Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 45-та тема

• 92 691
  • 665
  •   1
Отговори
# 420
За днес заешка яхния и крем нишесте с бисквити.  Simple Smile

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 22:49 от Pety

# 421
Яхнията е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Обожавам заешко във всичките му форми Laughing

# 422
  • Brussels
Много е вкусно тук, момичета!
Сега имам малко работа, после ще ви изчета подробно! Hug
От мен тази вечер:

Картофен кебап

Сос Чимичури

# 423
 Ах, момичета страхотни неща сте показали!Следя ви стриктно и събирам идеи за на мъжо РД-то в петък.Ще си го празнуваме с малкия в къщи и кумовете.Чакам да мине и веднага ще направя една бъркана пица. Laughing Спукахте се да я правите, а и чудесно изглежда!  bouquet

Утре ще правя тортата Сникърс и ще я снимам.Днес направих бонбоните рафаело, но сложих и вафла.Станаха доста меки и много трудно ги оформих.Така и не намерих това сладко кондензирано мляко.Моля ви кажете ми къде в Пловдив го продават?Направих ги с обикновенно и на вид бива, но...доста са далеч от видяните във форума.

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 23:26 от Kpuccu

# 424
....Моля ви кажете ми къде в Пловдив го продават?Направих ги с обикновенно и на вид бива, но...доста са далеч от видяните във форума

Купувам го от Метро Peace.
Ще ми е интересно да видя тортичката. И весело изкарване на РД-то Laughing.

Честита студентка на Mama Tin  bouquet! Представям си каква радост е! И малко тъга има сигурно. Но децата растат и в един момент трябва да литнат от гнездото Rolling Eyes. Но по-важното е да са ни живи и здрави!

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 08:47 от polin_a

# 425
май съмна, докато се отчета аз  Blush

нанита, много апетитен шницел  Peace
Гелева, а у вас всичко ми харесва  Embarassed

при нас за вечеря Картофено руло с филе без гъби

и поредната доза Мъфини с боровинки на Юлка

# 426
Записвам се, защото иначе пропускам много рецепти, а не мога да си го позволя. Grinning

# 427
 До сега готвих иранско ядене с кайма и снимах! Сега събирам смелост да кача снимките! Embarassed

# 428
  • В сърцето на живота!
До сега готвих иранско ядене с кайма и снимах! Сега събирам смелост да кача снимките! Embarassed
Давай смело,какво толкоз Grinning

# 429
 Pety, тъкмо щях да те питам да не живееш в Щатите и видях, че да. По ягодата те познах!
Снимка след малко пускам. Ясмина ми то като погледна назад какво са наснимали момичетата и страх ме хваща мъжа ми да не види! Grinning

# 430
Pety, тъкмо щях да те питам да не живееш в Щатите и видях, че да. По ягодата те познах!
Снимка след малко пускам. Ясмина ми то като погледна назад какво са наснимали момичетата и страх ме хваща мъжа ми да не види! Grinning
Ха ха ха ,че тя е същата като българските и много ароматна беше.

# 431
Blumen вкуснооооо  Grinning

nadeto_sp картофения кебап много ми хареса като идея, лесно и ефектно, ще пробвам тези дни  bouquet

пеп-4o е след тия снимки вече се вдъхновявам да запретна ръкави и да го направя това картофено руло (сложно ми изглежда приготовлението, ще го оставя за събота-неделя, но е апетитничко... )

У нас панирана рибка, треска с картофки (и биричка извън кадър  Laughing )

# 432
  • Plovdiv->Toronto
Домашен lachs с моцарела, домати и босилек.

Наде, кебапа с картофчетата телешки ли е  newsm78 ...
Отива ли си с чимичури, аз такъв сос правя само към едно аржентинско домашно смляно телешко на фурна, нещо като руло Стефани от едросмляно месо, малко яйце, чипотле и хлебни трохи ...

# 433
Eли lachs  съомга  ли е?

# 434
  • Plovdiv->Toronto
Да, тук я произнасят нещо като локс. Купуваш си хубаво парче около 1 педя, може и две парчета Simple Smile и ги овалваш в 5 суп. лъж кафява захар и 5 чаени лъж сол, малко черен пипер и малко копър, може да ливнеш и 20 гр. водка. Увиваш във найлоново фолио, ако са 2 парчета  - с кожата навън. Слага се в хладилника в съд и 3 д3на се обръща поведнъж на другата страна. След 3-4 дена се измива, увива се в чисто фолио и се изяжда възможно най-бързо, както се яде пушена сьомга. По-здравословно и по-вкусно е  Simple Smile. Омръзна ми да давам по $8 долара за сандвич с локс в кафенето и си намерих рецепта от интернет. Даже в бг правих, макар че ме заболя корема от цената на хубавия салмън в пикадили - 26 лв килото. Тук е наполовина  Crossing Arms.

Общи условия

Активация на акаунт