Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава БХС в Майчин дом?
Какво е кожен диван и какви са неговите характеристики?
Какво представлява скринингът за бременността на БХС и защо е важен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава БХС в Майчин дом?
БХС в Майчин дом представлява набор от кръвни изследвания, които включват измерване на кръвното налягане, пълна кръвна картина, глюкоза, хемоглобин, хематокрит, протеинови фракции, билирубин , трансминази , креатинин , урея , електролити и седиментация. Освен това се изследват група и резус фактор, сифилис, хепатит B и C, HIV и ревматоиден фактор.
-
Какво е кожен диван и какви са неговите характеристики?
-
Какво представлява скринингът за бременността на БХС и защо е важен?
-
Какво е FM и защо е важно?
-
Какво е значението на термина на бременността?

. Моят мъж се шегува, 4е ве4е бил дърт и не му било до това 

Кървенето започна още на 3 я ден след зачеването и аз през цялото време си мисля, че ми е дошло по-рано или ,че е от топлото. Във вторник веднага след теста отидох на лекар и се установи, че имам малко отлепване на плацентата. Хем съм доволна, че се установи причината за това дълго кървене, хем пък съм много озадачена, тъй като започна толкова рано, още преди яйцеклетката да се импаклира в матката....
Освен това юни месец се нараних и ми се наложи да ходя в бърза помощ, където ме ваксинираха против тетанус. За този факт се сетих чак днес и направо цялата се разтрепарах. Веднага звъннах на доки и тя ме успокои че няма проблем.
,но пък малкото неща които намерих бяха все положителни
!
.
. Склоних на два пъти , че ми беше неудобно, колкото да разбера , че апетита няма да дойде с яденето
. Кантарът показва още 0. 500гр +