Кога сами на вън?

• 4 100
  • 65
  •   1
Отговори
Кога пуснахте децата си сами на площадката пред блока?

# 1
Не съм пуснала още синът ми. Той има огромно желание, но аз пък му нямам доверие. Пък и ми липсва добра "наблюдателница".
Иска ми се преди да започне училище, да се е научил на някаква самостоятелност в това отношение. На мен ще ми е по-спокойно и за него ще е по-добре. Но за сега не смятам, че е готов и ще изчакам.

# 2
Записвам се да следя. Дъщеря ми е още на две, но имам чувството, че да я пусна сама навън не бих се престрашила в обозримо бъдеще...

# 3
Синът е на 6 години и все още не съм го пускала сам на площадката.

# 4
  • София
Дияна я пуснах на 6, 6 и нещо. Но понеже има улица за пресичане (градинката е пред съседният блок), някой от нас я превежда (на отиване и връщане).
В началото висях само на прозореца.
Ако е около блока, без да пресича кварталната улица, съм по-спокойна.

# 5
  • Sofia
Пред блока още не съм я пускала сама, но в провинцията при баба си играе сама на улицата.

# 6
След шестгодишни.

# 7
На този етап- няма начин! Живея в къща на оживена улица, малък ад е посто, а парка е далеч....

# 8
Само като си помисля ,че някой ден ще се наложи да е сам навън и настръхвам .Сигурно след 8-10 годинки.

# 9
Синът ми е още малък..и честно казано не съм се замисляла за това..кога ще го пускам сам на вън...Обаче предполагам, че това ще стане след като навърши 7-8 години... Rolling Eyes

# 10
ммм значи не съм само аз психо-мамче... аз бих пуснала сина ми сам навън след казармата  Laughing а дъщеря ми като се омъжи
Може би към 6-7 годинки е нормално, но наблизо - аз като дете се е случвало да се прибирам сама от училище първи клас, а пред блока си излизах сама   Thinking
Но пък за моите деца ще ме е страх, а и от терсата не виждам цялата околност "около блока" ... Embarassed

# 11
На 6г. и нещо беше.Аз стоях зад пердето и наблюдавах.

# 12
На 5-6г. някъде......

# 13
 На 6 г и сега вече е самостоятелно навън, но го виждам от терасата, пък и телефон имa в него  Simple Smile

# 14
Дъщера си пускам сама навън от това лято (на 6,5г е), но става въпрос за провинцията. Като сме в София не я пускам никъде сама и няма и да я пусна скоро.

Общи условия

Активация на акаунт