Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на форума относно пътуването на Лина?
Защо никой не е дал пример с деца и сватба?
Защо никой не е застрахован?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на форума относно пътуването на Лина?
Мненията на форума относно пътуването на Лина са разнообразни. Някои изразяват загриженост и предупреждават за рисковете, свързани с пътуване до непознато място, докато други подкрепят нейното решение и я насърчават да бъде внимателна. Има и такива, които я подкрепят напълно, като изразяват вяра в нейната способност да се грижи за себе си.
-
Защо никой не е дал пример с деца и сватба?
По време на дискусията за арабските връзки участниците представиха различни гледни точки, включително примери с деца и сватби. Един от тях беше за алжирско момиче, което пое всички разходи, отиде в Ливан и прекара незабравими дни със съпруга си, който все още беше женен. Този случай показва, че има изключения и при арабските жени по отношение на любовта.
-
Защо никой не е застрахован?
-
Какво очаквате да ви кажат неговите приятели и колеги?
-
Какви са мненията за арабите и връзките с тях?

ЗА МАМЕТО- ЦЕЦИ
То като шетам съм бетер Шива. Може да ми диша само прахта 
Открих на едни стари мои дискове малко смях...сем. Тъпанчеви, не знам дали ги знаете, ама ето това ми е любимото
другото ,което си помислих беше,че твоят профил е измислен и както преди време разбрахме,че нашия форум се наблюдава от разни партии и се изкарват разни цитати от тук ,така и ти искаш в рамките на 1 тема да зададеш такива въпроси,за да се види,че ги има тези проблеми и не са само в устите на хората,а и в ежедневието на някои. 

...,но ако все пак е истина мнението ми е ДОЛНО...МНОГО ДОЛНО!!! Бягай надалеч и не се обръщай!!
Често говоря със тукашни студенти,които учат в БГ ,то не са оплаквания,то не са обиди...грозна работа...,но при мен не минава така лесно....хващам ги директно за гушата...мискини такива
Правим го заради мъжете ,де...да прекарат качествено време с децата 
не се оплаквам от липса на внимание,но нищо не ме вълнува. искам само да се случи нещо хубаво и да се развиват нашите отношения напред.