Отговори
# 615
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ че страхотна новина.
Да ви е жива и здрава принцесата, да ви радва много, много усмивки и прекрасни мигове, нека внесе още повече уют, разбирателство и нежност във вашия дом.
Мила Бани, надявам се всичко е минало бързо и възможно най-безболезнено, бързо да се възстановиш и скоро да си направим срещичка с бебоците, че откога и се гласим с Бебешоци

Бебешоци, честита месечинка на Наталка, да ви е живо, здраво, усмихнато, палаво и любознателно дете, да расте умна и красива млада дама  Heart Eyes  Hug

# 616
# 617
Ивелинка, много е сладка картиката.
Деси, заповядай рецептата
http://vkusnoikrasivo.com/recepy/856/%D0%A3%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D1 … D1%80%D1%82%D0%B0

Приятно изкарване на Новогодишната нощ на всички, ще се видим/пишем догодина. Ние утре заминаваме за Махово езеро на вила за 3 дни  Heart Eyes

# 618
Привет на всички от нас  Hug  Hug
МНОГО БЛАГОДАРИМ ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ НА ВСИЧКИ   bouquet
Това беше най-хубавия подарък за нас  stork-girl
Изписаха ни днес и сме вече у дома да се гледкаме Simple Smile
Както написа нашето щъркелче Бебешоци родихме се на 26.12 след обед в 16.02ч , цели 4кг и 54см  Blush . Сравнително бързо протече раждането сутринта в 6.30 започнаха болките, приеха ни в породницата в 13.30 някъде, докторката като ми показваше родилната зала ми изтекоха водите  Shocked от страх сигурно  Mr. Green , и малката се роди в 16.02.
Поради големината на плода се появи хематом, след зашиването го установиха и ме упоиха с пълна упойка за да го отстранят. Трудно е сядането малко, но както всички казват като видиш бебче и всичко се забравя.
 Пожелаваме на всички много весело посрещане на Новата година и тя да ви донесе каквото сте си пожелали  Tada

# 619
Здравей Бани,

много се радвам, че всичко при Вас е наред и вече са Ви изписали, да се гледкате в къщи.  Hug Браво на теб 4 кг бебче, че то си е като отгледано на 40 дни.  Grinning От собствен опит мога да ти споделя  едно нещо относно отглеждането на бебето: Винаги се доверявай на майчиния си инстинкт, той никога няма да те подведе!!!

Пожелавам на всички  весело посрещане на Новата година и много любов! 1dating

# 620
Добре завърнала се вкъщи на Бани, сигурно за вас това ще е най-веселото и приятно посрещане на Новата година Hug

Момичета, пожелавам на вас и семействата ви весело посрещане и много късмет през новата 2010г!

# 621
Откраднах няколко мига да вляза да ви пожелая приятно посрещане на новата година. За мен 2009 беше една незабравима година, която ми донесе най-голямото съкровище и едно неизмеримо щастие. Дано новата година бъде за всички нас също толкова прекрасна, колкото беше старата за мен. Много прегръдки

# 622
ЧЕСТИТА НОВА 2010 ГОДИНА. МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И РАДОСТ, ЛЮБОВ И УСМИВКИ ЗА ВСИЧКИ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА. МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ И ИЗПЪЛНЕНИ ЖЕЛАНИЯ  Hug ЦЕЛУВКИ И ОТ НАС

# 623
4ESTИTA НОВА ГОДИНА ,НЕКА НОВАТА 2010 ДОНЕСЕ НА ВСИ4КИ ВАС МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ,ВЕСЕЛ ДЕТСКИ СМЯХ И ГРЕЙНАЛИ О4И4КИ!!!ЦЕЛУВКИ И ПРЕГРЪДКИ ОТ НАС

Бани-добре завърнала се у дома,бързо възстановяване и много радостни мигове с малката принцеса!А за сядането както казваш ще мине,но ако още боли знам 4е родилките още в родилното някои имат обикновен детски пояс за плуване и сядат на него за удобство може да опиташ Hug

# 624
За много години на всички в Чешката тема!

Може ли да ми помогнете с превода на това изречение:

Technika a technológia hrania rulety je pomerne jednoduchá avšak, len pre tých ľudí čo nepoznajú predsudky.

# 625
Дидка, ето го превода, това е на словашки, но то си е почти чешки я:
Техниката и технологията на играта на рулетка е ставнително лесна, все пак само за тези хора, които не зкаят какво е предразсъдък.

# 626
tracy_t , благодаря!

# 627
 Здравейте, милички!  Hug Минавам набързо...

честита ни Нова 2010-та Година!!! Да сме живи и здрави ние и семействата ни, много любов и разбирателство!  Hug

Добре си изкарахме празниците, голямо ядене и пиене, но закопчавам дънките де...  Joy
 Нямам търпение за срещичка... Ние с Трейси се каним от има няма 2 месеца и все не можем да се организираме, но скоро ще трябва, че малките абитуриенти ще станат...  Joy И тоя стуууддд... мразя я зимата. Но още малко... То в темичката още я караме на лято, някой ще помисли, че сме се объркали с климатичните пояси  hahaha hahaha
 Айде милички аз ставам да си свърша малко домакинска работа  Laughing

# 628
Ehooooo, Къде се ппокрихте всичкиииии????

# 629
Привет на всички  Hug
 Честит имен ден на Ивелинка и на всички именници   bouquet ! Да сте живи и здрави, много усмихнати и щастливи  smile3525 !
Всички явно релаксираме след натоварените празници, много ядене и пиене  Mr. Green , емоции  Crazy .

Общи условия

Активация на акаунт