АВГУСТ започва в този час, радости да донесе за нас

• 14 086
  • 332
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря ви момичета!  Heart Eyes
Май няма голяма промяна. На нас това ни е първия летен вирус... Като се замисля до 2 годинки почти не беше боледувала, а от половин година насам изкара какво ли не  Crazy
Повръща като пие повече вода. Тя друго не е яла от вчера. Ака чиста вода и температура има. Днес 5 часа беше на система, добре че повечето време спа. Има абокат на ръчичката и то с шина  Sad 3 дни ще ходим да и вливат антибиотик. Абе тоя път много сме болни. За първи път толкова страшно  Sad
Сега се е отпуснала на дивана и гледа детско. Много ми е гадно да я гледам така. Толкова щастлива беше на морето и с мама и с тати.... Макар че тоя вирус не е само по морето. В клиниката казаха, че посрещат и изпращат от 2 седмици болни деца и няма места къде да ги настанят да ги оводняват. Оказа се че и много мои приятели и познати са болни в момента. Явно е масово  Confused
Аз поне реших донякъде проблема с работата. И утре ще си я гледам, дано има подобрение малката ни шаферка Sad
Дано са ви здрави дечицата  Praynig
Ники, Бела е разкош. Толкова чаровно детенце! Все забравям да кажа, че с Жорито, който ще стане страшен пич, са страхотна двойка  Mr. Green

# 241
Лилибонче имаш мойта подкрепа и стиснати палци за успешна конференция Hug

Ой милинката ни шоколадка,бързичко да се възстановява Praynig
Шерче много ви гушкам и стискам палци Hug Heart Eyes

# 242
  • Варна
cher стискам палци Вики да се оправи по бързо, моя колежка и детенцето й бяха болни от грипа. Много повръщане и дори припадъци, много се беше уплашила.
Светле много мила снимка с Дарко, толкова сте лъчезарни  Heart Eyes
Ники специално заради Бела ще си купя списанието, аз защо бях останал с впечатление, че е за август месец  Thinking
Лилибон и аз ти пожелавам успешна конференция.
Аз в петък ходих на ендокринолог, имам си хронично Хашимото, което обаче според лекаря не влияе върху бременността. Засега нямам проблем с щитовидната жлеза, но трябва да се вземат мерки предвид тези завишени антитела. И ще пия малко лекарства за продължителен период време, за да се смъкнат стойностите.

# 243
  • София
Шерче,много ми е мъчно за красавица Вики.Жорко го изкара това чудо и е ужасно.Започна го още на морето и беше болен 10 дни ,че и повече.Измъчи се детето,че и от лекарствата още повече повръщаше.
А вас изследваха ли ви акото или кръв ,че ви дават АБ.Много обичат да дават без изследването,но той много дразни и усилва още повече дрискането.На нас в Бургас ни изписаха ,но като видях,че Жоро взе да ака по 12-14 пъти и го спрях сама и се подобри поне в това отношение.После тези в инфекциозна болница ни се скараха ,че сме го давали,сякаш аз сама съм го назначила.
Да се оправя бързо миличката! Hug Heart Eyes

Исе,да му минава бързо и на твоят слънчо.

Светле,много сте сладки с Даренцето!А той много хубави неща си е взел на прощапулника!

Лилибонче,успешна конференция! Hug

Ники,страхотно бебе е Бела! Heart Eyes

Ние си направихме страхотна екскурзия до Добринище,като разгледахме и Разлог,Банско и Благоевград и се качихме на хижа Безбог ,където е вълшебно.Изкарахме си невероятно и се задихме с много положителни емоции.В Добринище има страони басейни и Жорко се накисна наволя,не искаше за излиза и прекарваше по 3-4 часа във водата без да излиза и в детският не му беше много интересно,та все в големият седеше,а те и двата са с минерална вода ,но за дребните е доста топла(аз едва седях там,особено след една голяма мента  Laughing).Имаше и заведение към басейна с много хубава и евтина кухня (пиле с картфи за 3.40 доста голяма порция) и детски кът .
Другата година ще ходим за поне 5 дни.

Сега качвам снимките във фейсбук,после ще ви ги покажа.

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 00:33 от angels_zg

# 244
Шерче,  Hug Hug Hug от мен за Вики и за теб! Да й минава бързо на милата красавица.  Praynig
Ангелче, радвам се че звучиш щастливо след гадния вирус, който се сбори с Жори.  Hug
Лилибонче, браво на теб, че ще се опиташ да помогнеш на хората извън диагнозите на лекарите, които отписват дечицата, родени със заболяването на Криси. Че градиш нещо. Дано конференцията ви бъде успешна.   bouquet
Фивче,  Hug Hug Hug. Аз вече не мога да понасям мисълта за твоите перипетии и изпитания по пътя към щастието. Дано скоро му се види краят на всичко, което е пречка прекрасен човек като теб да бъде щастлив и заради себе си.  Hug Hug Hug
Светле, сега ще пробвам да ви видя снимките, че после ме чака дъъъълъг ден. Знам си, че сте прекрасни, но да се убедя.  Heart Eyes
Днес ще си купя значи най-после  списанието, че докато бяхме в Добрич ми омръзна да гледам иначе прекрасното момченце на предния брой.  Simple Smile Бела каква е мъничка на корицата ... Heart Eyes

# 245
  • Стара Загора
Шерче снощи гледах снимките ви от морето Hug Много сте сладки и си личи, че сте изкарали страхотно Heart Eyes Дано Вики се оправи бързо Tired Praynig
angels_zg бързо координати на този хотел Mr. Green
Ние в събота ходихме до Хотнешките водопади и после спахме в Арбанаси в Арбанашки хан...препоръчвам с две ръце и два крака Mr. Green
Рони кога ще видя Мария вече...поне на снимки Crossing Arms Безотговорница такава Mr. Green Криеш детето Crossing Arms
Честита ти думичка Светле Heart Eyes
КикиНики Бела просто...бела Heart Eyes
Още щях да пиша но работата ме зове...
След отпуската работата просто ме заля Crazy А така ми се мързелуваааа Crossing Arms

# 246
  • София
Ето едно клипче:
http://jorigree.multiply.com/video/item/56/56

И малко снимки,но са във фейсбук и не знам дали ще са видими за всички :

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30524409&id=1521004132 … amp;id=1521004132

ето и за всички без фейсбук,но тук ме мързеше да избирам и са всички,та са много и има доста еднакви : Blush

http://mart2008.snimka.bg/other/jori-na-angels-zg.225953.14390543
Тук не са и описани ,коя от къде е ,за разлика от тези във фейсбук.

Херка,не сме били на хотел,защото чичо ми живее там и му гостувахме,иначе има там доста хотелчета.

# 247
Добро утро
Зори посетили сте наистина много красиви места,направо ви завиждам(благородно де) Mr. Green

Шерче как сте днес?Дано има напредък Praynig

Ронка снимкииииииииииии моля
Ние днес вече сме и с хрема,абе  ooooh!,ПИСНА МИИИИИИИИИИИИИИИ

Hug Heart Eyes

# 248
  • Варна
Зори, чудесен начин да ми почне деня - слънцето, водата и цветята от вашите снимки ми изпълниха очите и душата! Много сте хубави и фотогенични двамата с Жори!

Шер, дано водопадът днес позабави темпото и шоколадка да е добре!

Благодаря за пожеланията, момичета, знам, че мога да разчитам на вас за подкрепа!   bouquet

# 249
Ох, момичета ... ще се побъркам от притесниение....
Зори, за температурата уж тоя антибиотик... знам ли... каквото ни кажат купуваме и даваме...
С повръщането е по добре. Да чукна на дърво от вчера следобяд не е повръщала. Пи доста вода и изяде 2-3 солети. Но цяла нощ е с температура. Давах и панадол и хексалгин и не пада от нищо... Дрискането за момента ни е най малкия проблем. То няма и какво.... Поне едно от трите неща да спре, че е ужас... След малко отиваме на лекар. Тя вече е толкова уморена...
Аз се примирих че няма да ходя на работа... а шефа ми... че всичко тоя месец ще се забави... но не мога да го мисля просто и това...
Дано поне може на сватбата да присъстваме  Sad
Исе, дано сте добре и бързо отминава хремата  Praynig

# 250
  • Варна
Шер, желая бързо оздравяване на Вики!
Lilibon дано мине успешно конференцията!
Angels страхотни снимки, много е красиво. Аз нали се запалих по книжките със 100-те забележителности и си обикаляме с мъжо, но в този район още не сме били.
Исе по-бързо да ви минава хремата.

# 251
Исе ,много благодаря  bouquet!
Бързо оздравяване на всички болни дечица. Снимките на нашите малки палавници са страхотни  ,нали са си наши дечица Laughing!
Лек ден на всички!

# 252
Върнахме се от лекар. Било нормално да поддържа температура. Сложиха и антибиотика и утре пак. Сега спинка. Поне не е повръщала днес  Praynig
Аз ще работя каквото мога от вкъщи и това е...
Благодаря ви много за подкрепата   bouquet Златни сте ми вие... Съжалявам, че ви занимавам ...

# 253
  • Стара Загора
Шер Hug Сигурно организма се бори и за това поддържа температурата Tired Дано се оправи малката шоколадка.

# 254
Шерче явно много се е обезводнила и затова прави Т,но и аз като Зори смятам,че този вид вирус не се лекува с АБ,даже съм сигурна в това.Колкото пъти сме го карали никога не сме пили АБ.
За дрискането й дай компот от дренки-много помага
А за работата не се притеснявай,тя няма да избяга Hug

Общи условия

Активация на акаунт