20 ОУ и 22 СОУ

• 120 298
  • 925
  •   1
Отговори
# 15
Дали някой би споделил информация за учителите, поемащи I клас през 2010 - 2011 в 22 СОУ? Интересуват ме имената им и кой бихте препоръчали... 

В момента 4 клас водят Младенова-4а, Луканова-4б, Бойкова-4в и Ралева-4г.

# 16
Дали някой би споделил информация за учителите, поемащи I клас през 2010 - 2011 в 22 СОУ? Интересуват ме имената им и кой бихте препоръчали... 

Огромно благодаря!  Hug

# 17

[/quote]

А можете ли да препоръчате някоя от тях? И ние сме се насочили към 22 ро:-)

# 18
 Здравейте
моят син е в 4ти клас в класа на г-жа Ралева в 22ро СОУ!
ако можете запишете го при г-жа Луканова!
през цялото време на обичението ни при- г-жа Ралева имаше проблеми дали тя да е класна , сменяха ни заменяха ни , най накрая я оставиха под влиянието на привързаноста на някои деца към нея , абослутно неоправдано според мен , но само след 4 години мога да го кажа , нито веднъж не ни направи поне едно представление за радост на душите ни!
децата са като зубъри и непрекъснато се пишат забележки за ненаправено домашно та даже и 2ойки! а дали нещо е научено ....това остава на нас да разберем след време, защото децата се състезават за оценки и да и угодят а всъщност е от страх да не се изложат пред някои от другите деца и пред нея , не умеят да задават въпроси от страх! и си остават без определено знание а чисто зъбърство! не умее да привлеч е децата към никoй от предметите! освен това дъщеря и е в друг 4ти клас и тя гледа като конкуренция на всички ученици от същия випуск , може би за 1 вия клас няма да е така , но е твърде голям технократ за да успее да увлече децата към какъвто и да бил материал!
съжалявам това е моето мнение за нея!

# 19
  • Sofia
Здравейте,
Може ли някой да каже дали има предучилищна подготвителна група към 20-то училище и какъв е редът за записване.
Може ли също някой да даде координати - телефон и адрес !?   bouquet

# 20
Здравейте,
Може ли някой да каже дали има предучилищна подготвителна група към 20-то училище и какъв е редът за записване.

В 20-то няма предучилищна.
Най-близкото училище с предучилищна е 41-во.
Нивото, обаче в училището е съвсем различно.
Адреса на 20-то е ул."Кназ Борис І"№27.

# 21
  • Sofia
Здравейте,

В 20-то няма предучилищна.
Най-близкото училище с предучилищна е 41-во.
Нивото, обаче в училището е съвсем различно.
Адреса на 20-то е ул."Кназ Борис І"№27.

имаш предвид, че нивото в 20-то училище по-високо в сравнение с 41-во!? правилно ли те разбирам!?

# 22
  • Абсурдистан

имаш предвид, че нивото в 20-то училище по-високо в сравнение с 41-во!? правилно ли те разбирам!?
Да!

# 23

Да!

Точно така!Нямам преки впечатление и от двете училища/моето е в 22-ро/, но имаме познати деца и двете.Класата/ако може така да се каже/ на училищата е различна.
Първото, което ги отличава е, че в 20-то се изучава засилено немски.Натоварването е значително по-голямо

# 24
  • Абсурдистан

Да!

Точно така!Нямам преки впечатление и от двете училища/моето е в 22-ро/, но имаме познати деца и двете.Класата/ако може така да се каже/ на училищата е различна.
Първото, което ги отличава е, че в 20-то се изучава засилено немски.Натоварването е значително по-голямо

И учителите са на различно ниво.
В 22-ро нивото на учителите е много ниско.
Шири се пристрастност, връзки, подлизурство.
Децата на известен тип родители /да не казвам кои/ са на почит. В резултат - множество инциденти.
Един от тях - стреляли по хората от съседната кооперация с прашки с кабърчета. Пострадалите отишли при директорката и едва ли не излезнали те виновни.

# 25
Гери, ти сигурна ли си, че това, което си написала се отнася за 22-ро?
Най-големите връзкари са в 20-то.

# 26
  • Абсурдистан
Гери, ти сигурна ли си, че това, което си написала се отнася за 22-ро?
Най-големите връзкари са в 20-то.

Да, сигурна съм.
Може да са връзкари в 20-то, но поне учителите са на ниво и не си позволяват да паднат толкова ниско.
В 22-ро също са не по-малко връзкари.

# 27
  • София
Гери, не зная откъде имаш тази информация за 22-ро. В друга тема беше писала, че от училището излизат само убийци и други подобни квалификации. Друга мама те беше помолила за аргументи, но май така и не ги получи. Навярно имаш горчив опит с училището, не зная?!
Аз ще споделя моите преки впечатления.
Голямата ми дъщеря учеше там до 7. клас, сега е в НЕГ благодарение И на основата, която получи в това училище през всичките години на начален и прогимназиален курс. Малката сега е 5. клас и мога да кажа, че впечатленията ми през тези години от учители и родители са коренно различни от написаното от теб. Наистина има "лоши" учители /къде ли ги няма!/, но са единици и определено останалите не заслужават подобни обобщаващи заключения.
Относно подлизурството един пример - съученик на голямата щерка беше синът на известна певица, момчето имаше доста шарени оценки според знанията най-вероятно, както и трябва да бъде, а на РС не съм забелязала някакво специално отношения към нея. Инцидентът, който описваш е сериозен и се надявам да е изолиран случай!
В заключение 22. СОУ по мои наблюдения е едно обикновено училище нито пропаднало, нито елитно. Реклама не му правя, не смятам че е необходимо. Аз съм доволна от него, а може би съм късметлийка, че аз и децата ми не сме усетили лошо отношение.
П.П. Чудно ми е, защо във форума има негативна тема за 20-ро и позитивна за 41-во?

# 28
  • Абсурдистан
Гери, не зная откъде имаш тази информация за 22-ро. В друга тема беше писала, че от училището излизат само убийци и други подобни квалификации. Друга мама те беше помолила за аргументи, но май така и не ги получи. Навярно имаш горчив опит с училището, не зная?!

Мързеланка, да ще кажа конкретни случаи но не сега. Имам си моите лични причини.

Пожелавам ви да не се опарите от това училище. Наистина желая най-доброто на децата.
но не мисля, че когато човек има негативно мнение трябва да го крие, само защото други имат положително мнение за това училище.

# 29
  • Sofia
Основната разлика е в това че 20 е Основно училище а 22 е СОУ и в двете училища има връзкари и със сигурност не всички родители са във възторг от всички учители   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт