Пишкане момиченца

• 9 101
  • 101
  •   1
Отговори
# 75
   Един въпрос имам. Малката е на година и половина и в момента се опитваме да махнем памперса. Та въпроса ми е наистина ли забърсвате и вътре или само попивате отвън?

# 76
Както бърша себе си, така бърша и нея.

Peace Стремя се да им създам хиг. навици от малки !Когато сме  навън бърша, а в къщи след акане задължително мия, както и всяка сутрин ! Ти не ги слушай бабите, те едно време 1 път седмично / да не кажа и месечно/ са се къпали, а и до днес по селата не ползват тоал. хартия!
Tincheto 78, с хартия попивам само отвън , а когато мием влизаме и по навътре  Hug

# 77
   Един въпрос имам. Малката е на година и половина и в момента се опитваме да махнем памперса. Та въпроса ми е наистина ли забърсвате и вътре или само попивате отвън?
Как вътре, не е ли девствена.

# 78
Вълчо ти не ги разбираш тия работи  Wink

# 79

Оригинален си. Сигурно вече си по-спокоен.

Tincheto 78, с хартия попивам само отвън , а когато мием влизаме и по навътре  Hug

Благодаря за отговора.      bouquet

# 80
Майка ми къта една жълтица за момиченце в джинса. До тук доживя четири внука и един правнук.
А може би аз ще доживея до внучка или правнучка, или праправнучка. Руснаците имаха значка, за която се покриваха нормативи, не можеше да се закупи - Бъди готов за труд и отбрана на Съветския съюз! Трябвя дя съм готов. снахата едва ли ще погледне с добро око да забърша дъщеричката й с листо от репей.

# 81
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Създаването на хигиенни навици влиза в "работата - родител", поне според мен. (Отнася се и за забърсването, и за изхвърлянето в кош на използваната хартия)
Всяка хартия се прибира (независимо за какво, от какво, къде и кога е използвана) и се изхвърля в кошче; ръцете се мият, а при липса на чешма или вода - използват се мокри кърпи.
Планинари сме и сме "научени" от малки да почитаме и пазим Природата Simple Smile

А сега една смешна случка:
Преди години, когато моето вече 11 годишно момиче, беше на две, прибирайки се от яслата взе гърнето, свали си гащите и права с гърнето пред нея реши да пишка...На въпроса: "Защо така? Ти не можеш така да пишкаш." Отговора беше:"Косьо пишка така в яслата и аз ще пишкам така." Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 15:21 от la vida loca

# 82
И аз веднъж чух такъв коментар: "Как може да бърше толкова малко дете с хартия! Не знаеш каква болест може да хване от нея!" Но хора всякакви. Аз гледам да не се впечатлявам от такива изказвания.

# 83
Вълчо ти не ги разбираш тия работи  Wink
Тя и Тинчето не ги разбира като гледам...Как може да се задават такива елементарни въпроси. Майка станала- това знае как става, а как да бърше дъщеря си не знае  ooooh!

# 84
Дъщеря ми е още с памперс,но такива теории за хартията са направо смешни ooooh!

# 85
И моята дъщеря е с памперс, но не си представям да не я бърша.

# 86
Вълчо ти не ги разбираш тия работи  Wink
Тя и Тинчето не ги разбира като гледам...Как може да се задават такива елементарни въпроси. Майка станала- това знае как става, а как да бърше дъщеря си не знае  ooooh!

Пумукъл, въпреки, че поста ти е за заяждане ще отговоря какво имах предвид. Не мисля, че на година и половина е чак толкова належащо да бърша детето си с тоалетна хартия (не говоря за мокри кърпички). Когато използвам такава само попивам отвън останалите 2 капки. За 1г. и 6м. детето ми не е било подсечено нито един път. Смятам, че това е едно доказателство, че горе-долу имам някакво познание как да поддържам хигиената й. Не, че беше нужно да ти отговарям, но пък се замислих, че много хора може и да са научени на добра лична хигиена, но забравят доста често за добрия тон.

# 87
Е те това за пръв път го чувам  ooooh! Бърша разбира се.

# 88
Винаги ползваме хартиени, мокри кърпички или тоалетна хартия  Peace Отскоро Кари започна да си къса сама хартия и да се забърсва  Peace

# 89
  • SOFIA
Бърша задължително.И каката съм научила така.

Общи условия

Активация на акаунт