ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - смелчаците

• 24 268
  • 364
  •   1
Отговори
# 165
Улях се.

# 166
  • София
Добра вечер момичета! Hug

Утре чакаме добри новини за местата на 4-то класиране!
Вярвам, че Margaritavass и другите майки и деца, решили да се борят до край, ще успеят!
  Peace

Мисля, че никой от М-вото няма да има време да се занимава с изпита след 7-ми клас - да го има или не, следователно ще си остане - поне следващата година  Crossing Arms 
Сега всички се чудят как да направят добро впечатление , а после ще се окаже, че са се изказали неподготвени, незапознати със ситуацията, времето ще е малко да се направят промени и др. такива,..
Нищо ново!  Sunglasses
Просто поредното ново правителство, поредния Министър с нови идеи!,.... Mr. Green

Казабланка,  раздай по една палачинка и ти е простено  Joy

# 167
  • София и там където не се пуши
 Ех, писах писах и се изтри.

Та разговарях вчера днес с много хора (учители, ресурсен учител и др подобни) и всички са много положително мнение за новата министърка скромна ,тиха, работеща, разбираща си от работата.

Този път съм обнадеждена, дано се получат нещата.

Чакаме местата всички - макар че за 300 деца има 600 места, е какво да се прави годината с най-ниска раждаемост 1995 г.  После дано да открият паралелки.

# 168
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=416279.0

Пропуснала съм  този пост   Thinking , но ми се стори интересно!?!..

Сигурно това вече са местата за 4-то класиране, след като е от 29.07 темата.... newsm78

# 169
Добра вечер момичета! Hug
Казабланка,  раздай по една палачинка и ти е простено  Joy
 Веднага. За всички любители на палачинки тази вечер -- food002 (туууу, на тоя тиган му у паднало покритието, та не се показва, затова ще потърся друг)- с кайсиевия конфитюр, дето го варих в събота......
 cook (намерих)

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 23:39 от казабланка.

# 170
Мммммм    и палачинки правите ,а аз да изпусна такъв среднощен купон Joy

# 171
# 172

Здравейте мамчета!!
Радвам се да ви видя отново....
Тепърва(а така ли се пишеше newsm78)ще следим безумията,които се заформят в новата учебна година.Не ми се мисли как ще се чувставт и деца,и родители в следващата гимназиална кампания,но недоразуменията няма да са новост и рядкост.Да,хубаво би било приема в хуманитарни,езикови  и математически профили да бъде разделен,но това не се решава едва ли не от днес за утре,или пък поредната глупост-да се отменят изпитите след 7 клас.
Дъщеря ми снощи каза-ние пак сме последните прецакани с изпитите.......нали са първи випуск по "новата програма",но май са първи и последен такъв  : Joy
Незнам да се смея или да плача-всичко е предпоследно #Cussing out

# 173

Аз пък познавам госпожата от снимката  Коджабашиева. Трябва да ви кажа , че е много добър професионалист, който разбира от управление . От друга страна е маниак учител. Бях на хонорар в училището - ПГ по облекло и хранене, в което беше зам.директорка през далечната 1992г. в гр.Видин, като човек и управленец е страхотна. Много се радвам , че е стигнала до тук, зам. министър. Не се притеснявам за децата , вярвайте ми тя разбира от училища , учебни програми  и ученици . Лошо е , че в министерството има и хора които не са за там. Хубавото е , че за първи път това министерство се ръководи от хора минали през всички нива на образователната система. Дано да е за доброто на децата.

# 174
Аз като чуя за видинчани на ръководни постове и се плаша  newsm43 Много е амбициозно това племе за власт  Joy

Представям си външното оценяване:1. всички преписат, а квесторите помагат (гарван гарвану око не вади), но пък някои квестори подсказват грешно  hahaha  2. всички завършват с 6.00 (изключая някои по-сериозни училища) 3. всички са класирани на първо желание в столично елитно училище. 3. СМГ (+ още 4-5) разкрива още 800 паралелки и моли министерството за допълнителна сграда, а СОУ №х се закрива  smile3544

А след 30 години като завалят едни учени министри  rotfImao rotfImao rotfImao doh

# 175
  • София
Представям си външното оценяване:1. всички преписат, а квесторите помагат (гарван гарвану око не вади), но пък някои квестори подсказват грешно  hahaha  2. всички завършват с 6.00 (изключая някои по-сериозни училища)

Знаток, точно така беше тая година при шестокласниците  Tired

# 176
Знаток, наистина много амбициозно племе са видинчани.....,но само те да бяха.Нашите малчовци минаха с много труд тази година,без свободни съботи и недели,а какво ли ги чака новите седмокласници-столчето ти много сполучливо онагледява ситуацията на всички ни! smile3530споко и утре ще преживеем.

# 177
Аз като чуя за видинчани на ръководни постове и се плаша  newsm43 Много е амбициозно това племе за власт  Joy

А пък случи ли се да се сдобият с власт...  Sick

Joy
margaritavass, и миналата година се бяха обаждали на една от майките - тя избра ЧУ за детето си.
Ти кога ще ходиш да говориш с директора? Трябва ли да бъдат официално обявени свободни места?
Мисля, че не трябва да чакаш. Успех!

# 178
Стига бе, аз съм видинчанка, ама явно съм изключение, не ламтя за власт.
Знаете ли що са такива алчни за власт, щото в Северозападналият края са събрани на едно и са се омешали власи /разбирай румънци/, турлаци / тези които са от Белоградчишко/ и кулчани /от района на гр.Кула/ . Всичките тези племена искат да командват, затова Видин от 70-80 хил.град стана 26хил. от които 10хил. роми. Нямате на идея какъв западнал град е станал, но това е от смотани управници, всичко що годе читаво се е изнесло от там. Няма толкова потънал в икономическа мизерия град в България. Това е много жалко, защото този град е най-близко до Европа географски.  spam2
Но зам.министърката си я бива , добър професионалист е , уверявам ви.

# 179
И аз като Знаток си мисля че отново се правят глупости. Не мога да си обясня защо едно работещо нещо трябва да се променя само и само някой който е на власт да покаже колко е велик. Всички знаем че следващите 4 години министрите ще се доказват един на друг а народа пак ще страда. Не знам кой какъв профисионалист е но аз смятам че отнова всичко ще е една голяма каша. Няма оправия в нашата държава и това е....
Успех на Елена на четвъртото класиране и на другите които чакат за това

Общи условия

Активация на акаунт