АВГУСТ започва в този час, радости да донесе за нас

• 14 096
  • 332
  •   1
Отговори
# 135
 newsm59 ksd_g.Пожелавам ти здраве,и много много любов  bouquet

# 136
ksd_g  Честит рожден ден!Желая ти здраве и много любов Heart Eyes  bouquet

# 137
ksd_g  Честит рожден ден! Бъди жива и здрава и много обичана от любимите хора!  bouquet

# 138
Честит Рожден Ден, ksd_g! Нека всичко лошо е останало в миналато, а занапред да те чакат само щастливи моменти, много обич и радост. Бъди жива и здрава!

Оооо, кой се е появил - Аги, Рита, любови мои!  Heart Eyes Аги, ти що не казваш на девойките тук, че се видяхаме?  Laughing Аз като една достойна клююкарка пък издавам всичко. И в тази връзка да споделя колко бъбрив е станал любимият ми Лъчи! А и не мога да не се похваля как като си тръгваха искаше да тръгна с тях. ОБичаме се с него и това си е!  Heart Eyes

Момичета, вчера се чух с Глорето - добре са и се гледкат, но нямат нет временно, та затова мама не е влизала и не пише. Но не са ни забравили и скоро ще е на линия.  Peace

Лилинце, честити ви ходещи крачета. Сега ще стават все по-бързи и все повече ще ангажират мама с търчене покрай тях.  Laughing

Исе, бързо да ви минава кашлицата пожелавам. За гърлото много ни помага Ангисепта на д-р Тайс. Можеш да питаш док за него. Мисля, че е изцяло на билкова основа, а е много ефективен. Поне при нас де. И да не да забравя - честит ти племенник! Да ви е жив и здрав и да радва цялата рода неуморно!

Ники, добре завърнали се в Бг. Ако знаеш какъв мерак ми е да видя Полша и Чехия. Сега ще позяпам поне на снимки Полша.  Laughing Радвам се, че сте си прекрали добре. Човек има нужда от такива моменти на откъсване от ежедневието.

Берни, и аз съм така - като тръгнем за някъде все за това треперя и съответно мъкна всички лекарства с нас. Гушкам ви и ви пожелавам една наистина релаксираща почивка и никакви тревоги повече.  Peace

Зоренце, на снимките Жори си изглежда същия щурчо както преди. Не му личи , че е бил болен. Хайде вече да ви е все щур и болестите да са зад гърба ви.  Praynig Нагушай го!

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 12:43 от svetlana_78

# 139
Благодаря ви мили момичета за пожеланията.Ние сме си вече в къщи ,но нямах нет и затова не писах.
Родих  бързо за 1 час ,но Таничка глътна вода и пъпната връв беше усукана около вратлето и ,вследствие на което я сложиха в кувьоз ,направи пнеумония.Не искам да се сещам,всичко беше пак на косъм.Пак бях подложена на изпитание.

Вече е добре и си я гушкам.Сега ни мъчат и колики.Ако има някакъв лек за коликите пишете.

Красуна ,Честита ти щерка пожелавам ти само да те радва и прави много щастлива.

# 140
Глоренце Hugдобре сте си дошли,чакаме снимки  bouquet

# 141
  • Варна
ksd_g с пожелание за много здраве и усмивки и нека всичко лошо е зад гърба ти  Hug

Ники сияеш на снимките, радвам се че сте си изкарали добре.
Зори Жорко е много сладък  Heart Eyes

# 142
 welcome у дома Глоренце,много цалуФки на Таничка

Ние утре ще изнасяме 40 дни на татко и ще полагаме урната и аз съм отново много Sad и  newsm45

Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 143
  • Добрич
 Hug . Знам, че ще бъдеш силна isеpise и ще се справиш!
 Flowers Rose Flowers Rose за непрежалимият ти татко!!

# 144
Исе, с теб сме в мислите си в този тъжен за семейството ви ден.  Hug

# 145
Боже,само ако знаехте колко много ви обичам
колко много значите за мен
и колко съм ви благодарна за всичко
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 smile3518 Weary

# 146
Исе Hug Hug Hug
 Flowers Rose Flowers Roseза баща ти

# 147
  • София
Исе ,  Hug Cry
за твоето татенце  Flowers Rose Flowers Rose

# 148
  • Някъде там...
ksd_g, честит рожден ден на патеричка! Нека най-хубавото тепърва ти предстои!   bouquet
Исенце, гуш!  Hug Hug Hug

# 149
  • Варна
Исе и от мен много  Hug  Hug  Hug
На мен днес пак ми се помрачи деня. Правих си изследвания на ТАТ и МАТ и са 9 пъти завишени  Sad, пак мен налегна едно отчаяние. Незнам какво ми предстои още......

Общи условия

Активация на акаунт