АВГУСТ започва в този час, радости да донесе за нас

• 14 089
  • 332
  •   1
Отговори
# 105
Значи не само аз съм с неподредена къща. Олекна ми.  Peace

Исе, и аз мисля, че сте намерили добро решение относно информаринето на малчо за случилото се с дядо му. С времето ще разберат каквото им е нужно. Важното е да не и лъжем, че починалият просто е заминал надалеч и един вид все някога ще се върне.

Шер,   Hug

# 106
Здравейте, ние с Мария вече сме си в къщи. И двете сме добре. Наминавам само да благодаря за поздравленията и да пожелая на всички да изпитат моето щастие. Hug Hug Hug
Лека вечер от нас.

ПС На който му се гледа : http://www.album.bg/ivan_lupov

# 107
Хоп!
Приемате ли блудни овчици обратно?

Моля не повдигайте въпроса за подредените къщи - нашата няма да е такава още дълго време. Напоследък само ходя на работа, мъжът ми поддържа някакъв ред и приемлива чистота, но "помощничката" не може да бъде надмината. Да знаете, не е хубаво да се работи много.

Иначе сме добре. На мечката й отнемаме званието "Слонска мечка на годината", защото от януари не е наддала изобщо, но пък за сметка на това страшно е пораснала на височина. Вече е на горната граница за възрастта си. Светле, ти успокои ли се за недебелеенето на Дарко? И да го нацелуваш този мъж, дето проговори.

Изпуснах празниците на Лорка и Филип, както и девойките на Глори и Красуна, но се присъединявам към пожеланията за здраве, късмет и усмивки на малките и техните семейства.

Невена прави по няколко крачки, но все обича да се хване за нещо, сакън да не си падне на дупето. На прощъпалника си хвана една кредитна карта, няма да я мисля повече, ще се оправи в живота.

Фивке, не мога да се доредя до скайпа, но те мисля. Прегръщам те силно!

Шерче и Исе, и на вас прегръдки.

Весел уикенд!

Аууу, докато пишех са пуснали снимкииии! Да ви е жива и здрава Мария, пу-пу, много е сладка. А снимката с батко си на изписването е страхотна.

# 108
Красунче, прелестна е мъничката Мария!  Heart Eyes Само щастие и обич да цари в дома ви оттук насетне!  Peace

Меченце, ами какво да ти кажа - и при нас ет ака - растем на височина, а на килограми - не. Най-ужасното е, че когато споделя за някого проблема в 90 процента от случаите хората започват да ми говорят така все едно аз не знам как да си храня детето и все едно не съм отгледала вече едно. Пусни някоя снимка на Невенка, че да й се порадваме. А на вас какво ви каза докторът относно некачванета на грамчета. newsm78

И да пишеш по-често , че ми липсваш много!  Hug

# 109
Красунче, разгледах снимките .Прекрасна е Мария, а ти изглеждаш перфектно за току-що родила жена smile3501.

# 110
А на вас какво ви каза докторът относно некачванета на грамчета. newsm78

Ами той все я хвали, независимо дали качва или не. Аз го питах нормално ли е да е така, той обясни, че при кърмените деца след започването на твърдите храни и отбиването е нормално да не качват много. (Ние приключихме с цокането на 10-11 месеца). Пък и шило ти нали си виждала Mr. Green. А Невена си яде нормално, само като има зъбна атака кара на банани, кисело мляко и сок. Нищо й няма, сланинките си стоят, само сега се разпределят на по-дълъг салам.

Снимките ще са друг път, че зарежда страницата към 5 минути вече...

# 111
Добро утро
Красунче изглеждаш страхотно Peace,а малката прелест е направо разкошна Heart Eyes

Ееееее Мече най-накрая се появи,много цилуфки и гушки на Невена

Светле,Шерче вие сте невероятни Hug Hug Hug

# 112
  • Варна
Krasuna пу-пу да не и е уроки на Мария, голяма сладурана!

# 113
Красунче много сте сладки и щастливи  bouquet

# 114
  • Бургас
Красунче, прекрасна е малката Мария, а ти толкова щастлива и свежа  Hug

# 115
Красунче,преслестна е Heart Eyes

# 116
Красуна, добре сте си дошли у дома! Пу-пу, страхотни сте и Мария и ти и цялото ви щастливо семейство! Желая ви неспирно щастие от тук насетне! На теб бързо възстановяване!   bouquet

Мече, наистина много се изгубихте Hug. Явно твойта мома си изразходва всички калории/грамчета в движение, щом е в застой толкова време. Важното е да е здравичка пък, килограмите колкото, толкова.  Hug

Аз да ви се похваля: ОТ ДНЕС ОФИЦИАЛНО ИЗМИНАВАМЕ ПО 2-3 МЕТРА САМОСТОЯТЕЛНО. Казах на майка ми по телефона и тя ме прати вечерта за питка. Трябвало да има Thinking. Аз си мислех, че като проходи стабилно е прощъпулника и представа си нямах, че на самия ден трябвало да се раздаде питката и то тичешком.
Черпя и вас /такава питка със сусам намерих в магазина до нас и със същата форма/

# 117
 wavey wavey wavey
Е това вече на нищо не прилича Crossing Armsникакви ви няма,напараво безобразие е това Mr. Green

smile3501 smile3501 smile3501 на Денини крачета,сега да му мисли мама Laughing,ще пада голяма гоненица Crazy Mr. Green

# 118
Добра ви вечер!
Бравооо на Деница-Хубавица!
Красунка малкото ти съкровище е прелестно!
А днес Цвете каза първото ма-ма-ма-ма изпаднах в такова умиление
Светле, Мече абе то и малката започна много да расте на височина изведнъж порастна.

# 119
  • на дъното
TALETO това беше и нашата първа думичка и аз като теб направо се разтопих от щастие Hug
Lili_X браво на куклата,нека дъх да не ви оставят сега тези крачета Laughing Hug
Красунче много е сладка малката бебка Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт