Пишкане момиченца

• 9 089
  • 101
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ами... аз уринирам и по- често. Едва ли ще изпаднеш в див възторг, ако почна да пикая до вратата ти, понеже не издържам...

По въпроса за болестите - домашните кучета се обезпаразитяват редовно. Профилактично. За разлика от децата, които биват преглеждани за глисти едва при записване в детско заведение.

# 46
Е тук вече стана много цветущо- урина и глисти... Rolling Eyes
katiABV, с някои неща, писани от теб съм съгласна, но замириса на мисофобия. Твоето е вманиачаване. Да ти се чуди човек как си гледаш детето с тези разбирания..., едва ли не и от собственото дете те е гнус  Rolling Eyes

# 47
Ами... аз уринирам и по- често. Едва ли ще изпаднеш в див възторг, ако почна да пикая до вратата ти, понеже не издържам...

По въпроса за болестите - домашните кучета се обезпаразитяват редовно. Профилактично. За разлика от децата, които биват преглеждани за глисти едва при записване в детско заведение.

Темата литна към Луната newsm78

# 48
  • У дома... някъде
Да пиша по темата....Да,забърсвам дъщеря си с мокри кърпи или сухи такива,иначе на всеки би му било некомфортно,поне според мен де.. Crazy

# 49
  • София
Е тук вече стана много цветущо- урина и глисти... Rolling Eyes
katiABV, с някои неща, писани от теб съм съгласна, но замириса на мисофобия. Твоето е вманиачаване. Да ти се чуди човек как си гледаш детето с тези разбирания..., едва ли не и от собственото дете те е гнус  Rolling Eyes

Глистите идват от екскрементите... и определено ми е по- неприятна срещата с човешко лайно, от тази с птичи курешки.

# 50
Отклоняваш се от темата... имам предвид.

# 51
А бабата, която до скоро не е бърсала внучката си, сега след 11г.  с какво я бърше? Ако е с тоалетна хартия -  тя знае ли от какво е направена?????

Леле---и това доживях да прочета......Не, не си бърша ни щерката, ни синовете.....Тя отдавна го прави сама...Както и момчетата...и те след определена работа сами се бършат.......

# 52
КатиАБВ, къде съм писала за домшни кучета и гълъби  Shocked
И пак ще те попитам, въпреки че е ясно, че умишлено не ми отговоряш. Какво мислиш за бездомните псета и по-точно за болестите, които разнасят?

# 53
  • София
КатиАБВ, къде съм писала за домшни кучета и гълъби  Shocked
И пак ще те попитам, въпреки че е ясно, че умишлено не ми отговоряш. Какво мислиш за бездомните псета и по-точно за болестите, които разнасят?

Мисля, че бездомните псета, както и бездомните деца, просто не са пълнолетни. Ако имаш притеснения за бездомните кучета, бездомните деца, гълъбите, врабчетата и котките, обърни се към техния настойник. Аз лично предпочитам да се придържам към по- лесното - децата, които не спят на улицата, както и кучетата, които си имат домове... от тези 2 групи първите са по- опасни.

# 54
Момичета, аз пък искам да попитам забелязвали ли сте с дудката на вашите малки момиченца нещо бяло като бобченца...? Моята има, но не дава да и я отворя, а ме е страх да не е мръсотия и да не стане инфекция! Дъщеря ми е на 1 год. и 7 месеца и не ме разбира какво искам да направя, и като понеча да я отворя и тя почва да се дърпа и да мрънка, не знам дори дали я боли...? Не всеки път след пишкане я бърша, но в повечето случаи го правя с мокра кърпа! Сега лятото се къпем по два пъти и осърдно мия дудката, ама това си седи вътре! Та въпроса ми е това нормално ли е, или да се съветвам с лекар? newsm78

# 55
Забърсването е задължително - за всичките ми деца (2момичета и едно момче).
Не мога да си представя как ще смърдят гащите на това 11годишното (а че баба му е била с него до тоалетна доскоро - нямам думи)?!

# 56
Та въпроса ми е това нормално ли е, или да се съветвам с лекар? newsm78

Поне при нас такова нещо няма. Мисля, че е най-добре да я заведеш на лекар, дори и нищо да й няма, по-добре е да не рискуваш. Успех!

КатиАБВ, наистина не мога да те разбера. Имаш проблем детето ти да не пипне нещо, опикано от друго дете, но нямаш проблем, ако то е опикано от бездомно куче  Sick

# 57
Момичета, аз пък искам да попитам забелязвали ли сте с дудката на вашите малки момиченца нещо бяло като бобченца...? Моята има, но не дава да и я отворя, а ме е страх да не е мръсотия и да не стане инфекция! Дъщеря ми е на 1 год. и 7 месеца и не ме разбира какво искам да направя, и като понеча да я отворя и тя почва да се дърпа и да мрънка, не знам дори дали я боли...? Не всеки път след пишкане я бърша, но в повечето случаи го правя с мокра кърпа! Сега лятото се къпем по два пъти и осърдно мия дудката, ама това си седи вътре! Та въпроса ми е това нормално ли е, или да се съветвам с лекар? newsm78

Нормално е, но на всяка цена трябва да я почистваш. Моята вече сама се оправя, но от малка съм си я свикнала. Peace

# 58
А може ли съвет за по-безболезнено почистване, ако има такова  newsm78, че моята много се дърпа и си мисля да не я боли...?

# 59
А може ли съвет за по-безболезнено почистване, ако има такова  newsm78, че моята много се дърпа и си мисля да не я боли...?

Ние я чистим с мека памучна кърпа, може леко да я навлажниш или с мокри кърпи. Едва ли я боли, по- скоро и е неприятно  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт