АВГУСТ започва в този час, радости да донесе за нас

• 14 084
  • 332
  •   1
Отговори
# 90
С десетминутно закъснение:

Честит Рожден Ден, Слави! С цялата си душа ти желая радостта и щастието да се завърнат при теб! Силно ми се иска да вярвам, че този ден не е далеч! Прегръщам те силно, другарче! Честит празник! Бъди жива и здрава, милинка!

Зори, радвам се, че днес сте по-добре. Сигурна съм, че бързо ще се възстанови малчо. Нацелувай го от мен и утре го чакаме буен и палав както си го знаем. Hug

Исе, разсмя ме ти с това Р. Mr. Green И поздравления за добрите резултати от днешния преглед. Peace

Бори, Талето,Мърморанче, Лейди, я сега да си вземете поука и повече да не липсвате така. Peace

# 91
Красунка,честита дъщеричка!Да ви е жива и здрава и много да ви радва.
На мама бързо възстановяване и много целувки на батко.
 Hug Hug Hug

# 92
Слави, малко на патеричка ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! НЕКА ЗЛО ДА ТЕ ЗАБРАВИ И НАЙ-ЩАСТЛИВАТА ПРЕДСТОЯЩА ГОДИНА ТИ ПОЖЕЛАВАМ!    bouquet

Радвам се, че има раздвижване във форума и че много мами ще има какво да разказват  Peace

Зори, дано днес отбележите още по-голям напредък в оздравяването.  Praynig

Светле, май във вашия случай трябва да използваме поговорката "кушата не пада по-далеч от ...първата круша"  Mr. Green Немога да те мисля с тези двама юнаци като проговори и Дари.  newsm78 Възможно е да ви забранят да посещавате оживени обществени места, заради употребата на много нецензурни думички  Mr. Green

имах нещо на ум за писане, ама ми изскочи от главата отивам да го търся Mr. Green

# 93
Zori , popitaj dok i vij dali moje da mu dava6 gliukoza, hem e sladka voda hem podsilva organizma.Ima v aptekite takiva koito se vlivat , samo 4e ti 6te q dava6 prez ustata.Imah edna majka tuk pri men koqto taka be6e s malkoto s povry6tane i posle mnoooogo uporito razstrojstvo plus otkazvane na voda i hrana i s tazi gliukoza se spasiha ot hospitalizirane.

# 94
  • София
Лейди,имали са късмет да се оправят,защото глюкозата е абсолютно противопоказна при повръщане и разтройство да се приема през устата,защото сладкото дразни още повече.Днес лекарката в болницата точно това каза и да не слагам захар в попарата и кус кус-а ,защото ще се влоши.

Жорко е много по- жизнен и весел ,хапва и пие повече ,но сега увеличи и дрискането - вчера следобед започна и през нощта и сутринта. ooooh!Водих го в инфекциозна,но там казаха че ни минава вече и коремчето не се бунтува много.Ако обаче и следобед е така с дрискането,ни даде талон за постъпване.Ще му сложат система ,защото не приема никакви соли,а ги губи с акането.
Тъкмо се прибрахме и се наака пак,а преди малко заспа.Ще видим как ще е като се събуди,много се надявам да ни се размине болницата ,защото е много по-жизнен.

# 95
С малко закъснение честит рожден ден на Слави! Желая ти много здраве, щастие, любов и сбъднати мечти!

Зоренце много се радвам че е по-жизнен Жори. Дано му се размине и болницата на детенцето и скоро вече да е пак здравичко, палаво и игриво! Hug

Аз вчера бях при доки. Бебо е добре, развива се нормално, бъбречните легенчета не са се увеличили след последния път. Вече тежи 928 грама , а аз още не съм влезнала в седмия месец! Май голям мъж ще раждам! Mr. Green

# 96
Зоренце, дано ви си е разминало постъпването в болница. Още повече щом казваш, че малкият е по-жизнен и игрив. Не съм наясно, но от каква важност са тези соли? Имам едно тъпо предположение за какво са, но ако може кажи ти какво знаеш. Предполагам, че можете и без болница да минете, щом ти усещаш, че детенце се оправя вече.  Hug

Електричка, знам аз, пиле, щото те дебна в отчетните.  Embarassed Знаеш ли колко е хубаво да гушкаш дундьо!  Heart Eyes

Лилинце, така поговорката много ми допадна.  Grinning Mr. Green Намери ли туй, дето ти беше избягало от ума? Simple Smile

# 97
  • Варна
Светле, човешкото тяло функционира при определени граници на концентрация на различните соли - така наречения водно-солеви баланс. Когато се губят течности, при диария и разстройство, заедно с тях се губят и разтворените в тях соли. А като се пие само вода те не се набавят.

Водно-солевия баланс е много важен за работата на клетките, защото от него зависи осмозата - просмукването на течности през стените на червата, зависи работата на нервната система, въобще на  цялото тяло.

Педиатърката на дъщеря ми ни препоръчваше при повръщане разгазирана чрез раздрусване кока-кола. Твърдеше, че това е много добър солеви разтвор за такива случаи. Дъщеря ми беше много радостна от тоя факт.  Mr. Green

Зори, да се оправя мъничкия, че доста дни я влачите тая болест!

# 98
Човек се учи докато е жив!  Peace Лилибонче,  Hug Heart Eyes

Впрочем когато Вики беше мъничък личната му лекарка - тогава още живеехме в София - ни караше да му даваме сварена кока-кола при кашлица, а казваше, че и за повръщане се дава. Казваше, че при сваряването се маха съвсем газировката. Но да си призная забравила съм какво е било обяснението защо точно кока-кола.  ooooh!

Зори, как сте днес?

# 99
ОООООООООООО голямо затишие цари тук Thinking,само класната  и Лилибон са наминали днес Mr. Green

Аз днес съм по-добре,но вчера бях много Sad Cry и само се чудех как да се скрия от Хриси,че той милия само ме пита защо са ми такива очите

Зори как е малчо?

elektra_86 браво на вас двамцата,все така да сте Peace
Лека вечер на всички Hug Heart Eyes

# 100
Аз като видна клюкарка  Embarassed и понеже днес няколко пъти се сещах за Жори да докладвам - видях в друга тема, че е по-добре мъничкият сладурко. Дай Боже утре да е съвсем здравичък и  палав както си го знаем.  Peace

Исе, а малчо какво знае впрочем за дядо си? Предполагам, че пита. Извини ме, ако е твърде личен въпросът.

Ама верно е срамота, че всички така се загубихте.  Crossing Arms  Вярвам, че то е защото има нещо наистина хубаво, което ви ангажира. Heart Eyes

# 101
Здравейте!

Вярно че голямо затишие  Thinking Мислех си, че след толкова отпускарски приятни емоции мамите ще има какво да разказват, пък те...нищо. Crossing Arms Може още да подреждат информацията.
Светле, ЪПсурд е да се сетя "ко й туй нещо? /дето мяза на онуй нещо/" пък камо ли да го открия в къщи Mr. Green Още не съм се справила с концентрацията. И в тази връзка отдавна се каня да ви питам успявате ли да поддържате подредено у вас? И как го постигате?
Аз вече стигнах до извода, че или съм най-мързеливия човек на света или най-неорганизирания. Няма цели 10 минути, в които да имам изрядна къща. Ако съм успяла да изчистя, ще има неизгладени дрехи, или разпиляни играчки, или чинии за миене, или ... А Дени още не е проходила. Ще взема да си променя мнението за бабите  Mr. Green

хайде стига съм се оплаквала  Hug Hug Hug

Браво на Жори!  Peace

# 102
 bye Аз съм си тук! А така ми се иска вече на моретооооо... Остана да поработя и другата седмица и малко ще разпусна. И после е сватбата на брат ми. Утре ще ходя да си купувам разни неща. Роклята майка ми ми я шие, почти е готова  и става много готина Grinning Останало ми е да си измисля прическа  и най важното - как ще стане работата с обедното спане на Вики. Няма кой да я гледа. Единствените ми гледачи - мама и тате, ще са главни действащи лица и няма как да ги ангажирам  Laughing
Лили, това положение е супер нормално, мацка  Peace Ако знаеш как съм се депресирала, че съм най неподредения и неорганизиран човек  ooooh! Вече не си го слагам толкова. Повече от 2 години в нас е хаос... И в момента ми е пълна мивката с чинии, има разхвърляни дрехи и един куп за гладене  Embarassed обаче аз вече няколко часа съм си отворила Фотошопа, пия си водка със сокче и грам не ми пука  Mr. Green И утре е ден  Laughing

# 103
Здравейте,
първо да кажа,че много се радвам за Жори.

Светле,точно на следващият ден след поклонението си взехме малчо от свеки и го заведохме при майка ми.Докато стигнем до нас не спирах да мисля какво ще му кажа когато изкрещи от вратата:
Дедоооооооооооо..........(така правеше всеки път щом отидем у дома)
.............,но той странно не извика,което ме учуди много Thinking Чак след като видя снимката му попита баба си къде е.И тя милата без да се разплаче нито за миг,започна да му обяснява,че дядо е станал звездичка,отишъл е на небето и от там ще го гледа и ще му се радва.
Е разбира се не мина без подетски зададени въпроси,защо е станал звездичка,аз мога ли да я видя тази звездичка,а кога ще се върне..............и т.н.
Та това знае,мисля,че добре се справихме със ситуацията.
Иначе не спираме да му говорим за него,за да не го забрави.Няма да допусна това да се случи,защото татко все повтаряше,че ще умре и Хриси няма да го запомни Sad Cry

Шерче,Лиле,у нас успявам някакси,но това е защото живеем на 45кв. Mr. Green и много бързо става почистването.Ама я не се кахърете много,много Laughing

Айде хубав уикенд на всички Hug Heart Eyes

# 104
исе, справили сте се чудесно с малчо  Hug Дядо няма да бъде забравен, в това съм сигурна. С времето ще видиш как още повече ще говорите за него - с тъга, с усмивка по хубавите спомени, със смесени чувства. Но той винаги ще остане в сърцата и семейството ви  Hug
Вики беше само на 9 месеца когато братовчедка ми почина. Не помни нищо. Нямаме много нейни снимки. Тя беше много хубава, но не излизаше добре на снимки и не обичаше да се снима. Но имам нейна снимка на видно място вкъщи и постоянно говоря на Вики за нея. Тя нищо не осъзнава, разбира се. Знае че на снимката е леля Жани... но нищо повече... Когато стане по голяма ще и разказвам за нея, защото леля Жани я обожаваше. Това се оказа последната й снимка http://www.vanyacherkezova.snimka.bg/album.php?album_id=115201&pid=3388689. Тук е след уж успешната операция  Sad Извинявайте за отклонението... Но от сутринта съм се събудила с мисълта за нея.... Сега на 13ти щеше да стане на 39...
Пък за къщата - ние сме в 50 кв  Mr. Green Хол+кухня - едно помещение и малка спалня. И на всичкото отгоре сме на квартира  Confused И аз поддържам относителен ред обаче... то като е тясно... и 2 неща да има не на място изглежда по разхвърляно...

Общи условия

Активация на акаунт