Хитринки за всякакъв случай - 4

• 106 932
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
с какво мога да почистя котлоните на печката, понеже са много черни и често
се мокрят с вода или друго.. Embarassed
ще се местим и ще ползваме същата печка и искам да я почистя добре..
навремето дядо ми поядисваше котлоните със едно сребърно..
но те са черни и някак няма да върви с такова  Confused

# 61
...навремето дядо ми поядисваше котлоните със едно сребърно...
                       Това конкретно се нарича бронз, и може да се намери в повечето магазини. Железарски магазини.

# 62
...навремето дядо ми поядисваше котлоните със едно сребърно...
                       Това конкретно се нарича бронз, и може да се намери в повечето магазини. Железарски магазини.

Mr. Green оф верно че така се казваше.. Embarassed

# 63
s kakvo da si podlepya osnovite na krakata na divana - a te sa 10 na 10 cm; taka che kato se mesti - da ne starzhe po parketa

# 64
  • тук-там
s kakvo da si podlepya osnovite na krakata na divana - a te sa 10 na 10 cm; taka che kato se mesti - da ne starzhe po parketa

с козяк - мисля че така се казваше материята - казват му и - кече - някъде - продава се в железарските магазини- едно такова сплъстено изглежда , върши страхотна работа- около 0.3-0.5 см е дебело - изрязваш го по краката и лепиш

# 65
с какво да изпера накапана блуза от сок от морков Confused

# 66
  • София
момичета дай те ми съвет-с какво да премахна лепило от скоч върху стъкло?Търках с какво ли не....В началото прочетох за тампонче с олио  newsm78

# 67
Пробвай със спирт.

# 68
момичета дай те ми съвет-с какво да премахна лепило от скоч върху стъкло?Търках с какво ли не....В началото прочетох за тампонче с олио  newsm78
С памуче с олио трябва да стане, но иска повече търкане и ако е много упорито, често напояване с олио. Друг вариант е с гъбите на Сано. Това са ми двата варианта, с които досега не ми се е опънало нито едно такова място с лепило.

# 69
с какво да изпера накапана блуза от сок от морков Confused

опитай с лимотозу - натъркай петното с вода и лимонтозу, остави го за известно време и изпери

# 70

Наскоро махнахме тъмно фолио от задното стъкло на колата. По цялото стъкло останаха такива следи и се махнаха много лесно с влажна кърпичка. Не знам дали има значение от влажната кърпичка, но тази беше за премахване на околоочен грим  Peace Даже се учудих с каква лекота стана  Simple Smile

# 71
в старата тема имаше такъв съвет -  с лакочистител

# 72
За стъкло-мокра кърпичка, за пластмаса и подобни- лакочистител.
Още едно приложение на мокрите кърпички е за почистване на обувки и чанти.

# 73
Пресни петна по дрехи махам като предварително ги  натъркам с бебешкия НИВЕА 9когато нямам препарат) Peace
За сапунчето на Нивеа ли става въпрос?

Да синия бебешки в кутията които е .Много ефикасно Peace

# 74
Аз да питам забоядисани в жълто бели дънки могат ли да се избелят.С белина не стана.Сега стоят на жълтеникави петна,ужас

Общи условия

Активация на акаунт