Движение на българските майки ПЛОВДИВ-23 тема

• 31 297
  • 629
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Нещо трябва ли да се купува за рождения ден в Асеновград? Пишете и мен в присъствения лист, аз ще съм с моята кола.
Поздрави на всички!
Тони, има едно момче без подарък, висок е 180см, размер М, желанието му е блуза на Адидас, синя или черна Peace

На срещата бяхме: mili.m, Miss Fairy, antom, ВяраВики, violenza, kiro, profesorka, Silvana i Eva и момчи
Обсъждахме предстоящите рожденни дни и Коледния базар Wink
И antom ни проведе урок по декопаж, за което много й благодарим    bouquet

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 20:43 от violenza

# 436
ако няма друг вариант за DJ, Наско е навит, даже можем да спестим и 50-те лева yesyes

# 437
Нора, можеш ли да дадеш малко повече инфо за жената и детето. Размери на дрехи, обувки, нужди и т.н. Също тя какво е работила  и каква работа си търси.

пп. Ще помоля някой да пише инфо за срещата Peace

Детето е на 9 години, но е малко едричко. Днес анцузите, които им подарих е 12 год. на Дино, и горе са станали, но са били малко дълги. Носи обувки 35-36 номер, защото носи и стелки.

Елица, така се казва майката е малко пълничка и нисичка. Искам да кажа като телосложение е малко нестандартна/дано да не прозвучи зле/. Проблем е сега, че тя рекламира своята дейност с графичен дизайн, а няма свястни и представителни дрехи за срещи. Сега съм и казала да отиде и да си хареса някакви дрехи /за дрехи ще ходи в Макси Мод, а относно - обувките-  тя има проблем с краката и носи ортопедични стелки и се номера става 42 за дамски обувки.

А относно работата- тя е готова на всичко - да мие, да чисти, надомна, нещо с компютри и др. само работа да е. Иначе е графичен дизайнер и е много добър специалист, но на тези времена е много трудно да си намериш работа по специалността.

Проблема е, че всеки месец плаща наем 220 лв. -живее на квартира в Кичука, отделно и сметките и храната. А единствения й доход е 100 лв. издръжка от бащата на детето.
И няма грам роднина в Пловдив и е изпаднала в много тежка депресия.
Това е, което се сещам.

# 438
Здравейте!

Бързам да пиша за DJ-я,че току що говорих с него.Съгласен е,дори предложи да отпусне още един час на децата,но от 16,30 примерно,защото от 20ч е на работа в Пловдив и трябва да си тръгне най-късно в 19:20ч.Ние сме присъствали на сватба ,водена от него и наистина направи голямо шоу-имаше и плачещи хора.Разбира си от работата момчето.

А,тъкмо видях,че kiro е писала.При моя DJ няма как да спестим парите,за това ми пишете какво сте решили,за да му кажа окончателно.

# 439
Nora13,аз имам приятели графични дизайнери,но скоро фирмата им имаше проблеми.Все пак ще питам дали търсят човек.Пиши ми малко инфо за жената-колко стаж има в тази област,какво точно може да прави и т.н.

# 440
  • пловдив
nora13 много е тъжно това което пишеш, за съжаление нямам познати които си търсят работник, но пак ще поразпитам  Sad
kiro  Hug Hug Hug
svhristova проблем ли е да задържиш дрехите още малко, защото тази седмица е доста натоварека като задачи, а и няма да се носят дрехи към Асеновград . Другата седмица ще имам възможност да мина да ги взема, ако можеш да почакаш до тогава  Thinking
Към момичетата творящи за базара в Пловдив-
за сега има събрани доста крупно количество картички, затова молим да пренасочите това което сте изработили към останалите градове по ваш избор. Благодаря на всички ви за красивите неща които изработвате и най вече за желанието ви да помогнете- това е нещото, което държи неуморно ръката  протегната за помощ и дава шанс за усмивка, на едно дете, на две...на много. Още веднъж - БЛАГОДАРЯ!

# 441
Ани,забравих да ти благодаря за хубавия урок.Но честно да си кажа,щом стана дума за рисуване се отказах да слушам.Хич ме няма там.А сурвачките казвате се продават,така ли?

# 442
Nora13,аз имам приятели графични дизайнери,но скоро фирмата им имаше проблеми.Все пак ще питам дали търсят човек.Пиши ми малко инфо за жената-колко стаж има в тази област,какво точно може да прави и т.н.

8 години стаж в сферата на графичен дизайн.. Работила е външна, сувенирна и основно печатна реклама. Работи основно с CorelDraw, PhotoShop i InDesign.  Била е и управител на склад, била е и опаковчик, общ работник, дърводелец (не точно, но в дърводелски цех), продавачка, барманка, шофьор снабдител, дори и чистачка

Махнах автобиографията, защото момичето се притеснява, чувства се неловко.

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 22:30 от nora13

# 443
Момичета , току що се прибирам от командировка в Сливен.Не успях да стигна навреме за срещата.В колко часа е рождения ден.Има ли някаква оранизация вече.Аз съм до 18.00 часа на работа

# 444
  • Пловдив
Момичета , току що се прибирам от командировка в Сливен.Не успях да стигна навреме за срещата.В колко часа е рождения ден.Има ли някаква оранизация вече.Аз съм до 18.00 часа на работа
Рождения ден в Асеновград е на 29.10.2009г. четвъртък от 17.30ч.  Peace

# 445

nora13

Графичен дизайнер за предпечатна подготовка
Описание и
Изисквания   Предлагам работа за графичен дизайнер за предпечатна подготовка.
Изисквания за длъжността:
* Много добри познания по:
- Adobe Illustrator, Adobe Photoshop или друг графичен софтуер.
- Умения за работа в екип и с клиенти.
Град: Пловдив
Категория    Компютри, Софтуер
Тип Работа    Пълен Работен Ден,
Постоянна
Ниво    Експертен персонал без ръководни функции
Населено Място    Пловдив / Област Пловдив / България
Дата   14.10.2009
Тип   Безплатна Обява
Email   За да кандидатствате използвайте бутона "Кандидатствай по тази обява"
Организация   ДИЕМ 2 ЕООД
Тип на
Организацията    Фирма / Организация

Директно търсеща служители.

ТОВА НАМЕРИХ В  jobs.bg  може да и регистрираш CV- то и да кандидатства за работата  Peace Grinning

# 446

nora13

Графичен дизайнер за предпечатна подготовка
Описание и
Изисквания   Предлагам работа за графичен дизайнер за предпечатна подготовка.
Изисквания за длъжността:
* Много добри познания по:
- Adobe Illustrator, Adobe Photoshop или друг графичен софтуер.
- Умения за работа в екип и с клиенти.
Град: Пловдив
Категория    Компютри, Софтуер
Тип Работа    Пълен Работен Ден,
Постоянна
Ниво    Експертен персонал без ръководни функции
Населено Място    Пловдив / Област Пловдив / България
Дата   14.10.2009
Тип   Безплатна Обява
Email   За да кандидатствате използвайте бутона "Кандидатствай по тази обява"
Организация   ДИЕМ 2 ЕООД
Тип на
Организацията    Фирма / Организация

Директно търсеща служители.

ТОВА НАМЕРИХ В  jobs.bg  може да и регистрираш CV- то и да кандидатства за работата  Peace Grinning

Hug Hug Hug- препратих го на Ели! Ще пусне CV.

# 447
  • пловдив
Момичета кой ще е с кола и в колко ще тръгва, защото аз имам проблем с транспорта  Whistling
не се очертава до четвъртък да свърши ремонта  Crossing Arms мога да тръгна към 17ч, та ако има желаещ да ме натовари  Praynig

# 448
  • Пловдив
От срещата вчера имаме 10лв. за касата Peace

Решете за дисководещия, за да се знае. Аз ще звънна в дома да им кажа, че сме си уредили въпроса.

# 449
Момичета,мисля,че е по-разумно да се спестят 50те лева за DJ-я.Щом има вариант да има човек,който няма да вземе пари,по-добре да се дадат за нещо друго за децата.
Само съжалявам,защото купона щеше да е супер най-вероятно.Не че с другото момче няма да е.Но парите могат да се използват за нещо по-наложително.

Общи условия

Активация на акаунт