Сега лято и море, а ФЕВРУАРИ всяка ще гушка своето дете! (7)

• 11 454
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте, момичета!
Как сте в жегата? Аз цяла сутрин прекарах на сенчестото кафене и не усетих нищо.
Puhtar, миличка, за твое успокоение отиди веднага в понеделник при който и да е лекар, най-много да дойдеш в групата на пиещите Дуфастон.  Laughing

За спането - аз си спя като пън, но няколко пъти през ноща усетих побутване и подритване, придружено с изръмжаното "Много хъркаш!" и сутринта мъжа ми съответно беше като парцал, защото цяла нощ не е мигнал от моето хъркане. Дори не отиде на работа, остана да си отспи.  Joy
Между другото това хъркане ми остана наследство от първата бременност, никога преди това не съм хъркала, да не говорим с такива децибели.  Mr. Green Crazy

# 76
Привет момичета как сте в тази жега?

И аз не мога много много да спя.Тази нощ се разбудих в 3 и после заспах много късно и много трудно Sad
Добре, че вчера изчистих щото днес не ми се попипва нищичко. Сложих малката да спи и седнах да драсна един ред.
Как ще издържа още 2 седмици до отпуската нямам идея  ooooh!
А как искам на моренцеееееее

siqna.muk ако е отанала малко тортичка метни и насам едно парченце  Joy

Пазете се днес ако имате излизане.
Приятен уикенд   bouquet

# 77
О Ника,каквото трябва ще пия само бебо да е добре! Wink
Той моя лекар се връща в понеделник и съм там!

# 78
  • Варна
vabeni нямаш проблем, веднага я мятам, има още много ми е топло и нищо не ми се яде. Иначе нищо че не прилича на нищо, много вкусна е станала като е по отлежала  Wink

# 79
  • До Балкана
Здравейте, момичета! Завърнах се от пътешествието и бързам да се отбележа в новата темичка, за която отново поздравления! Ще ви изчета по-късно, защото определено не си поплювате, а пишете че пушек се вдига  Shocked  Laughing ! Днес как сте? Цял ден бях по пътищата и честно ви казвам, не е за хора - да не говорим за бремнни! - кошмар и преизподня! Дано се разхлади скоро! Поздравявам ви и утре една прохладна и мързелива неделя ви пожелавам!   bouquet

# 80
Здравейте момичета. да се оплача и аз. Снощи си изкарах акъла (колкото ми е останал). Любимия е в командировка и аз си останах сама, уж да си почина. По едно време взе да ме боли много корема - стяга и отпуска. Ужас. После видях, че имам и кръв. Веднага намерих денонощния тел. на частната болница и отидох да ме видят. Слава Богу всичко е наред. Някакви "ранни контракции" на нервна почва". Бебо е добре, няма отлепяне. Гледаха го с 3D - много е интересно. Бебо е 3.8 см и се мята ли мята. Док. каза че има ръце и крака, ама аз явно нямах фантазия да ги видя. Сега ми казаха да почивам и в петък пак съм на преглед.
 Дано всичко е наред!!!

# 81
  • Варна
lolilita_ всичко ще е наред, ще стискам палци и повече без такива инциденти, не се ядосвай има време  Hug

# 82
lolilita миличка почивай повечко и дано нямаш повече проблеми!
 Praynig

# 83
  • До Балкана
Lolilita, успех и повече почивки както казаха момичетата и чакаме да се похвалиш, че всичко е наред! Hug

# 84
Здравейте момичета  Hug
Едва оцелях в тази горещина днес а малката иска все на двора  Tired

Пазете се момичета, почивайте си и се опитайте да не се притеснявате и ядосвате за нищо... и всичко ще бъде наред  Heart Eyes

Дано прогнозата е вярна и утре да захладнее  Praynig

Хубава неделя на всички  Hug

# 85
  • Варна
Добро утро,

Как сте, тук при нас страшен дъжд валя сутринта и сега пак превалява поне е хладничко.

# 86
Здравейте   bouquet

Поредна нощ не спах спокойно, до 4 само и после само кошмари  ooooh! едвам излязох от уплаха си като се събудих. Не знам какво ми става тези дни...Иначе съм от хората, които дори и да сънуват не си спомнят сутринта. Както и да е.
Днес и при нас се живее, не вали, има слънчице и лек ветрец. Приятно е  Nature Sunny
Трябва да седнем и да си направим план за почивката, че много неща искаме да видим във Франция (заминаваме в събота) и трябва организацията да е стройна  smile3503. Дано е приятно времето тогава, че доста ще пообикаляме. В петък съм на преглед, за да се убедя, че с беб всичко е наред и така. Нямам търпение вече  newsm68

# 87
Добро утро! Simple Smile

Как сте днес в прохладния ден? Във Варна времето е много мрачно, в 5:30 имаше доста силна буря с вятър, гръмотевици, светкавици... Малко подтискащо ми действа това време, а също и фактът, че както винаги в неделя съм на работа. Sad
Lolilita, съжалявам за неприятните ти изживявания. Стискам палци всичко да е наред.
Ralipo, приятна почивка! Simple Smile Благородно ти завиждам... Аз работя в сезонен хотел и през лятото никога не мога да почивам. Sad

Желая ви хубав ден, момичета! Simple Smile Доскоро!

# 88
Здравейте момичета, да се оплача и аз, че се чувствам и аз ужасно в тези жеги. Слава Богу днес малко се разхлади. Но ме мъчи ужасно главоболие. Вие пиете ли нещо за глава?

taniora, прекрасно те разбирам. И аз работя в сезонен хотел, но ми идва голямо натоварването и мисля да си взема 2-3 дни болнични, че още никакви изследвания не съм си направила. А и сватба подготвяме Simple Smile

Ralipo, приятна почивка! Да си изкараш незабравимо   bouquet

lolilita, всичко ще е наред!   bouquet  bouquet  bouquet

# 89
Здрравейте и от мен!
Ние с милото чак сега се надигаме Rolling Eyes
Днес ще се живее-тук времето е хладничко.
Ralipo да си изкараш много,ама много хубаво!
Аз мислех да продължавам с болничните ама ако всичко е наред май-май още малко да поработя,че хич не ме свърта вкъщи.
Ще видим какво ще каже доки утре!

Общи условия

Активация на акаунт