Отговори
# 630
Благодаря много за пожеланията Hug
Хайде да ви по4ерпя

Май наистина вси4ки сте се изпокрили Thinking
Айде аз малко да се разпиша-при нас по празниците нищо особено,Бъдни ве4ер си го направихме най-ве4е заради детето да се радва,подаръци не полу4и много,бяха скромни но поне им се радва и си играе.На Новата Година си легнахме с кокошките вси4ки Blush newsm78 нямаше настроение за празнуване но изглежда вси4ко се нарежда малко по малко-тати си намери работа и ако вси4ко върви по план април месец по4ва а до тогава ще е в болни4ни или на борсата.
Алекса е станала много хитра,си4ко знай,си4ко разбира,не спира да бърбори от сутрин до ве4ер,тя е нашето най-скъпо съкровище.Много и харесва навън с шейната ама се ядосва ако си изцапа обувките със сняг и по4ва да се кара Joy

Ами това за сега,хайде другите да се разпишат и те да не си говоря тука сама Hug

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 12:28 от ivelinka78

# 631
Да ви почерпя момичета, че днес малчо има имен ден!!!

Макар и на патерици,честит имен ден на Ивелинка!!!Да е жива и здрава и много щастлива!

# 632
Здревейте момичета  bouquet
Запо4вам с 4еститките, тъй като сега се разписвам Embarassed

Ч Е С Т И Т А     Н О В А   2010  Г О Д И Н А  bouquet

МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ДА ИЗПАЛВАТ ЖИВОТА НИ!!! Hug

ЧЕСТИТА РОЖБА НА Б А Н И  ylinfant ДА Е ЗДРАВИ4КО И ПОСЛУШНО МОМИ4ЕНЦЕ Grinning

ЧЕСТИТИ ИМЕННИ ДНИ НА ВСИ4КИ КОИТО ПРАЗНУВАХА newsm51 1dating

На нас ни беше много добре в БГ при своите хора, глезене до без край на малки и големи Laughing и сега ни е малко странно пак на нашия си режим Party, ама няма как Joy
Ванеска на у4илище, за наше огромно щастие носи само 1 и аз по край нея нау4их граматиката-меките и твардите ;и; :hahaha:4арки марки кроужки..... ама няма лошо де.
Дениско измисля все нови и нови бели .....на пролет го пускам на школка, 4е ги приемат от 4г, та така.
Толкоз от мен, реванширах си се Hug
Целувки на мамите и де4ковците  bouquet
Хубав и снежен ден Grinning

# 633
Здравейте момичета,

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ И ОТ МЕН!
 Пожелавам Ви много, много, много здраве на Вас и на всички около Вас! Heart Eyes

Трейси, Бебешоци, Бани как са бебчетата?

Ивелинка, искренно ти пожелавам всичко да се подреди по най-добрия за Вас начин!  Hug /между другото ние с теб май сме градски-аз съм родена в Сливен и допреди няколко години живеехме там/

Eli_cz, къде се изгуби?

Момичета искам да Ви покажа на какво попаднах днес:

"Чехия разреши по грам кока в джоба
Прага бие Амстердам, чака лавина от наркотуристи

Нов закон за консумацията на наркотици превръща Чехия в една от най-либералните европейски страни, която по разкрепостеност надминава дори Холандия, съобщи "Дойче веле". От 1 януари чехите имат право да притежават не само определено количество хашиш, но и твърда дрога. Позволени са 4 таблетки екстази, пет таблетки ЛСД, 1 г кокаин или пък 1,5 г хероин. Това е три пъти повече от позволеното в Холандия. Според експерти новият закон ще превърне Чехия в привлекателна дестинация за наркотуристи от съседните страни, защото в Унгария, Германия или пък Словакия има много по-строги закони срещу консумацията на наркотици.
Настроението в един от известните пражки клубове е приповдигнато. Младите хора са тук още от ранния следобед и пушат хашиш. В приповдигнато настроение е и шефът на клуба Мартин Кноф - новият закон е само от полза за бизнеса му. "Сега гостите на клуба могат да си отдъхнат - законът вече не ги застрашава", казва Кноф. Аргументът на чешките депутати за смелите промени гласи: наркотиците са предимно здравословен проблем, а не престъпление. "Законът ни дава правна сигурност", твърди Якоб Фридрих, директор на чешката служба за борба срещу наркотиците. Производството на марихуана и търговията с дрога например продължава да е наказуемо деяние, но притежаването й - не, ако количеството не превишава позволеното, разяснява Фридрих. "

Това е публикувано днес във вестник Стандарт, моля Ви за коментар и изобщо дали е вярно това???

Целувки и  Hug на бебоците!

# 634
Привет и от мен
За много години
тук съм адашке
вярно е написаното - защо те впечатлява толкова  Mr. Green
преди беше разрешено ветши неж менши множстви - което се првежда като: количество по голямо от малко  Mr. Green дрога да имаш  Mr. Green което според мен е много по дискутирано от сегашните определения ...оказало се че за едни съдии ветши неж менши множестви определение варира  доста, за едни това било 5гр. за друг 10. за трети 20гр... и много спорове и главно големи разлики в присъдите, та затова са дали точни мерки вече че да се знае от всички кое е наказуемо и кое не....

# 635
За много години!
"Стандарт" да си гледа работата! Mr. Green
Глупости на търкалета. Закона е видоизменен, заради думата "малко количество", а сега количеството е уточнено. Отново подават иформацията по изкривен начин, типичен за българската журналистика.
Едва ли не сега е тръгнал да се друса целия чешки народ. Измет има навсякъде, това със закон не се променя, ще си се друсат до откат и толкоз.
Поне според закона ще будат наказвани дийлърите.
Аз май ще изляза патриота на темата. Mr. Green

# 636
Здравейте мацки!!!

Аз се присъединявам към Ели и Дез-измет навсякъде има,който е решил да се друса ще го прави и тва е...

Ели 98-май май сме градски,може и да се познаваме знай ли 4овек-аз съм израснала в Клуцохор,фамилията Кортенски ако ти говори нещо newsm78

Ей голям сняг наваля тука,супер направо,наща много се кефи с шейната аз не оставам по назад от нея де Joy

# 637
Здравейте,

и при нас голям сняг и едвам успяват да разчистят. С Ванеса се возихме на шейната и тя пищя от кеф Mr. Green,много й е хубаво и незнае кога да спре, измръзнахме навънка.

За статията от "Стандарт" - и мен ми се струва малко като плюене на западняците.Аз тук наркомани съм виждала само пред ЖП гарата и то групи бездомни дето са познатия контингент на полицията. Факт е, че младото поколение много спортува и има съвършенно различна ценносттна система.

Ани, добре завърнали се Hug

Да е жив и здрав малкия Йоан, да му се слави името Heart Eyes(макар и на патерици).

# 638
Ама аз съм голяма склероза-
4естит празник и на Йоан макар на патерици-да расте здраво,весело дете и много да радва мама и тати!

Ани добре завърнали-и успех с 4ешката граматика,след някоя година и мен ме 4ака тва то ще бъде майтап голям newsm78

# 639
Ей, голяма активност вчера в темата Simple Smile И аз да не вляза вчера  Mr. Green
Ели, къде се изгуби бе мацка?
Деси, патриотке  Mr. Green, така е, така е, права си  Hug
Ани, честит ти именник и от мен, и аз съм малко още с бременен акъл  Joy Joy
Иве, Марти, много ви се радвам като излизате с децата е снега, и мен ми се иска да изкарам Дани с шейната, но да не вземе да се киндилне  #Crazy
Ели98, благодаря че попита как е Дани, много добре, расте си, наддава, много слушка, общо взето е злато  Heart Eyes ОБОЖАВАМ ГО

# 640
Здравейте ,
големи благодарности на всички за коментарите на статията!   bouquet   bouquet   bouquet

Честно казано статията доста ме смути /нали си падам малко стресната/, сега благодарение на  Вашите отговори съм спокойна.Моят чешки език е още на начално ниво, но продължавам да уча и напредвам, но бавно.Езикът ми е много приятен и с времето  вярвам, че нещата ще се получат.

Eli_cz , перфектно информирана както винаги!Много ти се възхищавам, стахотна си!   bouquet

Dez ,и аз след първоначалния смут се окопитих и си казах, че най-вероятно е изкривена информацията, но имах нужда да го чуя и от някой друг.   bouquet
Вие нали щяхте да се местите?Преместихте ли се вече?Как мина?

ivelinka ,фамилията Кортенски сякаш ми говори нещо, но аха-аха да се сетя и не се сещам засега.Аз в Клуцохор съм живяла от 2000 до 2005  година, през другото време съм била в кв.Дружба и в кв.Българка / при свекито  Mr. Green /.Иначе съм учила в 11-то, в 5-то и в ПМГ-то. Аз съм набор 74, ако сме се засякли в някое училище може и да се познаваме?  Hug

Me_and_baby , много ме зарадва с това:
Факт е, че младото поколение много спортува и има съвършенно различна ценносттна система.

