AVON- обсъждане на продукти 11-12 кампания

• 27 091
  • 387
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Лакът за коса бива ли го или да си взема Тафт?

# 376
  • Стара Загора
Очната линия Charcoal черна или тъмно сива е? Аз искам сива. Сега гледам новата на Калър Тренд, но тя ще е блестяща сива.  newsm78

Charcoal е въглен, тъмно сиво.

# 377
Искам да похваля новият крем Perfect Tone (нощен за кожа с обезцветяване )! Не съм очаквала такъв ефект - петната ми поизчезнаха...абе кожата ми е друга!!! Отново ще си го поръчам и ще по препоръчам на клиентките.

# 378
Искам да похваля новият крем Perfect Tone (нощен за кожа с обезцветяване )! Не съм очаквала такъв ефект - петната ми поизчезнаха...абе кожата ми е друга!!! Отново ще си го поръчам и ще по препоръчам на клиентките.
Присъединявам се към това мнение PeaceМного са сполучливи и нощният и дневният крем,за около седмица и вече има видим ефект при мен.Някой питаше за новата спирала с извитата четка,според мен не е хубава,четката е малка,не извива и е някак суха...не ми харесва въобще Crossing Arms

# 379

Може ли снимка на кремчето?   Praynig  Благодаря.

# 380
  • Пловдив

На мен нещо не ми понесе крема, още след първото мазане започна да ме сърби   Cry, явно не ми понася .

# 381
  • София
Очната линия Charcoal черна или тъмно сива е? Аз искам сива. Сега гледам новата на Калър Тренд, но тя ще е блестяща сива.  newsm78

Charcoal е въглен, тъмно сиво.

Понякога именатан е отговарят, затова се зачудих, но щом е сива, супер.  Wink

# 382
  • София

Аз съм доволна от лака за коса, не е тежък, не ми омазнява косата и държи цял ден.

# 383
Не е лоша новата спирала - извитата.
Малко боде като 1е ли. Но хубаво извива миглите и не ми се размазва като другите.

# 384
  • София

Аз съм доволна от лака за коса, не е тежък, не ми омазнява косата и държи цял ден.

bouquet

# 385
# 386
може ли снимка на портмонето от кампания 14 на страница 49

# 387
може ли снимка на портмонето от кампания 14 на страница 49

Пиши в новата тема.

Общи условия

Активация на акаунт