АВГУСТ започва в този час, радости да донесе за нас

• 14 071
  • 332
  •   1
Отговори
# 300
Лилибонче, обично другарче,  Hug Sad
Силно вярвам, че Божията майка бди над него там,където е сега!
Гушвам те силно!

# 301
  • София
Рени, дано само здраве ви спохожда! Praynig
Лилибон,  Praynig за Криско да е добре в обятията на Богородица!
 Hug

# 302
На тази дата преди две години беше кръщенето на Криси. Надявахме се Божията майка да го закриля, а тя си го взе в скута два месеца по-късно... мъчно ми е.

Лилибонче Cry Hug,Криско е добре там при Божията майка

# 303
Лилибон, съжалявам. Sad Hug
Момичета мен ме нямаше защото компа ми беше на ремонт и чак днес си го взех.
Ще съм по активна вече. Hug
Забравих да кажа че бяхме и на море и си изкарахме страхотно.Снимки по късно или утре.

# 304
Привет от мен и бебе Таня.
Нямам много време да пиша ,минавам само да ви кажа ,че сме добре.Почнаха ни коликите и на моменти доста я боли милата,присвива крачета и пищи от болка.Ужасно е като знаеш ,че нищо не можеш да направиш да не я боли.
Качила съм няколко снимки в албума.
http://silnite.snimka.bg/baby/silnite-ni-bebeta-iii.383398.14486147
http://silnite.snimka.bg/baby/silnite-ni-bebeta-iii.383398.14486156
http://silnite.snimka.bg/baby/silnite-ni-bebeta-iii.383398.14486163
http://silnite.snimka.bg/baby/silnite-ni-bebeta-iii.383398.14486184

Рони ,честито ти християнче.

# 305
Глори, Таня е толкова мъничка, крехка, фина ... Прекрасна е!  Heart Eyes
Рени, да ви закриля Майката Божия.
Лилибонче,  Hug.

Качих малко снимки.  Flutter И пак има червени очи. Язък за упражненията значи.  ooooh!

# 306
  • Варна
Поразгледах малко снимки! Пу, да не им е уроки на всички сладки бебешорчета!
Глори дано по-бързичко ви минават коликите!

# 307
  • Варна
Глори, много нежна и красива дъщеричка си имаш! А това за коликите чела ли си го?

Рони, Мария толкова е пораснала и така замислено смуче палец в църквата... нещо на философска вълна ще да е била, а? Simple Smile

# 308
 Сутринта ми започна много хубаво,като видях прекрасната Таня, Глори,много ти е хубава,пу-пу, да ти е жива и здрава миличката!  Heart Eyes Ще минат количките, споко...гадно е наистина, ама минава. После идват зъбите Mr. Green
 И с Мария-Прекрасна, Рони,мерси за снимките на порасналото християнче!  Heart Eyes Хареса ли й морето?

Ние с мъжо снощи ходихме на пиано-бар. Такова чудо среднощно излизане не помня кога последно ми се беше случвало. Разкършихме се едно хубаво:) Бела е при свекървата и не е имало проблем, не ни е търсила. Иначе откак се научи да казва Мама, няма откачане, само върви по мен и вика Мама. Което, естествено, ме размазва от кеф Heart Eyes

Лилибонче, Hug

На мен един ден ми стана ужасно криво. При Марта Вачкова случайно видях като гост Джонгова... една наперена... Точно тогава Бела се беше сгушила в мен, аз я запритисках силно и си мислех,ч е можеше да гушкам още едно детенце така... Майка ми пък направи ужасно глупав коментар, който още повече ме натъжи, ама не мога да й се сърдя, болна е жената и понякога ги говори едни... Cry

Шерче, сега сигурно сте на сватбата на брат ти:) Хубаво да си изкарате, а нас после да зарадвате с много снимки!

# 309
Абе не щото са си наши, ама нашите съкровища са най-сладки. Рони,Глоренце,благодаря,че споделихте тези красоти с нас. Особено пък с таквиз грижовни бъдещи свекърви като мен. Мария е страшно пораснала, а на някои снимки си личи,че му е скучно на детето по време на кръщенето. Много е сладка там, където си смуче пръста. Глоренце, искаме още снимки на прекрасницата, дето си я отглеждаш. Не бъди егоистка и ни достави още удоволствие.

Мацки, сега да ви изненадам с една странна находка. Познайте кво си намерих в праха за пране Персил. Умряло гущерче.  ooooh! Много гадно ми стана, не знам защо. Да не говорим,че съм възмутена.

Айде лек ден засега. И много слънчев -наслаждавайте му се,че скоро няма да има вече горещи дни. Sad

# 310
Мацки, сега да ви изненадам с една странна находка. Познайте кво си намерих в праха за пране Персил. Умряло гущерче.  ooooh! Много гадно ми стана, не знам защо. Да не говорим,че съм възмутена.

Това е достойно за "Господари на ефира", Светле!

# 311
Ники, патица съм аз. Отдева забравих нещо да ти пиша. Предполагам коя е Джонгова, макар че не си спомням споменавала ли си преди името й. Друго исках да кажа. Още отдева като те четох и в акъла ми пробясна една библейска мъдрост - Бог ще ги съди според делата им. Същото важи и за нея. Да се пери сега. Не се натъжавай, другарче.

От доста време се чудех дали да напиша това. Докторът, дето исках да го съдя и нищо не направих, помниш ли? Скоро разбрах,че има мъничко детенце, което не било добре нещо. Държа да отбележа, че първото, което си помислих е, че е ужасно да страда детенце. А после се сетих и за баща му и за това , което ми причини. Sad И се зачудих дали Бог не го наказва за деянията му. Впрочем тук пише още едно момиче, което загуби рожба и ходеше при същия доктор.

# 312
Ники, за първи път споменаваш тази особа тук.  Hug
Светле, ние на кой какво се причинили, че си загубихме дечицата?! Убийки ли сме?
А за праха за пране - честита ти находка.
Отивам да спасявам Гушо, че някой иска да го изяде.  Mr. Green

# 313
Добро утро на всички
Аз първо да се похваля, че от вчера съм майка на християнче. Да помоля само да ми припомните паролата за да ви покажа и снимки
Снощи си направихме една мини бургаска срещичка, видяхаме се със Силви и Мърморанка и малките сладурковци.
Хубав ден на всички, после ще покажа и снимките

# 314
Честито ти християнче Нефертити !Бог да го пази и закриля!
По една голяма  love001 за Бела ,малката Таня и Мария! Страхотни дечица си имаме  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт