Отговори
# 30
Иве
дано всичко е на ред с мъжа ти, и да е фалшива тревогата  Hug какво е ЦТ всъщност?
Много дълго не си се виждала с вашите, те сигурно и чакат с нетърпение Алекса...
Малката е голяма сладурана  Heart Eyes

Трейси
не остана  Hug
Иначе да на 16. заминаваме, и края на септември се връщаме  Wink ако имаме късмет значи ще се видим и със сестра ти и с Дани  Mr. Green

Ние пък сме много Икеа  Mr. Green за мен пък точно Сконто и Аско ми се виждат по паянтови нещата  Mr. Green но може би според зависи...

Младене
нещо си о бъркал, може би е било 6000-7000 Кч а не ЕУР  Mr. Green не е възможно и според мен в Икеа да има такива матраци...
Моя тип е ако сте с кола, в Дрезден да си купите легла и матраци, там са с около 30% по евтини

За курсовете, май никой тук не е ходил на курсове, така че за добри такива не мога да кажа... най-добрия курс е живота  Mr. Green

Къде ги тези бг маг в Прага?? адреси нещо повече кажете, за пръв път чувам... май при бг клуба има магазин.... ама за друго идея нямам...
Аз харесвам арабските магазини - виж такива пълно по центъра  Mr. Green

Бяло сирене не ям, не ми харесва тук, единствено ФЕТА си купуваме, но много рядко намирам... в Била съм виждала едно като фета ама нещо с Г беше...

ЛУтеница само от кауфланда си купуваме, на кашончета направо, че с всичко се яде  Mr. Green

Пепи
Привет и от мен! Колко са големи децата, как се казват, от кога сте тук, какво ви доведе на сам, въобще разкажи ни още за себе си

Бена
няма страшно, детето ти много лесно и бързо ще проговори, в градината е идеално за децата...
Твоето дете всъщност как се казва?

Миленке
някъде около 1,5-2 я записах Емата на зъбар, не че кой знае какви прохлидки й правят де... тя много не си отваря устата там  Mr. Green

Херп ангина и Емата преди две години беше хванала - ад - и според мен от басейна... ама тогава и много вода пиеше  от него де и според мен от там стана работата Rolling Eyes

И ние два дена бяхме по басейни, Емма не излиза, голяма жаба  Mr. Green

# 31
Само да кажа, че сиренето се казва ГЕРМАН и си е направо Дунавия по вкус Peace, в Кауфланд го има също.
И на мен Икея ми харесват повече, поне сме ги тествали колко са здрави Mr. Green, и всички са с 3г гаранция, кухните 25г., така че си заслужават.

Ели, тая херп-ангина почти всички деца я хващат докато са малки и я израстват, то си е до имунитет, а пък е и вирусно и няма как да ги предпазим. И наша Неса само във водата кисне и ни яде, ни спи, посиняват й устата от студ и пак не се отказва.

Леле, Иве, вие през големи премеждия сте минали, ама хубавото е, че са ви успокоили и изследванията са наред. Сега поне няма за какво да се притеснявате и ще се лекува мъжа ти, знае от какво му става така и ще е спокоен. А твоето котенце е много порастнало, кукла Heart Eyes

# 32
Ели тва ЦТ е на бг скенер,дават им да изпият няква те4ност и сетне та пъхат в тунела и гледат.
Моми4ета наистина големи кахъри бяха,направо ходене по мъките но накрая бяхме пове4е от щастливи и надявам се тва никога да не се повтори.

Малката наистина много порасна,голяма е маймуна,надявам се веднага да свикне с нашите 4е да се нарадват едни на други.

# 33
Добре, че подпитах за БГ магазини, че да се чуе, че има такова животно Simple Smile).

Всъщност аз все още се боря с фирми за апартаменти не знам какъв супермаркет ще има наоколо. Взех да харесвам все повече Ходов и околностите - много по-спокойно и приятно ми е от разните там Нусле-та, Михле-та и т.н...

За матраците - аз казах 600-700Е, защото гледах някакви по 15-16,000 крони (двойни) - може случайно да съм попаднал на тях Simple Smile.

Айде, отивам пак да гледам един апартамент...

Младен

п.с. буквичката Ю се намира до Ентер-а там където на стандартните (англо-говорящи) клавиатури е \ Simple Smile

# 34
Младене, регистрирай се бе човек, все ни светиш като гостенин у тоя форум Mr. Green

# 35
На мен до ентара ми е празно  newsm78 и не знам на кредора къде му е Ю , поправя ми го проверката на правопис, ама понякога я забравям тая опция...

Знаех си аз... Нусле - Мухле е като една безкрайна дандания в сравнение с Ходов  Mr. Green

ами виж и на нета за матраци... аз не помня вече колко са ни стрували, а и да кажа двоен е по тъпо от два еденични, винаги ще подскача тоя другия, като единия се върти да кажем  Mr. Green
ама и аз извадих обяснение  Crazy

# 36
Me_and_baby, да, точно това Герман сиренето е като дунавия, много е хубаво и е 10,9 кц/100гр, демек не е много скъпо.
Иве, наистина голяма сладурана малката. И хубаво е, че сте се поуспокоили малко и че всичко е наред с мъжа ти.
За леглата, аз тъкмо щях да ви пиша, че Младен е писал 6-700 евро, не 7000 евро, ама той се включи.
За магазина, питах майка - на Височанска на изхода на метрото, ако уцелиш правилния изход (ама не можа да ми обясни кой точно е) нямало начин да не го видите магазина, имало на витрината голям български флаг. Магазин за хранителни стоки е. Сега щели да отварят и още един някъде на Тародни трида, ама не знам къде.
Иначе лютеница и в Теско имаше по едно време, сега незнам дали още има

# 37
ЕЛИ_CZ-детето ми е мом4е и се казва Крисиан,и едно мн палаво скорпион4е newsm68                                                                                                                                                                                                              МЛАДЕНЕ-цялото ми име е Маринела,крастена съм на дядо ми Марин,късмет във 4ехия тук найстина е хубаво,дано Ви хареса,и успех във тарсенето на квартира.                  Моето ю е над ентера ми.а за ИКЕЯ съм 4увала,4е бил мн хубав магазин девера ми си пазаруват от там и са доволни.Лютеница си донесохме от БГ,а сирене си пражя сама в къщи имам мая за сирене от БГ.   сега отивам cook

# 38
Бена
в първия момент реших че си искала да напишеш КрисТиан, а изглежда има и сродни имена, както много други.
Ти си втората Маринела която се вкл. в темата, при това първата и тя беше от Плзенския край, ама вече се прибраха в Сф преди две години май....

чакаме вече горещите идни дни  Mr. Green

# 39
# 40
ДОБРО УТРО на вси4ки 4ехски мами.             Желая Ви мн приятен ден. Hug

# 41
Аз значи да не се чувствам поздравен?  хм... Simple Smile
бена, явно ние двамата сме най-незаетите в момента Simple Smile)

младен

# 42
Младене извинявай,на теб добър ден. Simple Smile

# 43
Младене,това ми напомня когато за пръв път влязах във форума и започнах да чета тук. Една мама беше с ник "вихронрав" и аз веднага си направих извода, че е татко Joy

# 44
хихи Simple Smile
а на мен ми напомня доброто старо време, когато се подвизавах и дори бях доста активен участник във форум "Готварски рецепти" на Дир.бг и редовно обяснявах, че там не сме само "мили дами" Simple Smile. Е, сега за ваше улеснение си сложих нормално име, за да няма обърквации Simple Smile.

та, хрумна ми въпрос - откъде мога да си купя колело (по принцип идеята ми е да ходя с него на работа)? Честно казано, още не съм се ориентирал в ПРага какви магазини къде има и затова очаквайте река, не, направо цунами от такива въпроси Simple Smile. Естествено, на повечето от тях мога да намеря отговори в нета, но ми се струва, че тук е по-приятно да попитам   Rolling Eyes

и аз...всичката мара втасала, къща няма, дете чака, а за колело пита... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт