АВГУСТ започва в този час, радости да донесе за нас

• 14 074
  • 332
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Слави, Честит рожден ден! Желая ти много много здраве, край на трудностите и препятствията, много сили и оптимизъм, за да постигнеш нещата, които най-силно желаеш! Бъди обичана и много обгрижвана!

# 76
  • Добрич
От това по-хубаво няма!
Дай боже живот и здраве и на мама Красуна , а най-вече на малката прекарасна МАРИЯ!  261uu

# 77
  • Варна
Честит рожден ден, Слави!

Бъди здрава и много, много щастлива! Нека мечтите почнат да се сбъдват една след другата и да ти носят много радост и удовлетворение!
  Hug Hug Hug

# 78
                                                          Честит рожден ден мила Слави!
                                                 Бъди много здрава,щастлива и много,много обичана!

# 79
  • Варна
Благодаря ви, мили мои! Дано щастието бъде и ваш постоянен спътник!
Да ви е сладко!

# 80
  • Варна
Честито на мама Красуна! Да е жива и здрава малката Мария и много радост да им носи!
  Честит рожден ден, Slavi Yo! Желая ти много щастие!  bdbaloni

# 81
Честит рожден ден мила Слави!Пожелавам ти много здраве,любов и осъществени мечти  bouquet

# 82
           Честит рожден ден, Слави !
   Пожелавам ти здраве и сбъднати мечти Hug!

# 83
Sory za latinicata , no kompa mi e na remont ve4e ot 1 sedmica i sym s nqkakyv Apple deto ni6to ne moga da mu ka4a. Rolling Eyes
Mnogo se radvam za obebilite se mami. Krasuna , Glori da sa vi jivi i zdravi bebocite i mnogo da vi radvat.
Slavi 4estito pomydrqvane i na teb.  bouquet
Ajde kato imam kirilica 6te pi6a pak.
Na 16 avgust zaminavame na more dano do togava da imam komp.Celuvki na vsi4ki. Hug Hug Hug

# 84
  • София
Честит празник ,Слави!  bouquetДа си здрава,щастлива и много обичана! Hug

Жорко е още отпуснат и лежи по леглата,даже вече от 30 мин. спи ,а иначе чак към 14 ч. заспива .Но имаме значителен напредък с яденето поне за сега.Сутринта сам си поиска закуска и изяде оризова каша,която направих с 180 мл. вода ,а после хапна и 5 лъжици кус кус.Да видим по-натам през деня как ще е.Водата не я иска много сутринта,но пък през нощта изпи към 200 мл.Мисля,че се подобряваме,дано

# 85
Зоре,нормално е да е по-отпуснат Жорко,все пак е бил малко или много обезводнен до някаква степен.Радвам се,че вече е по-добре Hug

Аз да се похваля,ходих на очен лекар-очното налягане е в норма Laughing
И си взехме карти за Сандански,заминаваме на 8 октомври,само да сме живи и здрави Praynig,че нещо откакто му спряха Сингулара ми подкашля Tired
Иначе голям смях пада с него-сега е на вълна да казва Р,ама така се е вглъбил в това Р,че на всяко Л слага Р Mr. Green например:
НАРИ-нали Joy
ВАРИ-вали Crazy
РЕРЯ-леля и т.н.
Айде гушки Heart Eyes

# 86
Красуна,честита сбъдната мечта.Слави,честит празник

# 87
Честито на мамите, обебили се   bouquet Да са ви живи и здрави дечицата, и много да ви радват.
Честит рожден ден Слави   bouquet Много здраве и сбъдване на мечтите ти желая.
Аз нещо не мога да се организирам да стигна до компа в последно време. Отделно че малката Дудолина нещо хич не ще да спи. Днес ме е вдигнала в 4 сутринта, и едва сега заспа. И то едно спане, има няма 30-40 мин., и вече е наспана  Laughing
И така при нас, вече сме цели 5 кила, но не иска да яде, цупи се на цицата, само я ближе и бута с езика навън  Cry
Айде целувки на всички , аз да бягам да обядвам  Hug

# 88
 Stop
Привет от нас!
Ние бяхме на гости цели три седмици извън града на Цвете й се отрази много добре чистия въздух още по-големи бузи направи ще кача снимки вече пълзи и е станала голямо дяволче Crazy
На всички, които са имали радостни поводи(а прочетох че е имало доста радости...) ЧЕСТИТО   bouquet

# 89
Днес явно е ден за завръщане на блудните овчици  Mr. Green
И ние вече сме си в къщи. Бяхме месец и нещо по гости на бабите, да ни се порадват и да ни поглезят.
Мернах, че Жори нещо създава главоболия на мама. Зори, и с Макс минахме през такъв проблем миналата седмица. Отпуснат и сънлив, нищо не яде и само се налива с вода и сок. За два дни изяде 4 солети. Не го насилвах, колкото и каквото иска - толкова, а от вчера вече започна да се храни нормално.
А промяната на обстановката му подейства проговарящо и вече си имам един пораснал непрестанно бърборещ бандит.  Grinning Само дето всяка втора дума е " коа " - кола, а веднага след нея " каа, каа" - кара. А аз съм " мами"  Grinning

Честито на рожденичката ни!  Hug   bouquet  Hug

Общи условия

Активация на акаунт