Августинки 2009 - тема № 55

• 12 724
  • 306
  •   1
Отговори
# 150
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОДИЛИ ВЕЧЕ МАМИ И НА ПРИБРАЛИТЕ СЕ!

# 151
biberon_ko гледам термина ти е за 20-ти август, за къде бързаш толква Simple Smile А има доста на 4-ти дето не са родили, или не са писали  newsm78

Мдааа... аз съм една от тези за 4-ти... Не ми се искаше да раждам до вчера, но от днес вече питам кога и искам...

# 152
Аз пак не разбрах къде си родила  ooooh! И.. колко ви струваше ВИП с упойката и присъствието на тате?

В Шейново раждах  Simple Smile ВИП-а заради таткото е 300 лв, упойката също  Grinning Общо 600  Wink

Много ти благодаря за отговора  Hug

# 153
Честито на Долс и Вики рожбички да са им живи и здрави.

# 154
  • Кърджали
Винаги съм си мислила, че бебка ще излезне на бял свят по - рано... А каква стана тя - не ще и не ще да излиза навън това дете... То бива инатлък, бива, ама...
Честито на всички родили родили тези дни мами. Да са живи и здрави малките съкровищал

# 155
Данче какво голямо и хубаво бебе е този Бобко! И наистина е одрал кожата на баща си!  Simple Smile

Пете я пусни и ти няколко снимки.

# 156
Данче какво голямо и хубаво бебе е този Бобко! И наистина е одрал кожата на баща си!  Simple Smile

Наистина и аз това забелязах, рядко първите дни се открива такава прилика! Да ви е много здравичък сладкия  шошко  Hug

Честито на Стела, Долс и Рибката!

# 157
Данче какво голямо и хубаво бебе е този Бобко! И наистина е одрал кожата на баща си!  Simple Smile

Наистина и аз това забелязах, рядко първите дни се открива такава прилика! Да ви е много здравичък сладкия  шошко  Hug

Честито на Стела, Долс и Рибката!
Данче, много е сладко бебчо Бобко. И аз съм съгласна, че наистина има прилика повече с таткото още от сега, а те бебетата чак към 5-6 месец почват да приличат на някой. Да е жив и здрав.

# 158
Да са живи и здрави новите бебета.
Аз нещо се разболях - гърло, нос..., а утре трябва да ме приемат в болницата.

Успех и леко раждане на всички:)
Тони, стискам палци.

Е до скоро Laughing

# 159
Здравейте мамчета Simple Smile
Честито на всички родили  Hug Hug ДА са живи и здрави и бебчетата и мамите и да се гушкате и обичкате  Hug

Момичета, в петък бях на преглед, бебка е станала 3,750 и вече е време а не излиза още Sad( имам 4 см разкритие и грам контракция Shocked А днес цял ден май тапата ми излиза ...едно слузесто като сопол с кръвчица и доста гъста консистенция  Shocked Мислите ли че е нормално цял ден да ми се точи така ??  Вече искам да раждааам Sad( Утре пак съм на преглед и дано да тръгне туй бебче ..

Лека вечер на всички  Hug

# 160
Айде и на Долс , и na Вики, честито мамчета!

Сандра, на теб май днес ти беше термина!? Голяма гадост е като се zаседят диванетата вътре, моят син се zабави една седмица, пощурях тогава и сега съм на път, въпреки че имам още 8 дни, ама мойто момиченце почти всеки ден ме будалка че ще иzлиzа и тъмън си кажа е сега вече ще става каквото ще става и тя се кротне и ми мине. Мъжа ми вече ме майтапи като ме види да ходя като облак иz нас от болки и ми вика кво бе, пак ли ще раждаш  Laughing, маймун лесно му е на него  Simple Smile.

Тина, темата е наистина много полеzна, въпреки че zа мен не е нищо ново това, което е описано там, аz инстиктивно съм си гледала сина така, zа ужас на родата, най вече свекървенската  Simple Smile. Колко коментари и критики съм отнесла, че лошо правя дето детето все ми е в ръцете и на гърдите, че при най малкия плач го вzимам и му говоря и го кърмя, че е крайно време да го оставям да zаспива сам и какво ли още не. А пък и с мацката дето е пуснала темата бременяхме zаедно преди 6 години, тя с втория й син, а аz с първото ми дете, в един друг форум и тя още тогава беше споменела някои работи zа африканките как раждат и колко били учудени че нас ни боли и т.н., но много по лаконично де, че то си беше тогава ерес което пишеше  Simple Smile. Дано повече момичета й обърнат внимание, макар че на мен ми се струва че не осатнаха августинки да раждат вече  Simple Smile (аz понеже се впечатлих най вече от частта zа раждането).

Данче, Бобко е одрал кожата на баща си, не е истина колко си приличат. Много сте сладки тримата и иzглеждате zараzително щастливи. Да сте живи и zдрави!

Manik , тапата е, нормално е да иzлиzа цял ден, хайде, скоро ще си гушкаш беба  Simple Smile!

# 161
  • Кърджали

Сандра, на теб май днес ти беше термина!? Голяма гадост е като се zаседят диванетата вътре, моят син се zабави една седмица, пощурях тогава и сега съм на път, въпреки че имам още 8 дни, ама мойто момиченце почти всеки ден ме будалка че ще иzлиzа и тъмън си кажа е сега вече ще става каквото ще става и тя се кротне и ми мине. Мъжа ми вече ме майтапи като ме види да ходя като облак иz нас от болки и ми вика кво бе, пак ли ще раждаш  Laughing, маймун лесно му е на него  Simple Smile.

Моята ситуация с термина е малко несигрна, щото каторазбрах, че съм бременна, по никакъв начин не можех да си спомня кога ми беше последния цикъл /половин година ми е в началото на месеца, половин година към края и всеки месец има разлика от един два дена/...Та първо на лекарката казах една дата, после акто си смених проследяващия лекар съм казала друга дата. Та първоначално м исе водеше на 2 август, после на 31 юли... И в двата случая ай на - трябваше да има бебе в къщата, ама няма... Утре съм на преглед, да видим какво ще каже лекаря.... Пък знае ли се , може и да не дочакам чаас при лекаря..
Както и да е.. да не занимавам сега всички с разсъжденията дето виреят из главата ми...

# 162
... И в двата случая ай на - трябваше да има бебе в къщата, ама няма... Утре съм на преглед, да видим какво ще каже лекаря.... Пък знае ли се , може и да не дочакам чаас при лекаря..
Както и да е.. да не занимавам сега всички с разсъжденията дето виреят из главата ми...

Ще дойде, търпение му е майката  Simple Smile, дано тръгне само, обаче, че е гадно като те индуцират.

# 163
Данчетооо, много се сладки на снимките. Пу-пу, да сте живи и здрави! Ама Бобко наистина е одрал кожата на татко си!
Много ви се радвах на снимките!

# 164
Аз пак изпускам  Blush Кажете и на мен къде да гледкам снимките, моля  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт