ПЕРЛА-борбата за една споделена любов-8

• 28 156
  • 422
  •   1
Отговори
# 195
# 196
  • Варна
  bouquetблагодаря за буквите  bouquet

# 197
Момичета опитах се да сваля клипчетата с музика от филма,които са на първа стр.,но не ми се получи. Вие как ги сваляте?
Моля, някой да ми помогне. Много искам да ги кача на телефона си. Praynig

# 198
Според коментарите на феновете на видеото с алкохола се е случило октомври миналата година, а сничките на яхтата са от това лято

# 199
  • София
Sayerin ,

ясно Simple Smile

и все пак какво си говорят с полицая на клипчето???

# 200
Здравейте! Поздрави от морето. Чудно е тук. Днес бяхме на Болата. Това е след Калиакра. Какво море, каква красота думи нямам. Когато мога ще се старая и да влизам във форума, защото е интересно. Чао!

# 201
 Peace И аз тука

# 202
Сега гледах програмата на БТВ и видях ,че няма да има мачове и ще дават Перла до четвъртък Hug

# 203
Аз гласувах за Инджи-Мехмет, Пънар и Онур и Зейнеб и Ахмед.
Инджи-Мехмет  ми е на сърцето. Мехметчо се отнася с уважение към жена си и нейната независимост, но въпреки това всичко би направил за нея. Какво по-хубаво? 
Да не говорим, че беше интересна любов и издържала на достатъчно трудности. С други думи-проверена и устояла на проверката.  Peace
От Пънар и Онур по-сладки няма. Толкова са чаровни, особено като почнат да се карат.
За Ахмед страшно ми беше жал колко е прецакан с Шереф, затова и със Зейнеб ги искам много щастливи. А и си отиват някакси.

А къде е двойката Рукие и онова момче...ух, как беше.  newsm78 Те са най сладки всъщност.

# 204
А къде е двойката Рукие и онова момче...ух, как беше.  newsm78 Те са най сладки всъщност.

Ами......май съм ги пропуснала Embarassed

# 205
Нищо особено не казват във видеото (тук в TR няма достъп до youtube, та го гледах през timsah, не знам дали е същото видео, 27 секунди е).
Питат го : Бихте ли ни казали какво стана?
Police: Хванахме го пиян.
Означава ли ,че щu вu отнемат книжката за 3 месеца?
K.T. - Не.

Wink Peace

# 206
Хмм, минал е метър значи...  Crossing Arms

# 207
  • София
значи и там като и тук, известен ли си, минаваш метър  Wink

# 208
Може да не е бил толкова пиян  Laughing Пък и не е направил катастрофа..

# 209
  • Sofia

Снимките са много хубави, всички ли са от филма, има някои, които ми се сториха, че не са, в една градинка с люлки, а и някои други newsm78

Общи условия

Активация на акаунт