АВГУСТ започва в този час, радости да донесе за нас

• 14 091
  • 332
  •   1
Отговори
# 120
Красунче, прекрасна е малката Мария, а ти толкова щастлива и свежа  Hug
Peace Nqmam kirilica i citiram. Hug

# 121
Ха добър ден Laughing

Наминавам да ви почерпя,защото вчера мойта първа братовчедка роди момченце-Симеон-3.8кг.-50см.,голям мъж,голямо нещо Mr. Green
Най-накрая и при мен нещо хубаво да се случи

# 122
Исе,да им е жив и здрав малкия -голям мъж.Вече беше време да ти се случи нещо хубаво,дано и занапред да е така.Пожелавам ти го от все сърце Hug  bouquet

# 123
Честита Ви радост, Исе! Да е жив  и здрав малкия Симеон !

# 124
Аз пак съм пропуснала хубавите новини.Да  са живи и здрави малките кукли.
Ние сме добре.Преминахме през страшен кошмар,но за щастие Марти вече е здрав.Чета написаното от Зори и се връщам назад,дано поне Жорко не стигне до болница.Много е страшно,тоя вирус е ужасен.Горкото ми детенце се измъчи,а аз незнам дали имам и 50 кг.вече.
Сега се стягаме за морето ,а аз умирам от страх да не вземе да го повтори там,мисля че вече психясах тотално  #Crazy
Много ви целувам и се надявам скоро като седна на компютъра пак да чета само хубави новини. Hug Heart Eyes
Зори,не съм чела в другите теми,дано се е оправило малкото слънчице  Praynig Hug

# 125
 smile3501 Браво на голямото момче Симеон!
Исе, поздравявам теб и твоите близки!   bouquet Едно малко слънчице винаги носи голяма радост на цялата рода. Дано скоро и вие подарите на вашия батко едно розово вързопче. Praynig

# 126
  • София
Исе,да е живо и здраво бебенцето!

Бени,наистина е ужасен този вирус,ние бяхме на косъм от болницата,но вече сме ок - пак си е същият щурчо. Laughing

Красе,прекрасно ти е детенцето пу пу! Heart Eyes

Мече,честити ви ходещи крачета! Hug

Лили,честито проходило момиче и на вас! Heart Eyes

Ето няколко снимки на отслабналото ми комарче и на една красива русокоска:

http://media.snimka.bg/3934/014123120-big.jpg

http://media.snimka.bg/3934/014123268-big.jpg
http://mart2008.snimka.bg/other/jori-na-angels-zg.225953.14123135

http://mart2008.snimka.bg/other/jori-na-angels-zg.225953.14123154
http://media.snimka.bg/3934/014123139-big.jpg

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 21:03 от angels_zg

# 127
 Lili_X благодаря за хубавото пожелание stork-girl Mr. Green,дай боже всички,които имат желание за второ детенце да се похвалят скоро

Зори,ма толкова ми е сладък,нищо,че наистина се е повталил.А тази тръпчинка.................. eat

Бени бързо да оздравявате Praynig,тези вируси са ужасниииииииииии Tired

И Хриси нещо май,ще се разболява ooooh!има 37.3Т и кашля Sad

# 128
 Привет мили мои! Ние се завърнахме от Полша. Мога смело да кажа, че си беше невероятно преживяване. U2 бяха на ниво, до сега на такова нещо не бях присъствала...И организацията беше на ниво, и звука, абе... нямам думи. Само като си помисля, че май всички концерти, на които съм присъствала в Бг, са били абсолютни пародии...спомням си с Рони как мръзнахме миналата година и чакахме 3 часа да се построи сцената на WHite snake... Май ще стана фен на концертния туризъм:) СЛед това имахме 2 дни, в които разгледахме Краков и посетихме една солна мина- невероятно нещо- слязохме на 130 м под земята! Цялото приключение ми подейства страшно зареждащо, а и с мъжо бяхме като гаджета, наистина имаме нужда и от малко време "да се видим". Бела си беше изкарала чудесно със свекърва ми, даже като ме видя не искаше да дойде при мен, а се гушеше в баба си. Не й дадохме зор и след половин час сама си дойде при мама:) Станала е много бърборкава, само дето аз нищо не разбирам. Ходи все по-смело. Днес с Жорката така хубаво си играха, а взе,че заваля, много ме беше яд...

Искате ли 250 снимки:)) За който има нерви и излишно време:)) Полша----- У2+ Краков
http://kikiniki.snimka.bg/europe/poland-u2.409961.14131056

# 129
  • София
Честита дъщеричка, мамо Глори!  Hug Hug Hug Пожелавам ти нещастието и болестите да бягат от вас и сега наистина да станете истински щастливи! Praynig Praynig Praynig
Честито и на теб, Красунче! Да е жива и здрава бебка!  bouquet

Ние бяхме на моренце на Резово /там е мястото за почивка на бг черноморие за мен/, вчера се завърнахме. После имахме малко тур из България и за жалост 10-те дена минаха като миг. Започвам все повече да не искам да съм в гадната, мръсна София. По-късно ще кача снимки. Сега отивам да ви чета и да гледам снимчици. Много ми липсвате, напоследък все по-трудно намирам време да се включвам тук, но още ви обичам! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 130
  • София
Здравейте, мили дами!
Аз съвсем не се мяркам, но това е поради ходещите Лорини крачета.
Щъкаме навсякъде и пипаме където ни достигат малките пръстчета.  Joy
Вече имаме поражения, на маминия апарат му се видя високо да падне от бюрото
и сега си имаме нови обективи. Всяко зло за добро са казали хората, сега правим още
по-хубави снимки, но то не само апарата важен, ... важно е и кой как снима.  Laughing  Mr. Green
Нямам време дори да изчета, но някой ден... незнайно кога мога да свърша и това. Вече не
помня дали благодарих за поздравленията за Лорин ден ден, партито беше страхотно забавлявахме се
на воля, аз капнах накрая, но няма начин. Благодаря ви , че сте се сетили.  Peace Heart Eyes
Който съм пропуснала с празниците, да е жив и здрав и да се радва все на хубави мигове в този живот.
Глори, надявам се малката красота да е добре, ще ви преслушам по телефона вас. Целуни
малката красота от нас.
Мечко, хайде честити ви проходили крачета,нека да тича като щурата Лора. Не се спираме на едно място.
Като не може да се изправи само протяга ръка да стане, и пак продължава, това обикалянето на масата в
00:30 за нищо го нямаме.
Обичаме ви , целуваме ви и дано успеем да пишем пак в тази тема.

# 131
Здравейте
Ники снимките са страхотни,а преживяванието наистина е било невероятно.Благородно завиждам Grinning

Angela радвам се,че сте си починали добре Hug

Ритко,не е лесно мила знам.Детските крачета са мноооогоооо бързи Mr. Green,много да я нацелуваш Лорка

Ние днес ходихме при педи,заради пустата кашлица,та няма нищо обезпокоително,само леко зачервено гърло

# 132
                                                            Честит рожден ден ksd_g
                                              Пожелавам ти много,много щастие и любов

# 133
                            Честит рожден ден ,ksd_g!!!
Пожелавам ти здраве, много сили в живота и скоро да посрещнеш с усмивка на лице една блага вест!От сърце  Hug !

# 134
  • София
Честит рожден ден ,ksd_g!!!Пожелавам ти здраве,щастие и много любов!   bouquet Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт