Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 88

• 37 294
  • 371
  •   1
Отговори
# 330
  • в моя свят
Момичета с една дума НЕВЕРОЯТНИ сте

От 2 дни започнах да чета тортената библиотека,доникаде съм,но днес реших да направя тортата от рулца на Лео.Чак ме е срам да постна снимки тук,а и купата,която ползвах май не е много подходяща(а имам точно такава,че да изглежда като топка,но късно се сетих за нея)......Крема ми обаче много излезе измежду рулцата... newsm78  Не исках да я украсявам,но за да прикрия крема измислих това:

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2802/197346605115017671521249 … cmNfeh4e7sYBH.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2202/914031811458492312495940 … tbwtox1YB7lZx.JPG

Толкова материал сте събрали в библиотеката,че ще ми трябват месеци да го изчета.А реших просто да прегледам,защото мъжа ми има рожден ден края на месеца и исках да го изненадам с торта мое производство.Знам,че е много отвлечено така,но ако някой има идея за нещо ефектно,но пък не много сложно за приготвяне като за новобранец като мен Simple Smile Не искам торта "цици",защото мин.година му поръчах такава от Дилайт.А междудругото не съм съвсем новак в правенето на торти,но като видях вашите направо ме хвана срам.Малко нескромно може би,но моите стават много вкусни и много сладки,но украсите ми са елементарни и дори не сполучливи-просто със сметана и разни пръчици и стърготинки.А позволявате ли да си открадна модел от вашите тортички? Embarassed Ако си избера някоя за която няма описание в библиотеката бихте ли помогнали със съвети? С огромно удоволствие се записвам в темата   bouquet

# 331
мисля че трябва да посетим Магазин KEV с теб . Среща - при жълтите колани.

Съгласна! Аз и от тогава не съм ходила там, така че ще има какво да зяпаме.

me4ta22
добре дошла!

Партияни, страхотно изгрище. Явно тоя малкия има много интереси - футбол, компютри..добре си ги съчетала, макар че тоя комп малко не ми се връзва на терена. Но се е получило добре.

Аз съм доволна! Направих тортата цици и колата, която уж трябваше да е VW Bora, ама по скоро на английско такси прилича...От ония черните, нали се сещате...Снимки и разкази утре!

# 332
me4ta22 добре дошла.Разбира се, че ще помагаме кой с каквото може  Wink на мен тортата на Лео ми е любима, харесва ми съчетанието на банани с шоколад
Дарилка е дай да ги видиме тортите де  Grinning и като ходите с Ванчето да докладвате дали има такива форми за печене, че на мен ми е малко далечко и да не се разкарвам напразно  Wink

# 333
ме4та22 и от мен Добре дошла. Тортата ти е станала много симпатична така,хареса ми как си я украсила и изглежда доста вкусна. Ако си харесаш нещо и от моите (май нямам много подходящи за случая) ,заповядай. Аз също съм от скоро в темата,но всички момичета тук са страхотни,  Hug

# 334
  • Пловдив

Момичетааа, ако има форма като на Румито вземете ми една, че знам ли кога ще отида до нашият KEV  Rolling Eyes

# 335
me4ta22 , добре дошла!
Пепи,а къде е КЕV? Във Форум -Тракия го затвориха...сещам се само за един в края на града?!    newsm78   

# 336
  • Пловдив
Пепи,а къде е КЕV? Във Форум -Тракия го затвориха...сещам се само за един в края на града?!    newsm78   

По сайта им някъде на Кукленско:

Кукленско Шосе 21
тел: 032 / 212057

Работно време:
Понеделник - Събота от 09.00 до 19.00 ч.
Неделя от 10.00 до 18.00 ч.

me4ta22, добре дошла и от мен  Hug

# 337
Пепи,      bouquet       

# 338
  • Пловдив

Краси, не съм сигурна обаче дали го има. Защото по сайта им има и до четвъртък пазара, а него го затвориха много отдавна. Ако навия мъжо да ме закара утре до там ще ти звънна. Ако вие отидете първи- обади се ти Wink

# 339
Да,до нас го няма вече от месеци....
По-рано от другата седмица едва ли ще стигна до там...днес и утре ще се мъча с мотора...
    Sick     

# 340

Ще си играете без мен  Shocked  Crossing Arms
 Joy Joy Joy

На мене пък родата ми звъни специално да ми каже да НЕ правя торти, а да си почивам  Rolling Eyes пък има моменти когато ми се иска да врътна нещо набързо .....

# 341
Момичета съвсем ви изпуснах дирите!
Гледам че напоследък производителността пак се е вдигнала драстично - за което свалям ви шапка, поздравления!
Не мога да пропусна тортата с Мики и Мини на Barcela, на Ванчето подводния свят, и красивите декоративни цветя на Нелка и на Жълтопад! Ще се радвам да видя скоро още нейни / негови творения.  Simple Smile
На Бъхи също ми направи чудесно впечатление тортата с Мечо Пух и компания.  Simple Smile

Ето и моето творение за 5-тия рожден ден на голямото ми момиче:

Снимките са линк, към целия албум, на който му се гледа.
Тортата е с украса по желание на рожденичката, т.е. да бъде с феята Техна, от Уинкс.
Изпълнението е: ванилови пандишпанови блатове, школадово-маслен крем (от библиотеката , на Пепи), сиропирана с обикновен захарен сироп. Украса от сметана, а рисунката е по метода на Албенка.

# 342
  • ВАРНА морето сините вълни
ЗДРАВЕЙТЕ момичета първо искам да благодаря на всички които ми помогнаха със безценните си съвети-е не е нещо кой-знае какво но за мене с тия две леви си е направо постижение-рибката я откраднах от ПЕПИза което -много благодаря
Laughing

# 343
  • София
betina33, много се радвам, че успя. Харесват ми коралите, мидичката, идеята за вертикален надпис. Това, че опашката на рибата е извън тортата също ме впечатли. Ако за бордове по долния ръб на етажите беше поставила водорасли или беше в някакъв мрамориран цвят, щеше да е още по-добре (според мен). Напиши сега какви са реакциите на съпруга ти за визията, на гостите и твоите за вкуса на двете торти:)

# 344
  • Сливен
Момичета какъв шоколад използвате за ганаш,че пак съм чела през ред   ooooh!.Този който е 50% какао на Стела става ли ? или друг трябва?

Общи условия

Активация на акаунт