ПЕРЛА-борбата за една споделена любов-8

• 28 206
  • 422
  •   1
Отговори
# 15
Повярвай така е. Изгледала съм го целия 2 пъти. От тук нататък ще става още по-интересно

# 16
ББ:Да Мехмет взема детето при себе си, дори не разрешава на Нихан да се среща с него, защото тя иска да го отведе със себе си в чужбина. Инджи и помага да се види с детето си, но приятелят на Нихан и скроява номер и отвлича детето и Нихан. Мехмет много се ядосва от постъпката на Инджи и намесва полицията за отвличането на детето. Между другото Нихан прави 2 опита да отпътува с детето и Инджи и помага, но Мехмет я проследява и успява да си го прибере. При втория опит го отвличат и се качват на яхта и тогава Мехмет разбира, че е загубил детето и жестоко се скарват с Инджи. Нихан обаче решава, че Инджи е постъпила честно с нея като е довела да се види с детето и го връща в къщата при Мехмет. По-късно под влияние на Инджи Мехмет променя решението си и връща сина си при Нихан. Доста интересно развитие има около този спор.
ББтова става доста по-късно. в началото прави плахи опити като го води в къщи за по малко. Дядото Фикри не иска да го види дори. След това омеква, разбира се.

# 17
Да така е това е на по-късен етап. След като Инджи се връща при него.

# 18
  • София
Фенка съм на Пънар и Онур и гласувах за тях макар, че доста се колебах между тях и Шереф. Надделя това, че Шереф е толкова ярък образ че засенчва партньорите си а все пак гласуването е за двойка. И по този повод от къде го изнамериха този Орхан бе момичета, много черен и един такъв безличен. Вярно и ролята му такава, ма егати мъжа. Рукие го откраднала от сватбата. Ясно е кой е мъжът в къщата нищо че носи пола.... Ми че аз за нищо на света няма да се женя за такъв смотльо.... Па ако ще и последния мъж на света да е.
Ай лека ви нощ отивам да си гушна моичкия като гледам какви образи има! Много си ми е готин, ако че минава 50-те.

# 19
http://www.youtube.com/watch?v=m8C-zg74Fe4  Той е автора на музиката и изпълнителя . Тук в клипа съвсем не изглежда толкова черен, напротив даже е хубавПевец и композитор е.

# 20
Хоп и аз тук. Голяма мъка с тия мачове,нямам търпение да дойде понеделник. Само другата седмица да няма пак мачове #2gunfire
И аз се надявам да няма мачове,че само 2 дена в седмицата ми е много малко

# 21
Да си повторя въпроса с молба по-напредналите в сюжета да ме "светнат"  Simple Smile
ББ: Кога Инджи спасява от фалит фамилията, продавайки своя дял на съдружника си - преди или след появата на Нихан, и защо после тя пак е съдружник на откачения, нали доста по-напред в сериите я отвлича хахото /преглеждам на венилатор напред на турски, но нищо не разбирам/?

# 22
ББ:Преди да я отвлече.

# 23
  • София
определено ще става интересно  Peace
bz ,

мерси за разяснението, пропуснала съм това в предните теми. Абе, да си кажа съм доста приятно изненадана от отношението към жените в сериала, ако той отразява действителността в Турция, мога да кажа, че явно ни е насадено погрешно мнение! Евала на турците!

ББ: детето си е на Мехмет и Нихат, а той отначало ходи в къщата на Нихат, там да го вижда и не казва на Инджи. Абе, като цяло аз се чудя тази жена как издържа тази постоянна неувереност на Мехмет, ама..... любов !  Wink

Миа ,

ББ: преди отвличането е

# 24
В анкетата е пропуснат отговор "Рукие- Орхан"  Laughing  Тия двамата, по- точно момичето, ме забавляват отвсякъде. Само как си командори мъжа не е истина.  Joy Joy Joy

Между другото, ако някой има желание моля, нека напише с ББ какво става с Рукие и Орхан и защо бб- Рукие е в болница?  newsm78

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 23:53 от ^blaze^

# 25
http://www.youtube.com/watch?v=m8C-zg74Fe4  Той е автора на музиката и изпълнителя . Тук в клипа съвсем не изглежда толкова черен, напротив даже е хубавПевец и композитор е.

Много красива музика , мерси за линка, ако може някой да преведе текста- благодаря предварително!

# 26
missence , jilka   bouquet     
ББ точно това ме учуди, че нали уж му е продала своя дял, а после пак му е съдружник, когато я отвлича или поне аз останах с такова впечатение.
А преди появата на Нихан ли фалира фамилията и Инджи им дава пари, че гледайки само картинки доста неща не разбрах.

# 27
ББ:Рукие забременява, но мисля че от изследванията разбира, че ще има проблем с детето и решава да го махне като не информира за това Орхан, който случайно разбира, че е бременна. Тя не може да преживее аборта и изпада в депресия. Шереф и помага и я настаняват в психо болница за лечение. Накрая се оправя и се връща в къщата. Това става в последните серии, малко преди да набодат Мехмет смъртоносно

# 28
bz ,
мерси за разяснението, пропуснала съм това в предните теми. Абе, да си кажа съм доста приятно изненадана от отношението към жените в сериала, ако той отразява действителността в Турция, мога да кажа, че явно ни е насадено погрешно мнение! Евала на турците!

missence - TR е страната на крайностите и противоположностите , тъй че за мен, филмът отразява една част от живота на една част от общеcTвото (не на nouveau riche (новозабогателите), а на семействата от старата генерация). И TyK, TR, kakTo навсякъде, uма огpoMHo значение кой къде и в какво семейство е израстнал, дали и къде е учил ...TR общество е много комплексно(само демокграфски погледнато ...то не са над 73+ милиона народ, ми и от колко етнически групи  ooooh! Wink ), та аз не се наемам да правя генеразлизации за цялото TR мъжо  Mr. Green, но като цяло мърша има навсякъде, и навсякъде има принцове на бели коне със сини очи  Crazy Flutter Wink Hug Peace

# 29
ББ:Нихан вече съществува.Това е след първото напускане с бабата. Когато Мехмет я отвлече във вилата и там се сдобриха. Инджи е при Мехмет и вече е бременна, но още не знаеше, защото когато си направи изследвания тръгна с Енгин за тези снимки. Тогава той я отвлече

Общи условия

Активация на акаунт