ПЛЕВЕН - 113

• 15 426
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
  • Плевен
И в Плевен задуха силно и захладня.
Velmar, където и да тръгнете, места има много и то свободни. Хотелите и квартирите са на ваше разположение. Изборът е голям.

# 151
Чак пък да е захладняло...

# 152
  • Плевен
У нас щорите се блъскат и става голямо течение. Влиза много свеж въздух в жилището.

# 153
  • София
Ооо,наслаждавам се на времето отвън и си мечтая да идва есента вече.Винаги става така-към средата на юли започва да ми писва лятото. Rolling Eyes
Грета,споко,дават го чак към края на седмицата да захладнее по черноморието.

# 154
Тук пък е една буря, дано да завали....))))

Утре ме чака страшен ден....баба ми напълни 2касетки с домати от село...и сега искам, не искам...трябва да ги правя на буркани.
Пристига и една приятелка след обед с детето....та дотогава ще трябва да съм приключила. )) Дано стане работата. ))) (че такова нещо не съм правила от години, когато помагах на село). ))

Валенце, и на мен лятото ми омръзва, най-харесвам пролетта и есента. )))

# 155
  • Плевен
Мира, ще стане - режеш доматите, малко магданоз и солчица и затваряш в буркани и стерилизираш. Бързо, лесно, вкусно - както казва Ути.

# 156
Светла, честит рожден ден и от мен!
Здраве, щастие и много късмет!

Колкото до студеното - и Велина консумира целогодишно от мъничка сладоледи, студени напитки, замразени плодове. Кисело мляко на стайна температура няма сила на света, която да я накара да опита. Както й е сладко, не я ограничавам.

Чакам и аз захладняването, че не мога да дишам навън като изляза. Заливат ме горещи вълни, обливам се в пот Sick и полудявам.

# 157
Заливат ме горещи вълни, обливам се в пот Sick и полудявам.
Аз съм същата-климатика е на 24 градуса, а аз потна и луда  Crazy
От 5,30 мисля за мекици, не издържах, чакам да втаса тестото. Умрях от глад тази нощ.

# 158
  • Плевен
От 5,30 мисля за мекици, не издържах, чакам да втаса тестото. Умрях от глад тази нощ.
#Crazy

# 159
  • София
 LaughingАтракция,приятен апетит,да ти е сладко!Чак на мен ми се дояде като прочетох.
Нощес не съм мигнала почти.То не бе буря,не бе чудо.Не е спирало да гърми цяла нощ и сега продължава.Щом като децата се събудиха още в 11 през нощта и дойдоха да спят при мен,много ги беше страх.

# 160
  • Плевен
Знам, че е гърмяло, но почти нищо не съм чула. Спала съм и детето също. Laughing

# 161
  • София
Ами децата и двете по принцип спят много дълбоко и трудно се будят,още повече на затворен прозорец.Обаче тази нощ постоянно се стряскаха от гръмотевиците.Наистина бяха много силни.

# 162
 Wink И аз обичам мекици с пудра захар.Вчера си взех 2.Дано да спре да вали и гърми че да излезем на разходка.

# 163
И нас ни събуди бурята. Митака се премести при нас, че страшно трещеше, ама си спа детето, а майка му цяла нощ подскача. Laughing
Допълвам: Момичета, усетихте ли земетресението? Току-що леко ни сдруса, този път хоризонтално.

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 10:53 от kati_v

# 164
ТУк нищо не сме усетили. ето инфо http://www.focus-news.net/?id=n1234707

Общи условия

Активация на акаунт