Септемрви '09 - 35

• 11 684
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте!
Отдавна не съм писала, ама и докато ви изчета  Whistling
Вече имам нет в къщи и спокойно мога да излизам в отпуск и после болнични.
Христи честит племеник   bouquet
Завиждам на тези с ремонтите, те поне ще свършат. А ние като правим къща, до никъде не сме стигнали - още си е като на война.  Sad Надявах се, че до есента ще стане на шпакловка и паркет, ама не ми се вярва.
Още нищо не сме купили за детето  Embarassed Надявам се, че като съм почивка вече поне ще направя списъка.
Неки всичко ще отмине.  Hug Те, мъжете, са си така. Май повече мрънкат от нас, независимо на каква възраст са  Laughing Миналата седмица ходих до нашето Джъмбо, ама бебешките неща са много зле. Един гаден памук, направо имам чувството, че след първото пране ще станат бодитата на торба.

# 181
Благодаря ви момичета Hug
Знаете ли какво , в нашто АГ трябвало да си носиш и 1 бр. памперс за вазрастни. Това като го чух днеска Shocked щях да падна #Crazy
На някои друг да са искали такова нещо??? newsm78

# 182
Аз за памперси за възрастни не съм чувала да искат ма знаеш ли ги. Иначе тъй като работя в аптека и при мен идват доста мамчета на пазар много от тях си купуват еднократно бельо за възрастни, но е по различно от тези еднократни гащи за родилки. Представляват гащи направени от много тънка материя подобно на хартия е на пипане но е памучно, абе доста е странно и отдоло посредата има попиващо парче но много по малко от на памперсите, като голяма превръзка е. Ама как го обясниххххх Whistling За възрастни хора е които се изпускат по малка нужда и тъй като е доста свободничко и тъничко а пък попива го взимат след като родят за в болницата вместо лигнини и дебели превръзки. Аз също ще си взема няколко за там струва ми се удобно пък и с нощницата няма да си личи какво си обула отдоло.

# 183
  • София; Дружбето
Аз след раждането ходих една седмица с такива гащи, памперси за възрастни. Бяха ми много удобни и мисля и сега да си купя

# 184
Здравейте момичета.Днес по спешност се видях с моя лекар,защото вчера пак вдигнах кръвно.Стигна до 149/90.От колабиране в началото на бременноста сега съм на хапчета за сваляне Crazy.Направо не е истина.дано се оправя,че какви неща четох за прееклампсия,направо ми настръхна косата.Вие как сте с кръвното?Някой със стойности над 140?
Нещо не мога да вляза в албума newsm78.Сменили сте сайта ли?Не ми приема старата парола.

# 185
Привет, майчета  Hug
Аз пак се загубих и имам много да наваксам с четенето  Embarassed
Надявам се, всички сте добре и стискате крачета  Hug
Аз утре съм на ЖК и нямам търпение да видя беба.
 Hug

# 186
  • София
Здравейте момичета.Днес по спешност се видях с моя лекар,защото вчера пак вдигнах кръвно.Стигна до 149/90.От колабиране в началото на бременноста сега съм на хапчета за сваляне Crazy.Направо не е истина.дано се оправя,че какви неща четох за прееклампсия,направо ми настръхна косата.Вие как сте с кръвното?Някой със стойности над 140?
Нещо не мога да вляза в албума newsm78.Сменили сте сайта ли?Не ми приема старата парола.
Аз също вдигам кръвно, нормалното ми е 100/60, но от време на време ми скача 145/95 или 135/80 различно .Докторът, каза за сега само магнерота да пия 3*1 било профилактика и на високото кръвно и на контракциите които имам и го пия така от 5-ят месец.Каза като го вдигна да изпия магнерота и нош пато и ако до 1 час не спадне да ходя в болница.Не ми е предписвал др.хапчета сигурно защото не ми е постоянно високо.

# 187
Аз също вдигам кръвно, нормалното ми е 100/60, но от време на време ми скача 145/95 или 135/80 различно .Докторът, каза за сега само магнерота да пия 3*1 било профилактика и на високото кръвно и на контракциите които имам и го пия така от 5-ят месец.Каза като го вдигна да изпия магнерота и нош пато и ако до 1 час не спадне да ходя в болница.Не ми е предписвал др.хапчета сигурно защото не ми е постоянно високо.

Еми незнам.На мен не ми е така постоянно,но го вдигам от време на време.Чудно ми е като са ми казали да го меря 2 пъти на ден,ако го вдигна вечерта как ще разбера,че е високо newsm78.А за Магнерота-аз пия по 4 пъти+ но шпа.

# 188
здравейте мадами,аз все не мога да пиша,защото малкия нали беше с шарка вкъщи и не ми оставаше време от това чистене след неговите лудории  Joy  newsm79
иначе аз отднеска съм на работа и направо  #Crazy тежи ми,колегите гледат да ме глезят/кафенце,сладоледче и т.н./ама си ми тежи вече,аз имам още седмица и излизам в болничен  #Crazy Peace
TRINITI,крачетата са моите,нали толкова се гордях,че съм успяла да си лакирам ноктите  Joy/ама Атракция ти е писала де,помни жената  Hug/
hristy,честито бебе,да е живичко и здравичко,да им носи много радост  Hug
neky,много сладък малкия,дано отминат скоро тревогите ви исамо да му се радвате  newsm10
aguto,честитапартамент,да посрещате само щастливи моменти и хубави хора в него,и да е изпълнен с весел детски смях  newsm51 /като имаш време снимай детската стая и я качи в албумчето  newsm10 /
dundit9o 2,повярвай ми колкото и да е трудна и тежка една бременност,в моментав койкто гушнеш малкото човече,ти се иска пак да си бременна и пак да родиш   love001
anita29,айде мила малко ти остана,още от сега ти пожелавам много леко и спокойно раждане и едно здраво и сладко бебе  love001

# 189
nahodkata, справила си се перфектно с педикюра. При мен това е мисия невъзможна. Вчера пробвах да си го направя, дори да си нарисувам листенца на ноктите на палците, но така се оклепах ..... Сега не мога да събера сили да изтрия творението и си се шлая с абстрактните рисунки.  Mr. Green

dundit9o 2,повярвай ми колкото и да е трудна и тежка една бременност,в моментав койкто гушнеш малкото човече,ти се иска пак да си бременна и пак да родиш   love001
Това наистина е така. С такава носталгия си спомнях за бременността ми с Ния, въпреки че беше съпътствана от всички неразположения, които можеха да ми се случат. Дори след раждането ми беше много гадно да си усещам корема празен и да няма вече ритничета. И точно защото знам колко мило ми ставаше като си спомнех, сега се стремя да си изживея бременността пълноценно и да й се наслаждавам, въпреки всекидневното повръщане, подуването на краката, тежестта и болките в ставите.

# 190
TRINITI,моля ти се бе мила,хората луди пари дава за абстрактни рисунки и драсканици,ти направо си спестила едни 50 000 евро от семейния бюджет  newsm62 разхождай си ноктенцата с гордост,кога друг път ще имаш такова творение на Пикасо на краката си  Joy  hahaha  Joy

ние сега тъкмо се връщаме от гости и съм капнала за сън,затова пожелавам лека и спокойна на нощ на всички мами  Hug

# 191
Първа за деня  Peace
Отивам на консултация, ще пиша после.

# 192
Добро утро!

Atrakciq,стискам палци за прегледа и ще чакаме да кажеш окончателно момче или момиче! Peace
Nahodka,Незнам щом ти се оплакваш с петте си килограма отгоре,ние с по 12-13какво да кажем! Mr. Green
Аз в последните нощи горе-долу си поспивам.Като се сетя,че обикновено бродя по цяла нощ из апартамента,направо тези няколко часа сън са благодат!
Сега отивам да правя палачинки на детето newsm64,че от снощи ми е заръчал,а за вас по едно кафенце! Hug

# 193
  • София
Момичета, здравейте и от мен!!!

Аз утре съм на преглед и нямам търпение да видя бебко как е , колко е порастнал  Simple Smile

gorbi мерси за ароматното кафенце Simple Smile

# 194
  • Испания и Стара Загора
Добро утро и от мен,
тази нощ се събудих от силни болки ниско долу.Продължиха около 1 час и спряха. Tired
Искам към средата на месеца да родя,само да не е на 14.08(свеки има РД тогава). NaughtyИ повече няма и да помисля за бременност.Миналата бременност я изкарах по-лека,защото не знаех какво става.Но тази ми се стори не 9м,а 9 години.Нямам никакво самочувствие и с този корем се чувствам като някакво дебело и безформено същество. Confused
Оплаках ви се,но вече не издържам.
Иначе чантата ми за родилното е събрана.Вчера купих и последните неща за там.Тук ни искат само дрехи за бебето и тоалетни принадлежности за майката(четка за зъби,сапун,шампоан и т.н.) Peace
С нетърпение чакам 22.08. за да видя майка ми и баща ми.Ще дойдат за 3 седмици да ни помагат. Party

Общи условия

Активация на акаунт