ПЛЕВЕН - 113

• 15 370
  • 297
  •   2
Отговори
# 30
Айде, Дикси, сполай ти  Peace Да не зарежеш детето под крушата и да се наметаш с бири  Mr. Green Ще шеташ, но май го предпочитам тоя вариант пред висенето тук. Ние май другата седмица ще идем, може би.

# 31
  • Плевен
 Heart Eyes

# 32
Како Веси , Честит рожден ден ,много щастие ,здраве ,много деца ,много усмивки , много любов ,абе от всичко по много.
ДИкси ,приятно изкарване.

Панталеймона ме устройва ,срещу моя вход е .  Немога да намеря телефоните само . Ще потърся още малко.

# 33
осигурявай  студена бира  cheers за семейно щастие
Нашето щастие днес е мираж! Къде ми е бирата!?! Twisted Evil

Веси честито и от мен! Бъди здрава, а другото ще си го купиш!    bouquet

Дикси нали знаеш - таблата продължава да прашясва! Laughing

# 34
осигурявай  студена бира  cheers за семейно щастие
Нашето щастие днес е мираж! Къде ми е бирата!?! Twisted Evil

Като почнеш термоизолацията щи донеса ppp

# 35
Здравейте и от мен...

при нас нищо интересно, ама да се разпиша....))

Дикси, приятно изкарване...)

# 36
  • плевен
Днес малкия е при майка ми и аз като съм го ударила на чистене,абе луда работа,вместо да си почивам-чистя.Така си укротявам нервите  #Crazy

# 37
# 38
Сладурки здравейте,много ми липсва писането с вас ,но нямам време на този етап.Връщам се късно и гледам да обръщам внимание на дечицата.
Виждам ,че всичко е наред.
Ако решите за някоя срещичка звъннете ми на телефона,че наистина нямам време да чета все още.Надявам се до месец да влезна в релси
Целувки за всички малки и големи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 39
  • Плевен
Честит рожден ден, Веси! Много здраве и щастие желая на цялото семейство.
 Връщам се да ви чета. Днес се върнахме от морето. Посетихме и МОЛ-а във В. Търново. В Кенвелото (детското) има голямо намаление (70%). Има много хубави неща.

Прочетох ви. Много сте изписали.
Дикси, спорна работа на Балкана.
Още не мога да се освестя. Голяма жега и задух в Плевен. бяхме на северното черно морие. Хубаво, спокойно, прохладно - като на море. Mr. Green И с пътя случихме, като гледах по новините за километрични опашки по пътя за Бургас.
Който пътува за Варна да знае, че трябва да мине през Велико Търново. Пътят през Бяла е затворен.

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 21:33 от valка

# 40
Запис. Връщам се да ви чета. Днес се върнахме от морето. Посетихме и МОЛ-а във В. Търново. В Кенвелото (детското) има голямо намаление (70%). Има много хубави неща.

Това ли е забележителността на Търново  newsm78

# 41
  • Плевен
Разбира се, че не. Но цените в МОЛ-а им са несравнимо по-ниски. В Шумен също голяма евтиния. Само в Плевен скъпотия.

# 42
Защо мола да е забележителността на Търново??На всички е пределно ясно коя е -Царевец.

# 43
  • Плевен
Стели, за някои хора този МОЛ е забележителност. Палят колите в почивните дни и цял ден са там. Шопинг терапия му викат. Ама и пари трябва да имат, въпреки евтинийката. Sunglasses

# 44
А в Търново какви бирарийки има ..........  cheers Като говорите за този град не мога да не се включа  Wink

Общи условия

Активация на акаунт