Хайде като съм първа ще сервирам кафенцето
Оф, тия дни Никола ме побърка, та въобще нямам време за нищо
. Две нощи се буди през 1-2 часа, ама тая нощ имах прИмоция - нито веднъж не се е будил. Сиси, добре че повдигна въпроса за развитието, че да се успокоя и аз. Не че много съм се притеснила, ама все пак. То и ние сме от бавно развиващите се. На 8 месеца стана, а още не може да седи стабилно, ама аз не го и мъча много. От време на време го слагам седнал за по 1-2 минути и го придържам да се покефи и толкоз. после обикновено се цопва настрани или напред. Задържа се ако има за какво да се хване или подпре. Иначе като му подаде някой ръце той директно иска да се изправя прав.
Подариха ни проходилка, която е и люлка едновременно. Еми, пробвах го ей така вчера като проходилка да видя какво ще прави - еми, нищо. Седи си и си играе с играчките и като усети, че може да стигне с краката до пода и почва да скача на едно място
. За ходене изобщо не се сеща. На нас ни правиха такова неврологично изследване още след раждането и всичко си беше наред. Обаче пък ме успокоиха, че мойта племенница е почнала да се обръща чак след 7-мия месец, не е пълзяла изобщо и на 9 месеца е проходила. Така че споко.
Странното е, че ние ходихме на един друг ортопед и той пък ни каза да го слагаме да седи още на 6 месеца като го прикрепяме
), че на 8 месеца трябва да вземат предмета, който им кажем
Рано ми се струва пак... Също и играта "боц" - "трябва" да я могат.. 

Сиска, много е сладък бузанчо Божидар.
А за Петя - думи нямам. ще я изям.
. Лекарката ме пита - колко е голямо бебето, аз викам - 7 месеца. Тя - и Вие го кърмите сутрин и вечер, нали? И аз като й обясних, че всъщност предимно го кърмя тя много ми се зарадва
.
Брат ми беше ужасен шишо, не знам колко кг е бил, но имам спомени, че като го слагаха да сяда той не се задържаше и секунда седнал - директно се катурваше настрани
Да си го нацелуваш кюфтенцето
и вие правите ли го? И още - педи ми показа как да го правя, но пък снощи и тази сутрин пишлето му беше зачервено. Дали е нормално или да й звъня? 
,заиграва се много и с играчките,говори им, пее,слага си ръката на устата и прави като индианците

Вчера: 1ч в колата, докато пътувахме, 30 мин НА ГЪРДА следобедно и 20 мин привечерно. Никак не преувеличавам. Вчера бях точно така
Обичайно спи между 1 и 3 пъти, най-често по 2 като любимият сън е предиобедният, вторият е по някое време от изтощение. Братът е обожаваният обект и по цял ден е зор да е около него. Това бебе топи калории дори и само от усмивки. М, да като Софиянски е.