19 Магрибска-Лятна и все още ваканционна

• 22 356
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
Паулинка, Hug Hug Hug

Всичко ще се нареди един ден...Имай вяра..Умно момиче си ти Peace

# 256
Здравейте отново.Ами благодаря на всички за съветите,но аз да си кажа,че вчера се разделих с него.Просто две вечери мислих и си казах,че все пак заслужавам повече от това.Аз попринцип съм нямала и сексуални взаимоотношения и със самия него,не само заради религията,ами защото и в Мароко съм се убедила,че за всичко си има време и по-добре да го направя късно с човека,с когото наистина си заслужава,отколкото после да съжалявам.Не се извинявайте,задето сте остри в изказванията си,аз дори съм ви благодарна.Все пак,като се замисля,ако бях малко по-наивна и бях решила да му повярвам,ако и вие бяхте по-мили,нищо чудно дс ме ухапе комара и да остана с него.
Паулина,не се притеснявай.Напълно нормално е да си мислиш,че профилът ми е измислен,не за друго ами защото в интернет може да се срещне всичко.Аз затова още в началото ви питах дали има галерия,за да постна някоя друга снимка,за да се убедите в това,че наистина съществувам  Grinning После обаче се разрових и прочетох,че имате албум,за когото обаче трябва да почакам малко  Wink

Извън темата : В София са отворили марокански ресторант,вчера го посетих,но бях разочарована.Няма нищо общо с мароканската култура.Общо взето беше един фалш.Цените също бяха огромни,за сметка на малките порции.

# 257
  • Varna
ПАУЛИНЧЕ Hug ЛОЛИ Hug- умните ни момиченца теееее Hug
ЛОЛИ- и тука във Варна уж има близо до нас ресторант Ориент ам не е това което трябва да е. Амаааа хииииич. А освен това което си изброила ти аз ще добавя за нашия, че е и мръсничко. Иначе колоритно е направен. Арабин го държи но като гледам няма много арабско, повечето е Турска кухня но пак далече от прекрасната Турска кухня. Има един друг Турски ресторант, той не е така колоритен но е чистичко и майстора им е един сладур, лично идва да ни посреща със съпругът ми когато идем там. И готви добре момчето.  Сервитьорката им е много мила и е голяма сладурана. Много възпитано момиче. Няма за съжаление Арабски ресторант. Преди още пък по близо до нас имаше страхотен Индийски ресторант със много и различни манджи. Хлябът го печаха във нещо като делви. Все се врях да зяпам. Можеше да се гледа. Ама пусто няма го вече а хранеха добре и готвеха страхотно. То във Варна не останаха колоритни ресторанти. Виж пицарии под път и над път. Вкусни са много но друго си е ориенталската кухня.

# 258
Добро утро....или по-скоро добър обед, мили магребинки! Слагам обяда  Simple Smile

Лоли, хубаво е, че си премислила и си решила да направиш стъпката да се разделиш с него. Според мен това беше правилното решение.   bouquet
За албума, да, има го, обаче май в момента почти никой не го ползва, защото освен снимки на Лина, които тя сега наскоро качи, други няма. Аз бих качила пак мои снимки. Идеята много ми беше харесала тогава. Можех да си ви гледкам всичките....Ще се радвам ако пак се възроди албумчето.

Паулинка, желая ти много сила да издържиш всички изпитания, които са ти пратени отгоре! Ние сме с теб!  Hug

Абе, момичета къде изчезна Шакирчето? Да не би да са на море? Нещо не съм я мяркала от доста време...вчера се сетих за нея. Дано всичко е наред.  Hug Ами Далка?

Делта, Белла, аледора  Hug newsm51

Аз вчера си празнувах рожденния ден, заедно с един сръбски приятел! Получи се много интересна комбинация от гости. Имаше най-различни националности/ Испания, Индия, Македония, Нигерия, Германия, България, Сърбия, Турция, Румъния. МНого се забавлявах, направихме си и караоке накрая, сега ме боли гърлото от пеене.  Blush

Утре ми е първия ден от арабския курс. Ще разправям какво е станало.  Hug

Лек ден на всички! Много, много усмивки!  Laughing

# 259
Делтичка -има индийски ресторант но е във виница,аз наскоро го видях  Hug

# 260
  • Varna
ХЕЛВИЧ Hug
ми то ми е много далече във Виница, като предишния направо по терлички отивах. Grinning
А бе Шакирчето голямо море, голям плаж му удари. А Далчето направо се скри във гори Тилилейски. Какво става със тези момичета newsm78
Ама и аз съм за убиване щото ме мързи да сложа снимки а имам многоооооооо новиииии.
МИНЧЕ- много вкусничка манджичка Hug Hug Hug

# 261
Цеци,  Hug честито ви бебче!    bouquet
Да е жив и здрав и да бъде благословен!Амин!  Praynig

Това е за теб!

С пожелание,за бързо възстановяване! Hug

# 262
Момичета, дали ще може аз да пусна новата темичка, ако никой няма против? Вече имам една идейка Simple Smile само дето не знам как се показват старите теми на първа страница, ама мога да попитам Simple Smile (Белла примерно)

# 263
Ок Мина ,няма проблем щом имаш желание,пускай я ...ще ти напиша как,на лични ли или във фейсбука .

# 264
леле колко съм изпуснала. Да е живо и здраво бебчето на Цеци!

Относно случката на Лолита направо съм потресена...Това е болен мозък...Мойто мароко ме ревнува от въздуха...камоли някой да ме докосне или да спи с мен....Ужас...Лолита бягай от такива откачалки...И запомни едно нещо:Не прибързвай със секса...Според мен е най-добре да изчакаш до сватба...Аз съм на 20год и мн съжалявам че избарзах...но...съдба...С нетърпение чакам нова темичка

# 265
извинявайте че се намесвам,обаче в българия да се чака до сватбата е ъбсурдно...аз познавам само едно момиче,което не е правило секс,а това не е заради това че тя не иска ,а че е много пълна и никои не я харесва...винаги съм се чудила как може някои да прави чак на първата си брачна нощ...ами ако не им хареса ,ако не си допаднат...е това си е мое мислене  Hug

# 266
Няма по-голямо щастие от раждането на дете.
Цеци, честито момченце.
Да ви е живо и здраво и да стане прекрасен човек

Честит рожден ден на Далка и Шакира, на Мина, както и на синчето на Марси - със закъснение, но от сърце и с пожелания за много късмет и любов.
На всички   bouquet

# 267
Момичета, темичката почти е готова, вече може да изписваме тази Simple Smile А къде сте впрочем всички? 
newsm78

Алба, мерси много за пожеланието!   bouquet

Днес почнах с курса по арабски Simple Smile Преподавателят ни е от 2,5 години в Германия, може да си представите на какво ниво му е немския  Wink и е набор 84 Simple Smile. Иначе мина добре, първия ден даде ни 6 страници упражнения до утре, да пишем букви и срички. Да видим какво ще стане. Половината от курса са от Турция, има и 2ма от Индонезия. Интересна комбинация. Ще ви държа в течение Simple Smile как се развиват нещата.

Лека вечер на всички!  Hug

# 268
  • Varna
МИНЧЕ Hug
аз съм тука Wink
Ми то даскалчето ти една година по мънино от мойтУ диване Laughing
Ама май неможе да пуснеш още темата. Нещат нещо да пишат момите. Няма някоя злободневна тема да разискваме и да пълним страничките.

# 269
Хайде и аз да помогна с изписването на темичката...  Crazy

Днес почнах с курса по арабски Simple Smile Преподавателят ни е от 2,5 години в Германия, може да си представите на какво ниво му е немския  Wink и е набор 84 Simple Smile.

Сега ако кажеш и че е египтянин и се казва Мохамед, значи е и моя учител по арабски, само не питай как!!  Joy Неведоми са пътищата Господни!!

Цеци, честито бебче и от мен! С пожелание да расте здраво и красиво, за радост на мама и тати!! А на вас двамата пожелавам да бъдете най - добрите родители на света!   bouquet

И покрай добрата новина - дай Боже на всяка от нас по едно ей те таковинко!! Party Party Party В РОКЛИЧКА  Crazy Party

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт