Какви са амбициите на хората с анцузи?

• 25 055
  • 466
  •   1
Отговори
# 360
Дреме ми за модните тенденции.. черно ли е - черно, мека памучна материя ли е - е, с бели лентички отстрани ли е - с бели лентички, с ципче ли е - с ципче.  Типичен ханцунг за не знам си колко лева.  Mr. Green Подходящ ли е за водене ва новини, пък макар и петъчни?

http://www.btv.bg/videos/?video_id=18045&section_id=1

# 361

Аз пък разбирам, че обичаш да спориш ей така, за спорта, без значение колко си информирана.
Бални танци се танцуваф с фрак, не с костюм! Ревера на фрака и костюма са различни, така че е ако разбираш от облекло, не е нужно да видиш перата на фрака!
Току що пуснах филма, началната сцена, когато карайки колело Бандерас се ВРЪЩА от бални танци! Попада на момчето, което е разбило стъклото на учителката Бандерас носи ФРАК за бални танци, а не  костюм!
Има още няколко сцени, в които той кара колело, но когато е с костюм, той е обечен с шлифер отгоре (справка, сцената в офиса на директорката, когато отваря врата на дамите)
В началната сцена, той се връща с колелото от бални танци, където не се танцува с костюм!
В Ню Йорк съм живяла доста години, но нито един на колело с костюм не съм видяла (това, не значи че няма), но обратното,  с анцузи и токчета - мексиканки и черни в изобилие!
Намесвам държава, която изобщо не е обект на дискусията, само защото ти бъркаш филми с реалност - облеклоко във филмите, също не е предмет на тази тук!
Пусни си филма и гледай, и тогава спори!

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 16:46 от 298

# 362
  • София
Да не ги обсъждат в бг мамата.
А какви ли са амбициите на тези, които носят бельо?   Joy

# 363
На мен ми е интересно какви са амбициите на видимо елегантни и скъпо облечени жени ходещи до мъже облечени в скъпи анцузи. Обърнете внимание на гледката, ако се разхождате из някой софийски мол:)

Поне в Италия има градски велосипеди, не само спортни,  абсолютно нормална гледка е мъж с костюм или жена с пола да се придвижва по този начин. Има и доста елегантни, радост за очите:)
http://photos1.blogger.com/blogger/4686/1648/400/Bikingandsmoking.jpg

# 364
На мен ми е интересно какви са амбициите на видимо елегантни и скъпо облечени жени ходещи до мъже облечени в скъпи анцузи. Обърнете внимание на гледката, ако се разхождате из някой софийски мол:)

Поне в Италия има градски велосипеди, не само спортни,  абсолютно нормална гледка е мъж с костюм или жена с пола да се придвижва по този начин. Има и доста елегантни, радост за очите:)
Много точно казано:"За радост на очите!" Точно това се опитвам да обяснявам и аз! Хубавото облекло създава радост! Дори, ако сме добре облечени, е много по-вероятно лесно да спечелим симпатиите и на случайни хора. Понякога и това има значение за нашите успехи! Няма нищо странно да сме добре облечени и да се придвижваме с велосипед. Въпрос на практичност. Избягват се задръствания, разходи за гориво и за паркинги. Дори веднъж мой познат ми каза, че му е било приятно още преди 50г., когато е живеел в Русе да вижда в неделя хубаво облечени хора, отиващи на църква. И напомняше, че Русе е аристократичен град с традиции. Напоследък като че ли аристокрацията и там се изгуби.  Ние също ходим всяка неделя на църква. Е, не сме облечени като за зала "България", но не сме и с дънки или анцузи.  А знаете ли, че някога преди 30-40г. не са пускали в елитните ресторанти хора без вратовръзки? За дамите какви са били изискванията, не зная.

# 365
  • Пловдив
Нали за анцузите ставаше въпрос бе хора?Аз пък друго не разбрах-какво им има на хората с анцузи?Не са по-смешни от тийнеджърките или младите дами с наднормено тегло,облечени във впити панталонки с ниска талия ,коремчетата им "секси"  Wink висят над колана,а осмянките се подават изпод тесните блузки...досущ ,като препълнени пазарски чанти....Мен това ми е по-странно и смешно,отколкото да видя някой облечен с анцуг например...По-скоро бих се облякла в анцуг,отколкото по първият гореописан от мен начин...

Ти пък...важното е да си с токчета, какво като ти се тресят осмянките. И още по-добре е ако те са порядъчно очукани, защото си учиш детето да кара велосипед баш с високи обувки, с които ходиш и на работа, естествено.

Съгласна съм, че добре облечения човек е радост за окото, но жена с пола и велосипед в България ще си е жива атракция. И в никакъв случай анцунга не е облекло за театър и ресторант, но това е известно. Мислех, че си говорим за ежедневието, а ходенето в МОЛ за мен не е културно мероприятие. Ако реша да отида там само за да купя 300 гр. шоколадови бонбони на детето, а се връщам от неделна разходка из природата, изобщо и през ум няма да ми мине да се преоблека в одежди различни от тези с които съм. Кой каквото иска това да си мисли.

# 366
...Ти пък...важното е да си с токчета, какво като ти се тресят осмянките...
                           Ох, така като почнете... и ако се тресат - какво? Нима допреди 30 години всички хора са били грозни?
                           И не знам каква жива атракция са жените с поли, каращи колело. Аз виждам от време на време тук. Не е цирк някакъв, приема се съвсем нормално.
                           Колкото до театъра, доста хора ходят с дънки, въпрос на време е масовото навлизане на анцузите там.

# 367
А тебе всъщност защо те интересува? Ей това ми е по-интригуващо...Защо аджеба на някои хора им пука какво са си сложили другите, какво ядат, с кого спят...

И аз това се чудя,точно на такива хора,дето забелязват и се интересуват от другите хора  Rolling Eyes
Всеки ходи така ,както му  е удобно!
Аз също ходя с анцузи,долнище и с теницки
Определено с тез две малки деца,хич не ми е до високи обувки и модерни облекла

# 368
Анцуг от главата до петите, преметната малка чантичка през китката,сл.очила-несъразмерни с лицето,но фешън! и Вики Бекъмова право в МОЛ-а.Масова амбиция. Mr. Green
хахаха, и по възможност анцуга да бял , шушляков поставен на Д-то с размерите на две нафтови печки, с червена прашка под него. Simple Smile
П.П. Това нещо просто няма как да не го забележиш. :/

# 369
Анцуг от главата до петите, преметната малка чантичка през китката,сл.очила-несъразмерни с лицето,но фешън! и Вики Бекъмова право в МОЛ-а.Масова амбиция. Mr. Green
хахаха, и по възможност анцуга да бял , шушляков поставен на Д-то с размерите на две нафтови печки, с червена прашка под него. Simple Smile

Хората с д..е като две нафтови печки ли са обект на присмеха ти ?
Ама вярно ,че тя по хората ходи ....

# 370

Хората с д..е като две нафтови печки ли са обект на присмеха ти ?
Ама вярно ,че тя по хората ходи ....
Не размера на Д-то, а лиспсата на огледало Simple Smile (разбирай усет)

# 371
Аха с дебело дупе и рокля/панталон може ,но с дебело дупе и анцунг не ,ясно!

# 372
кукувица оптимистка, всякак може, на кой както му харесва Simple Smile, на мен тази комбинация която описах, не ми харесва. Въпрос на вкус, мироглед и т.н. и т.н. Simple Smile

# 373
Тази комбинация и за слабо и за дебело дупе е тъпа .

# 374
Тази комбинация и за слабо и за дебело дупе е тъпа .
Да, за дебело двойно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт