказвания не се занимавам  Laughing
И аз

# 97
Винаги я бърша, а напоследък и тя се опитва да се бърше сама.

# 98

винаги я бърша,с бабешки изказвания не се занимавам  Laughing

Peace Peace

# 99
Много яко  hahaha а като ходи по голяма нужда как са процедирали - може би с листа от репей  Joy

Peace Joy Joy Joy

# 100
Имаме гърне като столче - не казва, че й се пишка, просто си отива при него самичка и след това се бърше с оставено до него руло т. х-я. Използваното парченце пуска в гънето и после ме вика да й го изхвърля в тоалетната. Когато ходи по голяма ме вика да я бърша аз, защото ползваме само мокри кърпи. Вечер задължително се къпем - съответно и се мием там. И през ноща става сама и си пишка, и се бърше - и то на тъмно! Вика ме, за да я завия след това - макар, че и това го може сама. Но и да не ме извика аз я чувам как пишка, защото стаите ни са една до друга.

Не мога да си представя защо някои деца не ги бършат. Имам една позната, бяхме заедно на заведение и отидохме заедно да изпишкаме децата в тоалетната. Оказа се само една кабинка. Първо влезе тя с нейното момиченце и понеже не затвори врата видях как и вдигна гащите без да я избърше. Попитах защо? Така правели, била малка още... ужас!!! Доста се потресох. Реших да уточня - ама никога ли не се бършете?? Ами да - беше отговорът.
А детето е на 2,5 год. ...

# 101
Имаме гърне като столче - не казва, че й се пишка, просто си отива при него самичка и след това се бърше с оставено до него руло т. х-я. Използваното парченце пуска в гънето и после ме вика да й го изхвърля в тоалетната. Когато ходи по голяма ме вика да я бърша аз, защото ползваме само мокри кърпи. Вечер задължително се къпем - съответно и се мием там. И през ноща става сама и си пишка, и се бърше - и то на тъмно!

Така е и при нас,само че Вики не става през нощта-случвало се е един или два пъти досега само и ме е викала.

Общи условия

Активация на акаунт