Хитринки за всякакъв случай - 4

• 107 962
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
с двойно залепящо се тиксо
Да това го пробвахме, но с времето започва да се разлепва и доста трудно се почиства, като се набие с мъх.

# 301
Нов килим,нашият е тежък и не помръдва от ламината.

# 302
Нов килим,нашият е тежък и не помръдва от ламината.
Е, ами този си го харесвам  Crossing Arms Не е от леките, но явно самата му долна част е по хлъзгава. 

# 303
Сега ми идва на ум, ако помниш едно време едни гумени салфетки като дантелени, които слагаха на сервитьорските табли, предполагам, че ги има в магазините за домашни потреби. Ако сложиш 2-3 предполагам ще се реши проблема.

# 304
Да ясно на шега го казах,но друг начин не ми идва на ум или нещо като мебел, ако го застъпи зависи къде е .Върху нашия има маса .

# 305
има едни гумени подложки, продават се в дом.потреби има ги и в метро.на готови рула са, мн.тънки с дължина към120/130 и широки 40/50см.

ето ги http://www.bikudo.com/photo_stock/57872.jpg

# 306
има едни гумени подложки, продават се в дом.потреби има ги и в метро.на готови рула са, мн.тънки с дължина към120/130 и широки 40/50см.

ето ги http://www.bikudo.com/photo_stock/57872.jpg

Благодаря, ще потърся. Мисля, че съм виждала в Метро. Не са самозалепващи нали?

# 307
не, не се залепят.просто ги слагаш под килима.аз имам две такива в детската, наистина става с тях.много приличат на гумираните салфетки за които говори Етна.да не ги объркаш с тези за баня, те са доста по дебели.

# 308
Благодаря. Ще пробвам.

# 309
Точно тях имах и аз предвид!  bouquet

# 310
Виждала съм гумени подложки с различни размери, които са специално за поставяне под килими. Те са тънички и леки. За съжаление съм ги виждала само в магазини в Германия и Франция, но смятам, че и в България не може да няма, трябва да се пита в по-големите магазини.

# 311
  • София
Онзи ден дойде техник,не ми беше удобно да го помоля да се събуе,а вкъщи с малко бебче и реших да му дам болнични калцуни за еднократна употреба.Практично е и избягваш миришешти крака,неудобство и почистване след това.Има по магазините около болниците.

# 312
  • Някъде на път....
А как да изчистя лепилото от пластмасов съд?
Е такова чудо не ми се беше случвало, купих си един шейкър и не мога да махна лепилото, с което беше залепен етикета. Етикета падна, но на мястот където е бил, си лепне и това е - търках, мих, чегъртах с вряла вода и препарати- не става!  Sad
Някой може ли даде съвет, моля...........  Sad
С памуче напоено с олио се търка известно време, лепилото сякаш се разтваря и се изчиства.
Благодаря, ще пробвам!  Peace

# 313
  • Варна
И аз ви следя Rolling Eyes

# 314
За петна от етикети - няма нищо по-хубаво от Меглио.
Пръскаш, изчакваш малко и с леко тръкване всичко пада.

Общи условия

Активация на акаунт