Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 88

• 37 812
  • 371
  •   1
Отговори
# 60
  • Vaudreuil Canada
Clairette ако искаш погледни и тук - http://www.cakescanada.com/forums/viewforum.php?f=39&sid=058 … db1a93163ee83f7e6 ще ти трябва регистрация вероятно но подфорума е точно за миксери.

# 61
  • У дома
Clairette , ние всички сме с най-големия модел доколкото знам - 6 куорта. А тортата е един път! Много щастие и от мен!

# 62
клеър ето този имаме всички http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0002Y5X9W/ref=pd_ … 0DER&v=glance
 Тортата е много хубава , както каза някой - съвсем в твой стил и напълно ти подхожда . На криви торти наистина би трябвало да мине цял шиш ...за всеки случай . С какъв аромат е ликьора ? Аз си купих с аромат на лешник , още не съм го пробвала  newsm78

# 63
  • Пловдив
Clairette, чак ти завидях за сватбата. Толкова е роматично.... и на мен ми се прииска да се омъжа (но определено ще изчакам да си родя и шаферка  Mr. Green ) А за тортата, ссори, но от онези ъгли наистиан така изгкеждаше. Още веднъж ти пожелавам много смейно щастие... и нали знаеш: Таз година булка, догодина люлка (ако го искате естествено Wink )

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 13:00 от _Пепи_

# 64
  • Пловдив
И за добро утро поредната торта от мен:

# 65
Clairette , Честито ви оковаване  Heart Eyes Тортата наистина е много оригинална!!!

Пепи, тия кутии с играчките винаги ми навяват едни такива мили спомени  Heart Eyes Страхотна е

Аз ще показвам торта по-късно, че трябва да я сваля от телефона първо...

# 66
Clairette, Честито!Пожелавам ви и на златната сватба да сте все така щастливи и усмихнати!
Страхотна торта си си направила!Ужасно романтично и мило!
_Пепи_ , хайде,чакаме!
Тортата ти е изпипана отсвсякъде...и в един от любимите ми цветове...красота!

# 67
Ина каква невероятно хубава новина! Честито! Сватбата е била един път, благородно ви завиждам  Wink  Желая ви много щастие, разбирателство и стига да сте готови, в най-скоро време и наследник! Още един път честито!!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Съответно тортата на Ина и на Пепи, както винаги правят впечатление със съвършенството си, но то на човек му омръзва да изпалзва едни и същи суперлативи  Mr. Green

# 68
ей,от два дни ме няма, а вие не сте почивали хич  Joy страхотни торти  Hug Пепи с какво ''облече ''кутията,много е равно отстрани?Clairette ЧЕСТИТО,много любов и щастие ти желая. Аз също си правих сама сватбената торта,че и 2 за мама и свекито и за кръстницата на 2 етажа,умората и емоциите са в изобилие, но си заслужаваше.Светлане много сладки джапанки,а пясъка от какво е? Иглика333 мила благодаря за идеята,сестра ми кара курса и дано да вземе книжка,че съм и намислила изненада. Как направи лъвчето? Честита ти книжка,да си я ползваш  Grinning дълги години като мен,чиста и неопетнена  newsm10             

# 69
Клер, прекрасна сватба...ако тръгнем да се женим/ още веднъж и от романтика/ , така ще е. А сега се оттеглям позеленяла от яд в колибката. Mr. Green
а тортата на ония мацки е супер станала....Обаче като им гледам имената , щеше да сбъркаш с торта мъж или се бъркам?

Пепи, на теб нищо няма да ти казвам, ти срам нямаш, то бива прецизност, бива перфекционизъм. Чиста работа!

# 70
браво страхотни торти , изкушавам се и аз да опитам  chef

# 71
  • Пловдив
Clairette, честито!  married  Толкова ми харесаха снимките от сватбата! Много нежност и романтика лъха от тях! Пожелавам ви и след 50 години да се гледате толкова влюбено!   loveuuu
Много хубава торта си направила. Харесва ми и идеята, и изпълнението. На този тип торти според мен етажите трябва да са високи, за да стои красиво, а ти си направила точно така.
Ако решим с любимия да се оженим някой ден, и аз ще си направя сватбената торта! newsm03

# 72
Clairette страхотни снимкииииии, от сутринта съм заточила лиги по тях и цял ден мигам на парцалииииии... thumbsup

Вече обаче си изтървах и втората възможност, щото преди 6 години направихме официалната сватба, а преди 1 година църковния брак...иначе за църковния да бях спретнала такава романтика като теб...

Още веднъж ЧЕСТИТО и бъдете много щастливи! Страхотна булка си. Благодаря, че сподели този момент с нас   bouquet

# 73
Clairette-Личи си че се обичате.Много романтично наистина.Супер!!!!

# 74
Ех, колко много съм изпуснала, имам да си чета цяла тема
Clairette честито, пожелавам ви щастлив семеен живот .Тортата е меко казано перфектна и много идейна
иглика333  честита книжка  newsm01  .Тортата е супер и на мен ми предстои да правя учебна кола  Grinning
svetlane страшно свежа, морска торта.Ох, искам пак на море    grinning039
_Пепи_   как ги правиш така изпънати тия фотодекорации, започвам да завиждам и то не благородно  ooooh!
patriyani страхотен лилиум
Raulista спокойно и на мен Династията не ми се получи както трябва

Ето ги и моите тортички (не знам как да намаля снимките  Embarassed

Страшно много ти благодаря Райче за "подаръците"   bouquet  bouquet  bouquet Най-накрая ги използвах и съм много доволна  Grinning
И понеже стана доста дълъг поста, утре ще ви разкажа за най-проклетата си торта (Кошницата), която ми скъса нервите.

Общи условия

Активация на акаунт