Пишкане момиченца

• 9 089
  • 101
  •   1
Отговори
# 60
А може ли съвет за по-безболезнено почистване, ако има такова  newsm78, че моята много се дърпа и си мисля да не я боли...?

Ние я чистим с мека памучна кърпа, може леко да я навлажниш или с мокри кърпи. Едва ли я боли, по- скоро и е неприятно  Grinning
Ще пробвам утре пак ...

# 61
Когато имаше много насъбрал се крем против подсичане, аз мажех един памучен тампон с бебешко олио и така много бързо се почиства, без търкане.

# 62
  • до една звездичка
А може ли съвет за по-безболезнено почистване, ако има такова  newsm78, че моята много се дърпа и си мисля да не я боли...?
Почистванетоне би трбявало да е болезнено, според мен.
Ако я боли, значи има друг проблем.

# 63
винаги я бърша,с бабешки изказвания не се занимавам  Laughing

# 64
И аз винаги забърсвах, когато беше малка, сега сама се бърше. Друг е въпросът дали в правилната посока.

# 65
А коя е правилната посока? Не е ли по-добре момиченцата само да се попиват?

# 66

Не се бой, твоето не е първото дете, дето моча на тротоара под балкона ми, пък майката после попива и хвърля хАртийката на земята. Където сина ми после играе, хваща всичко...  Sick

Честно казано, и аз щях да се подразня. Като няма къде, нека се изпишка и там, но хартийката не може ли да се хвърли в кошчето после? Доста грозно поведение - да си оставяш използваната тоалетна хартия насред града!

За пишкането и бърсането - по принцип бърша, или тя се бърше сама, но ако се случи да е навън, по-скоро не, щото обикновено нямам кърпички. Нищо не и е станало от което.

А правилната посока за момиченца е отпред назад.

# 67

Отпред назад. И аз се успокоявам с това, че само попива.

# 68
аз я бърша с мокри кърпи обикновено,ако няма може и сухи.

# 69
А посоката трябва да има като навик, че ако е свършила двете работи, няма попиване  Peace
Причината- урината е стерилна, а във и около аналното отвърстие има бактерии, които могат да замърсят влагалището или уретрата и да станат причина за възпаления.
Но на мъжките татковци не им се е налагало да го знаят това  Wink

# 70
А посоката трябва да има като навик, че ако е свършила двете работи, няма попиване  Peace
Причината- урината е стерилна, а във и около аналното отвърстие има бактерии, които могат да замърсят влагалището или уретрата и да станат причина за възпаления.
Но на мъжките татковци не им се е налагало да го знаят това  Wink

А има ли женски татковци  Grinning това за посоката мисля че всяка жена го знае а и повечето татковци

# 71
Бърша!

# 72
  • Страната на чудесата
Винаги съм я бърсала с мокри кърпички, докато тя сама не се научи да прави това. В градината понякога пропуска и веднага се зачервява.

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 11:22 от Lucky Plam

# 73
И аз винаги съм използвала мокри кърпички, дори слагам в раничката за детската градина. Добре е от малки да имат изградени навици и сами да осъзнават необходимостта от хигиена.

# 74
Добре е децата от малки да създават навици...след забърсване използвам и крем срещу подсичане.
 Simple Smile Момичето ни е на 11 месеца почти и се стремя да му създам режим и навик. засега се справяме отлично.

Общи условия

Активация на акаунт