Благодарности и на теб   bouquet

tracy , ами той Дани като си има златна майка, има на кого да прилича - на теб. Аз съм ти фенка!  Hug

Поздрави и  Hug на всички!

# 641
Привет и от нас  Hug
Момичета голям сняг падна  Shocked .
Относно темата аз съм много разочарована от това че наистина стигнаха до легализация, но както казвате който е решил да живее по този начин пак ще го прави, било то легално или не.
 Ние сме добре, гледаме се с бебче вкъщи, заради времето немовем да излизаме на разходки още, и като гледам прогнозата за идните дни , все минусови незнам кога ще ни огрее  newsm78 . Днес сме на консултация и ще видим колко сме порастнали откакто сме вкъщи  Simple Smile. Лошото е че май започват да ни мъчат колики, дано да си въобразявам само  Praynig .
Ето малко снимки от нас  http://www.album.bg/mariageorgieva/ .
Хубав ден на всички   bouquet

# 642
Мацки как сте?Как я карате в тоя мраз и сняг?
Ние днес не сме излезнали още навън щот тук е минус 12 а тъй ми се излиза,и малката е кисела 4е е затворена вкъщи.В4ера ходих до града да пазарувам,тати с Алекс се гледкаха,ама то беше ужас,тротоарите затрупани със сняг няма къде да стъпи 4овек.
Инак Алекса напредва с гърнето.памперс има ве4ер и доста 4есто се слу4ва сутрин да е напълно сух,ве4е си казва но понякога все още се изтърва-не пре4и малка е още и това е нормално.Нещо оба4е спря да се храни както преди,дано е някакъв период само.

Татянка-догодина и ти ще дърпаш шейната с Дани няма страшно Hug

Бани-голяма е красавица малката Мария Hug Я кажи колко сте пораснали?Как мина прегледа в4ера?

Ели 98-май няма да се познаваме,у4ила съм само във Второ и Текстила,в Клуцохор съм живяла до 1991,сетне при баба в Кумлука а от 2001 съм тук.

Това е от мен за сега,хайде другите разпишете се де.....

# 643
 Здравейте, мили мои  Hug
 Искам да се извиня и да честитя на всички, които празнуваха на Ивановден  Hug Бъдете живи и здрави.
 Ние сме добре, като изключим че от няколко дни малката е малко нервна сякаш. Отначало го отдавах на ваксината, която ни поставиха на 7-ми, но не. Започна да яде много начесто и по различни количества. Някой път повече, друг път по-малко. Както си папа започва да блъска и да плаче или да се оглежда и съм се зачудила какво е това. Дано е някакъв период. Само да е здрава, това е най-важно.
 Днес ходихме на консултация да ни видят ваксината против туберкулоза, която е. Всичко е наред, казаха като стане на 11г. следващата и така. Леле 11г., много далеч ми се струва  Mr. Green
 Ние не излизаме почти, в този сняг не знам как да стане. То ще е пародия на разходка. Изкарвам я от време на време на терасата и така.

Сега другата седмица чакам една приятелка от БГ да ми дойде на гости и нямам търпение вече. че ми писна само у дома и сама. Да си ходи вече пуста зима...  #2gunfire
Бани, малката е голяма пуканка, да е жива и здрава, малка душичка  Hug

Хубав ден и много  Hug Hug Hug

# 644
Благодаря момичета за хубавите думи  Hug
 Браво на Алекса, умница ще е тя  Wink . Иве  ти си от доста време тук, как се реши за Чехия или при вас е заради тати?
И тук при нас днес е -8  ooooh! , сняг до колената и така. Доколкото за консултацията, вчера сестрата ни се обади да я отложим за утре, докторката неможала да се добере до клиниката в Chodov заради снега, живеела извън Прага, та така утре ще видим, и аз нямам търпение да видя наддава ли, дали и стига кърмата.
Хайде дано се оправя времето и да уговорим една срещичка вече   Simple Smile .

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 17:14 от bani_g

Общи условия

Активация на акаунт