AVON само за представители - КАМПАНИЯ 11 -Тема 48

• 39 995
  • 783
  •   1
Отговори
# 675
  • София
А, като повдигнахте въпроса за ЛОГО колекцията, отново, да попитам и аз. Размера на чантата за лап топ, съвпада до милиметър с размера на моя. Това как да го разбирам, че са вътрешни размери и е за него или е за по- малък? newsm78 Защо просто не са написали, за колко (") инчов е?!?

Чантата за лаптоп от лого-колекцията става за Тошиба Сателит Л10 15', за Дел Д630 14.1' и за Дел Е6500 14.1', но не става за Тошиба Текра 15', така че може да се каже, че за 14' става, а за 15' зависи от компютъра.

Момичета, благодаря за изчерпателния и точен отговор.   bouquet

# 676
  • София
Ето отговора на служителката, относно чантата за лаптопа:
Размерите са за 15 инчов лаптоп /външни размери на чантата/
Лек ден!

# 677
кога долу горе ще качат в руския сайт 15 каталог

# 678
  • Разград
Искам да попитам ,колко мл. са мострите на Аню?
Искам да поръчам на една клиентка...
И за себе си ,за да пробвам крема.
Никога не съм виждала да пише на опаковките милилитри.  Rolling Eyes

# 679
  • София
кога долу горе ще качат в руския сайт 15 каталог
би трябвало към вторник - т.е 2 дни преди да почне кампанията при нас

# 680
Между другото, тези дни мярнах в павилион за козметика на мнооого централна софийска улица прилежно подредени продукти на Ейвън, при това голямо разнообразие...

# 681
Аз съм виждала на женският пазар , вечер , при ромските търговци на цени от педесет стотинки до към 2 лева , лакове  и по 0.30 , веднъж спрях и питах от къде ги има  жената , тя ми се смее и вика намерих си ги , "На чия ли тоалетка" мисля си аз , така че редовно се продават продукти , просто в повечето случаи без разрешение де , Лидерката на нашата група си отвори съвсем официално магазин в новопостроеният Търговски център на кръстовището на улица "Тодорини Кукли" и улица "Александър Екзарх"
Бе да ви кажа продават си се нещата , и то бая , хората предпочитат да си ги взимат на момента продуктите , тя им ги дава на настоящата цена в каталога , и после си пуска продукта като поръчка за да въстанови липсата му , като цяло е много готино , но ти трябват финанси за стартиране на такъв магазин, тя лично е вкарала около 15 000 в продукти , наем и т.н.

# 682
Добре де, а не ли забранено?

# 683
Извинявайте, че се намесвам в темата ви, но това за магазина не е ли даже подсъдно newsm78 Мисля че противоречи на политиката на фирмата и би трябвало те да се намесят. Иначе има доста хора за които 15 000 не са никакъв проблем да ги вкарат в оборот.

# 684
Напротив не е , даже имаше някакви допълнителни документи които се подписват , ако искаш да продаваш продуктите им в магазина си , цените си ги определяш ти ,Виж зя женският пазар не знам , сигурно е подсъдно да крадеш от хората и после да ги продаваш

# 685
е, то по тая логика целият смисъл за каталожна търговия отива по дяволите. така ние, представителите, сме в по-неизгодната позиция..не мисля, че е честно. иначе и аз съм виждала да се продава в магазин за козметика, скоро не съм ходила, но опаковките бяха от старите.

# 686
здравейте
вече 6 месец съм дистрибутор
колко бяха бижутата на какъв процент остъпка
и от къде са си намеря Нетна че не получавам вече

# 687
Здравейте!Знам ,че тук пишат и кординаторки,а и представителки,който са много запознати и искам да ви попитам нещо за справка.Имах поръчан продукт ,който не ми беше доставен и остана за следваща поръчка,но трябваше да го платя.В следващата поръчка беше "Няма в наличност,не порочай" и аз веднага звъннах на кординаторката си.Това беше на 18.06.09г от тогава тя ме върти и все ми казва,че зоналната не си върщи работата.Като се свързах със зоналната тя ми каза,че формулярите за връщане на пари трябва да ги оправя  кординаторката.Можете ли да ми кажете как е точно да знам за друг път,че сега чакам почти 2 месеца вече.Е дано не ми се налага ,но все пак да знам.Благодаря ви предварително!

# 688
Координаторката ти трябва да подаде формуляр за "Фактуриран и недоставен продукт" и да отбележи дали искаш да се достави или да се сторнира сумата.

# 689
  • гр. Пловдив
Да помоля за нещо за "помпане", независимо дали образува процент или не.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт