Септември `09 - 34

• 12 132
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте и от мен!
Нямах време от задачки да драсна, а и доста сте изписали, та докато го изчета  Whistling
При мен всичко си е наред. Нищо интересно не се случва. За уикенда ходихме на Враца, но едвам издържах в жегите. Имах чувството, че ще пукна накрая. Само студена вода и лежане гола.
Арлина Честит Ви Рожден Ден! Голяма сладурана  newsm59
На новите мами -  welcome
Валката много кофти това със сестра ти  Rolling Eyes Дано скоро има радостни новини  Hug
Момичета, да не забравите фотоапарат за родилното! А мамите на купона с пижамите - после да публикуват снимки!

# 166
аз съм за Окръжна
ти там ли искаш да ходиш и  с екип ли искаш да си?

# 167
Аа. Lipstick*  и аз съм в Майчин дом, дано се засечем  Peace
При някой конкретно,или както дойде?
Както дойде, миналият път бях така и бях доволна. 3 дни лежах в пред родилна, уж за задържане и видях всичките екипи, така че още от сега съм подготвена, всички ми се видяха добри специалисти  Peace
nahodkata - браво на малкия, все така бързо да оздравява  Hug
slanceto.com  Hug
бубара  Hug
Чифлигарова - изобщо не им се връзвай, как не ги е срам така да те стресират  #2gunfire И аз съм с малко коремче, но бебчо си върви добре според Доки. Все пак не е нужно да сме като балони, за да е добре бебчо, той каквото му трябва си взима  Hug Каквото ти казва Доки, нея слушай и ги остави другите  Naughty
arllina - много ти е сладка Зоя, да ви е жива и здрава  Hug
Stefi Stefi - почивай повечко и леко с разходките  Hug
В Токуда раждането отдавна не минава по Жк - от преди 2-3г някъде, само с избор на екип е. Излиза към 2-3000лв, което хич не е малко  Confused
За подсичането - освен Бочко, открих и Бебино, оказа се  доста хубав и много бързо му се оправяше зачервеното. По хубав ми се вижда от Бочкото, на гъстота е като Бейби Тан, а на действие пак е по хубав  Peace

# 168
Zdrawejte momicheta,
Kazwam se Silvia - i ochakwam parwo bebche-momchence prez septemwri Simple Smile

Otdawna wi cheta foruma - sega se nakanih da se registriram.
Priqten den i she se poqwqwam i az naokolo.

Pozdrawi,
Silva
Simple Smile

# 169
Setih se da pitam - nqkoj hodil li e na kursowe za bremenni w Sofia? Moje li da preporachate nqkoj kurs?

Na yoga za bremenni hodi li nqkoj?

Mersi Simple Smile

# 170
Момичета, благодаря ви за подкрепата! Като цяло съм спокойна и позитивна, но вчера явно нещо ми изби баланса....
Аз за раждането си съм се спряла на Токуда. Скъпо е, но така сме решили. Ако и някоя друга мама ще ражда там ще се радвам да се чуем. Че чак завидях на тези, които ще са в ТК   Simple Smile
Относно кремчето за дупе - сестра ми след като ползва Себа Мед и Мустела, гласува с две ръце за Бейби Тан. От всичките е доволна, но каза, че Бейби Тан се разнася хубаво, върши чудесна работа, а като цена е в пъти по-евтин. Но както някой вече каза - бебешките навици и дупета са различни и май ще трябва да пробваме.

# 171
  • София
Здравейте,момичета!
Имам един тъп въпрос: как да изрежа етикетите от бебешките дрехи?   newsm78 Те са направо зашити с дрехата, т.е. ако го изрязвам, развалям и шева на дрехата   newsm78 Чудя се какво да правя...Тези етикети, всъщност пречат ли на бебето? Аз мисля, че да, защото има например етикет на вътрешната страна на шапките   newsm78 Там няма ли да го дразнят? Тия хора дето правят бебешки дрехи не ли се замислят малко?   newsm78
Някой друг да се чуди за този проблем? Или просто аз полудявам вече?

# 172
pocahontas80, и аз със сигурност ще ги изрежа. С хубава, остра ножичка много внимателно ги изрязвам в основата до шева  без да го прекъсвам, че тогава ще стане беля. Като ги изрежеш, прекарай пръста си по ръба да видиш дали някъде не дращи. И на мои дрехи често ги изрязвам.

# 173
EmiR ти във ВИП-а ли реши да бъдеш? Аз този път се бях навила да искам двоен ВИП, но незнам защо, започвам да се разколебавам и пак да си мисля за общия етаж. Незнам, ама се притеснявам от това, че все пак във ВИП-а постоянно ще влизат външни хора, било мои близки, било близки на другата жена и се притеснявам да не разболеем бебчетата.
Kiarra, аз също си мисля за ВИП-а само, че не се надявам много, защото отвсякъде чувам за наплива в Тина Киркова и за това, че няма места и е много вероятно да няма и във ВИП-а  Thinking
Ще видим де, може пък да имаме късмет и на общия да е по-добре в добре компания  Mr. Green

pocahontas80 споко и аз се вкарах в същия филм оня ден Mr. Green Такива глупости измислям вече! После реших, че ако изрежа етикетите няма да знам за каква възраст са дрехите...Като че ли само по надписа може да се ориентира човек  #Crazy нали все пак трябва да се види на самото бебе дали му става, ама пусти бременен мозък, кво ли не измисля вече #Crazy

# 174
Не съм рязала етикети.Не съм забелязала да му пречат на Божидар като бебе.

# 175
  • София
Емир, аз също ще раждам в ТК, моето секцио ще бъде първата седмица на септември, така че имай едно наум, ако случайно и теб те насрочат за тогава.  Wink
И аз съм за Тина Киркова и ако не ми насрочат секцио, термина ми е първата седмица на Септември, така че може да се засечем  Mr. Green и ще ме гледате как се гърча с нормално раждане Mr. Green

Момичета и аз съм за Тина Киркова. Само че ще ми спират хапчетата за контракциите скоро и ме е страх да не започна да раждам по рано.Защото аз дори и с нутри мага си имам контракции, но да знаете ,че и аз съм за там

# 176
  • София
Криската, аз пък се чудих дали ще знам как да ги пера като нямат етикет  Mr. Green
Иначе аз напоследък ги меря като си ги слагам върху корема  Joy Joy Joy мъжът ми много ми се смее, ама на мен ми е много мила да си представям малката облечена с разните дрешки  Heart Eyes

# 177
здравейте и от мен  Hug Аз чак сега се наспах и си пия кафенци вече Simple Smile
Чифлигарова изобщо не им се връзвай - аз като им кажа на продавачките че ще раждам септември и те "С близнаци ли сте? " или "Май едро бебе ще си имате" ....ама както викат и другите мами  да не ни пука - важното е бебетата да са наред  Hug
Stefi Stefi  и аз в неделя не усетих бебо и като се притесних - обадих се на лекаря при който смятам да раждам и ми каза я понеделник да отида - всичко си беше ок.Даже като ме гледа на видеозона  бебче се разшава като за световно и се успокоих Simple Smile
arllina много сте сладки - да ви е жива и здрава още веднъж   bouquet

# 178
  • София
Здравейте мацки...
Киара миналия път бях в двоен ВИП....за 5 дена се засякох с  2 мами...на втората родата беше много досадна и висяха по цял ден в стаята докато не им направих забележка....затова сега съм се насочила към единичен ВИП....Кати ми я донесоха на другата сутрин, след като ме преместиха от  реанимацията и повече не са я взимали, освен за тоалет и ежедневните прегледи....разбрах от други мами, че  можеш да оставяш бебета за през ноща в общата стая...но през деня са си при теб...Доста е трудно, но аз исках да си е при мен, а не да ми я носят през 3 часа...да не говорим, че през ноща повечето бебета се съдираха да плачат, а аз си я гушках и си спяхме заедно на леглото...от третия ден беше на кърма и връщах АМ....Абе трудно е, ама поне имаш добра причина да раздвиждане, а  и свикваш с бебето, гушкаш си го през цялото време...кърмиш го на поискване ...и така...
Етикетите ги режа с тая тънката ножичка за нокти....обикнове успявам да измъкна и това под шева...

# 179
  • around the world
Здравейте момичета,

Валката -много съжалявам за сестра ти ти  Cry.  Дано скоро да имате радостни новини с   EFP, а след 9 месеца и със сладко малко   ylinfant.
Чифлигарова, как могат да ти говорят такива неща  #Cussing out?!!! Аз до миналия месец бях така, стигна се до там че една позната като разбра ме попита" ти сигурна ли си че си бременна, нямаш никакво коремче..." А преди няколко дни една съседка тактични ми каза: Нищо нищо и накрая как се наля изведнъж #Crazy" Нямам думи просто какво глупости говорят хората и колко са нетактични. Слушай си докторите и въобще не им се вързвай Hug.
Относно Токуда-проверявах отново преди седмица -по ЗК раждането излиза най-малкото 2100 лв., като отделни са нощувките които в момента за АГ отделението са по 120 лв. на вечер. Това е за нормално раждане като ако поискаш упойка се заплаща отделно.

Аз от вчера съм малко по-добре, но гаденето, повръщането и киселините продължават да си ме мъчат. След дълго ходене по мъките се оказа,че не е задължително да излизам в 45 дни болничен преди термин, а мога да изляза в 20 дневен или колкото мога.

Момичета, за тези от вас които ще им се наложи да работят и по време на част от тези 45 дни преди термин- да знаете че имате право да работите до когато искате или ви се налага( какъвто е моя случай). За дните в които сте работили ви се полага пълната заплата, като накрая  само отивате  при д-р ви със служебна бележка, на която е написана дата до която сте работили и ви се издава болничен само за оставащите дни до 45 дни преди термин. Това е, за съжаление ако ви се налага да работите ще си за губите част от полагащите ви се дни болничен, но поне от НОИ потвърдиха че не е вярно твърдението, че трябва задължително да ползваш пълните 45 дни преди термин или нищо.  Дано тази информация да е била полезна на някои от вас.

Хубав Ден на всички Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт