В София ЯНУАРЧЕ жега го мори, русенките пият бира до зори!

• 12 032
  • 276
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, момичета.

Виждам, че всеки е тръгнал на море.

Ние ходихме два пъти на нашето и веднъж  в Гърция. И не ми стига - искам още.

А Алекс от края на юни ( с леко прекъсване  ) е по морето - с баба си и дядо си, с нас, с леля му, с прабаба му.... Връща се на 20 август. После ще ходи на планина малко. Решила съм тази година да му засиля максимално имунитета, че с тези градини....

Иначе имахме лек инцидент на морето с него - получи алергичен шок. Ужасно беше. Но нали мина и замина.

Да са ни живи и здрави децата.

ДаВинчи, дано скоро се оправи Еличка. Стискам палци.  Hug

# 256
Ина радвам се, че е минало всичко.  Hug Сподели (ако искаш) от какво беше алергичния шок, как се справихте  Rolling Eyes
Да винчи и на Еличка стискам палци, това да й е за последно  Hug

# 257
  Ин@,сподели,как се прояви алергичния шок на Алекс и от какво беше.Добре ,че така хубаво оползотворявате лятото,дано наистина ви се отрази имуноподсилващо!

# 258
Ами какво да кажа - и лекарите не знаят. Казват, че е съвкупност от много неща. Цял ден беше в басейна, беше го ухапало нещо по крачето (като от комар), а вечерта седнахме в рибен ресторант. Поръчахме три вида риба и той яде от всичките. Моето дете не се храни добре, по принцип. Яде само и само плодове и зеленчуци. И мляко. Та като го видяхме, че му харесват рибите и го окуражихме, и му се радвахме, и му давахме.... Половин час след това започна да се подува. Целият. Закарахме го в болница. Биха му урбазон (като не пропуснаха да споделят, че сме хванали последният влак), той се изприщи. Биха му алергозан и му мина уж. Прибрахме се. На следващият ден се повтори същото, на третият пак - с изключение на това, че му дадоха урбазона венозно. И буквално пред очите ми започна да се променя детето пред нас. Цялото му тяло, лице се поддуха зверски, червено на цвят. Събраха се всички лекари, биха му нещо и след това адреналин. И казаха, че проявява алергична реакция и от урбазона.  ooooh!  Tired На мен ми дойде в повече и спрях всички медикаменти, прибрахме се в София, мина му почти веднага и го изпратихме пак на морето.

Много дълго стана. Не е алергичен към нищо. Даже яде изключително много ягоди, кайсии, мед, изобщо все познати алергени.

Лекарите казаха, че на тест за алергии (но след три месеца) е много вероятно да не даде реакция към нито един алерген. Просто всичко е било моментно.

# 259
  • Русе
Ина  Shocked
ДаВинчи, как е Еличка?
Ноеми, хубаво изкарване  Peace
И аз утре пътувам за морето  Wink
Целувки   bouquet

# 260
Само да добавя - една от рибите беше морска котка. Та при приготвянето й се отделяло азот, т.е. била леко отровна. Това ми го съобщи една от лекарките. Не съм проверявала дали й е точна информацията.

Другото, което ме нервира е, че ние посещавахме частната болница на Слънчев бряг. В един момент реших да отидем и в болницата/поликлиниката в Несебър. Да чуем и друго мнение. Та въпросната лекарка прегледа Алекс, каза същото, което и другите, но НИ ИЗПРАТИ отново ДА СЕ ВЪРНЕМ в частната за урбазон, защото СА С МНОГО ОГРАНИЧЕНИ ЛЕКАРСТВА. Не съм отишла да й ползвам консумативите, но те са й отпуснати за мен, моето дете и хилядите други осигуряващи се. Пак се нервирах.  Crossing Arms

Селма, поздравявам те, че толкова време кърми Алекс.   Hug

Рали, Ноеми, приятно изкарване на моренцето.

# 261
  • Русе
Рали, Ноеми, приятно изкарване на моренцето.

Hug

# 262
Ох, Ина, бая ви е минало през главите. Добре, че на финала всичко е наред.
Само едно бих могла да кажа - щом е направил реакция от урбазона, направето му тест и за него. Разказвала съм как щях да съм в небесата от факта, че съм алергична към урбазон, никой не знае, щото било невъзможно и ме тъпчат с него 3 дни  ooooh!
Не се ядосвай заради лекарите, важното е, че въпреки преживяното, Алекс е добре  Hug

# 263
Леле Инче... какви са тия ужаси...  ooooh! Добре, че всичко е свършило добре, но си е кофти да не знаеш от какво е станало и сега да се чудиш... дано не се повтаря! Само да добавя, че и от филе акула се отделя ацетон, ако не прясна...

Приятно изкарване на всички, които стягат багажите!!! Ние живот и здраве ще отскочим отново до Созопол и ако някой ще навестява Аполонията, задължително да ми се обади!!! Ако засека необадил се, ще има глоби ( beer beer beer)!

Русенкииии наближава четвъртък... хайде да се преброим за бирите  Wink

# 264
Този път съм на линия! Ама нямям идея къке newsm78

# 265
не смея да предложа, но дo нас на Кенора никак не е зле...  Peace

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 16:13 от Setakap

# 266
Инче, кошмар......наистина, добре, че всичко е зад гърба ви. Аз нося за всеки случай една доза Урбазон, но дано никога не ми се налага да я слагам на детето!  Praynig

Ели цяла неделя беше добре, гласяхме я за ясла, вече се приготвяхме за лягане...и пак започна да повръща. Сутринта привикахме баба ми по спешност да я гледа, сега мъжът ми се прибра... Tired
Аз съм затрупана с работа, а ме боли стомах, явно и аз съм пипнала гадния вирус.

# 267
Ина, какво сте преживели!  Shocked Дано никога повече не се повтаря!

СелмаHug . Гостуването ти явно е изпълнено с емоции.

Давинчи, бързо да оздравявате!  Praynig

# 268
  Ин@, ooooh! !Добре ,че всичко е свършило добре!Дано не се повтаря! Praynig
 Благодаря ти за милите думи! Simple Smile

ДаВинчи,мила..... spoko
 Ехо,как се справяш ти? Simple Smile

# 269
Хайде и аз съм на линия за четвъртък. Където кажете, нямам претенции, на Кенор е добре  Hug

Общи условия

Активация на акаунт