Добре дошли Невинна и Дебела Берта
Зайо би ли ми казала на какви процедури за заличаване на стрийте ходиш?
KayRenn казвай бързо кога да гледаме БТВ?
От сутринта бебо взе често да се изкашля. Случва се вече поне от 2 седмици и прилича на кашляне от задавяне. Дори се зарадвах, че вече сам се справя, а не се дави и аз да тичам. Днес обаче поне 10 пъти само сутринта. Викам си да вземем да минем през педиатърката преди да е огладнял. Взех кърмата от хладилника и отидохме, почакахме малко, влязохме, док го преслуша и каза че вероятно е от слюнка. Погледна му и гърлото, при което горкия започна ужасно да реве. Ха да се успокои - не ще! Ама реееев, чак се дави. Пък той е спокойно бебе и досега само два пъти ми е ревал така за по минута най-много. А сега не мога да го успокоя. И като погледнах часовника - то станало време за ядене! Млякото студено, хора чакат пред кабинета, аз дори не мога да го оставя за секунда, дере се, червен, щях да ревна и аз. Док тича и носи гореща вода от другия кабинет, аз слагам шишето, оливам я с горещата вода по пръстите, ужас
Докато чакаме да се постопли давам гърда, той не ще, дави се, щях да припадна. Хем ми е жал за бебо, хем съм ядосана на себе си че не го нахраних пък тогава да вървим по доктори, хем ми става неудобно, че хора чакат, а док и сестрата се чудят какво да правят.
Хеле го нахраних и се успокои. Сигурно ви се струва не кой знае каква ситуация,но аз съм като парцал. Бебо цял ден нервен, не ме пуска да се отделя, пак ми рева. Изобщо днешния плач се събра колкото през всичките три месеца от както се е родил. Че от зор и не мога да се изцедя като хората, добре че сега още спи, та цедя капка по капка.

).Аз не смея.Ние дори каката не сме водили все още
С тази бяла кожа имам чувството,че ще стане като раче,а бебо е още по-бял и от нея

и така, сега пак съм тук. (нали ще се местим, та за това - но в средата на август).

).Аз не смея.Ние дори каката не сме водили все още
С тази бяла кожа имам чувството,че ще стане като раче,а бебо е още по-бял и от нея
сподели, че и аз да се порадвам на кантара че напоследък ми иде да го счупя
как съм могла се чудя. Затова сега си карам на естествените цветове на безамонячната Лореал Кастинг и през 2-3 месеца се боядисвам тъмно кестеняво какъвто е естествения ми цвят (ето и сега ми е време вече защото почвам пак да виждам макар и малкото, но гадни бели косъмчета из косата ми), но много се чудя дали ще ми хване цвета след като кърмя 
, защото не можах да се възползвам изцяло от 6-те часа и половина сън, които той ми отпусна през нощта.
Обаче най-се харесвам руса.Едно време се правех само с боя и ставаше,супер русо(палетето А10 ) .След това се правех със супра,обаче много гори така,но пък цветът ставаше разкошен с обливка.И сега бях на някакви кичури и реших пак да съм руса,но само с боя.Но взех някаква к'ва да е и естествено станах като морков.Но утре ще поправя грешката с палете 
По принцип никак не е препоръчително ,но само така мога да сваля за толкова кратко време.А аз все бързам

,С Влади нямаме търпение да дойдем да се запознаем 

/.Аз ще съм в хотел близост до ВСУ.Това ми е номера-0887/930-549