Сега лято и море, а ФЕВРУАРИ всяка ще гушка своето дете! (7)

• 11 499
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
БЛАГОДАРЯ ,МОМИЧЕТА!  bouquet
И ХА ДАНО БАТ БОЙКО ДА УВЕЛИЧИ ЕДНОКРАТНАТА ПОМОЩ smile3521

# 181
  • София
Аз пък от вас чувам, 4е има такова нещо еднократна помощ, изобщо не съм наясно  newsm12
Чак се у4удих 4е ти дават нещо ...

# 182
Здравейте и от мен. Чета от самото начало, но все не мога да се наканя да пиша Simple Smile А и май ми беше криво заради един мисед миналата година, та сега изчаквах да мине този начален период.

Сега съм 10 седмица, 2 дена и въпреки, че имам преглед насрочен за събота, вчера не се стърпях и отскочих до най-близката поликлиника Simple Smile

За изследванията - не съм си пуснала никакви още, казаха ми че до 12та седмица трябва да се направят. Иначе ФМ си записах час последната седмица на август, по препоръка на лекаря - но тогава се пада 15та седмица, та малко късно ми се струва.

Много ми е приятно да ви чета и така, тайничко да се чувствам част от общество, в което да се коментират тези неща - казали сме само на родителите, така че още никой друг не знае. Иска ми се вече "да изляза на светло", ама имам някакви притеснения още - при вас как е?

# 183
Привет отново от мен  Wink

Ходих до поликлиниката и нищо не свърших разбира се  Sad
Казаха ми да отида утре сутринта да ми дадат направление за хирург и да видим какво правим.Та утре пак ще се ходи  Crossing Arms

Току що ми се обадиха от лабораторията където си правих БХС. Резултатите са готови и всичко е ОК  Peace
Сега ще помоля мъжо да ги вземе и ще се пробвам в четвъртък да отида да ги покажа на док.

Това е от мен момичета аз отивам да полегна, че много ме боли д....то  Sick

Целувки   love001

# 184
Добре дошли на новите мами!  bouquetЗа албумчето и аз съм за HugЧестити резултати на Вабени,аз все още не знам на кое ще ме прати доки,може само на ФМ,аз не се натискам и за друго де,че ако излезнат не толкови добри резултати ще съм на тръни до края

# 185
vabeni , поздравления, много се радвам  Hug   bouquet
Добре дошли на Светулка и rangely   bouquet Леки бременности и на двете  Peace
Сутринта ходих на профилактичен преглед при съдов хирург заради вените. Майка ми ми ги е завещала в наследство (засега е една, която се вижда на крака) и тя ми каза да ида непременно. Лекарят каза какво да правя, за да не се развива тази, която имам през бременността и че ще трябва някаква профилактика преди раждането в 9ти месец живот и здраве.

Чакам петък да си видя бебо преди пътуването и това е от мен  Hug

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 14:56 от Ralipo

# 186
Здравейте, искам да попитам две неща, които ме тормозят:

1. Някоя от вас да има бъбречни проблеми (по принцип) и как го "съчетавате" с бременността?

2. Имате ли бактерии в урината?

Мерси,  Hug

# 187
  • София
Светулка, добре дошла, пиши вече по-често! За казването - ти току що каза на 90 652 потребители на форума, честито!  Laughing Надявам се, че носиш на майтап!  Hug
Аз също имам един мисед - през февруари т.г. и отначало не казахме на никой, докато не видях сърдечна дейност. Сега е трудно да ми се затвори устата вече.  Laughing
Вабени, радвам се за тел и за бебето! Остава и хемороида да се оправи.  Peace

Светла, то май при наличието на бъбречни заболявания бактериите са задължителен атрибут. Аз съм добре с бъбреците, нямам и бактерии, защото след миседа си пуснах стерилна урина и беше чиста.

# 188
Не мога да ви изчета.с предната бременност получих бъбречна криза и лежах в болница даже 5 дни и бактерии мисля 4е имах в урината.Накрая родих едно голямо здраво бебе.Казваха ми 4е има вероятност да родя преждевременно,но родих само 1 седмица преди термина,което е нищо.

# 189
Здрасти пак Simple Smile

Светле, аз имам бактерии в урината и левкоцити - имам камъни в бъбреците и 2 кризи до момента (но отдавна). Понаболяват ме, да ти кажа и то честичко, но не съм взимала мерки през бременността. Сега чакам док да си даде мнението за изследванията ми, но аз предполагам, че тия бактерии са точно от бъбречните истории.

Светулка, rangely  welcome лека бременност и хубави, здрави, шаващи бебчета  hug

# 190
Здравейте на всички, чета ви с интерес, нямам време да пиша много, но след вчерашната новина  Shocked...
Бихте ли приели при вас мамче с термин 25/02/2009. До 6 г.с. уж беше "един жив ембрион", вчера след записване в ЖК станаха ДВА с туптящи сърца. В кръга на майтапа се страхувам от третия преглед...
P.S. Съни, ще пиша и на лични, бих желала да ме добавите в списъка.
Успех на всички мами!

# 191
  • София
Здравейте на всички, чета ви с интерес, нямам време да пиша много, но след вчерашната новина  Shocked...
Бихте ли приели при вас мамче с термин 25/02/2009. До 6 г.с. уж беше "един жив ембрион", вчера след записване в ЖК станаха ДВА с туптящи сърца. В кръга на майтапа се страхувам от третия преглед...
P.S. Съни, ще пиша и на лични, бих желала да ме добавите в списъка.
Успех на всички мами!

Ехее много се радвам  Hug супер новина, честито, сигурно е малко стряскащо, но пък радостта ще е двойна   bouquet

# 192
Уф, 25/02/2010 естествено! Благодаря, това ми е втора бременност и голям шок си беше Rolling Eyes

# 193
  • София
ДаркАн, добре дошла! Не се успокоявай - снаха ми наскоро като роди в МД имаха такъв случай в другата стая - първо едно, на следвайщия преглед две, та накрая тризнаци.  Hug

# 194
Звучи като виц този случай, представям си изненадата, но себе си не мога да си се представя като многодетна майка. И без това съм супер заплес и завеяна, трябва голяма мобилизация, но сте прави и за голямата радост.
Момичета, свърших работа и изчезвам да си нося "плодчетата" вкъщи при каката.
Лека и прохладна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт